top of page

Davos dekódolva – A világjárvány még csak a kezdet?

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


George Orwell 1984-es könyvéből az „örökké az arcodon taposó csizma” köszön már vissza napjainkban is és nagyon közel áll a végső beteljesüléshez. Pedig még csak az előszobájában vagyunk a folyamatoknak, az Új Világrend (New World Order) létrehozásának.

A háttérhatalom emberei nyíltan bejelentették, hogy „2030-ra lehet, hogy már semmit sem birtokolsz, és mégis boldog leszel" – majd ők gondoskodnak róla. Viszont „bérelhetsz bármit, amire szükséged van”, természetesen a multiktól.

2021. január 25-i héten újra találkoztak, hogy megvitassák a bolygó teljes átalakításának terveit és mérleget vonjanak, hogyan haladtak a tervvel a világjárvány kirobbantásával és segítségével 2020-ban.

Aki nem tudná, Davosról, a Világgazdasági Fórumról beszélünk!

A konferencia Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítójának és ügyvezető elnökének észrevételeivel kezdődött, aki azt állította, hogy 2021 „kulcsfontosságú és döntő év” lesz a jövőnk számára.

Az egy héten át tartó konferencián a kormányok, a banki, az üzleti élet, az egyetemi központok, a média-, a Big Tech és a Big Pharma képviselői vettek részt. A fontosabb résztvevők az alábbiak voltak:


 • Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója és elnöke, a Great Reset terv kidolgozója, amely nem más, mint egy korszerűsített Kommunista Kiáltvány.

 • Anthony S. Fauci, az USA Országos Allergiai és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatója, akit Bill Gates megfizet azért, hogy az ő érdekeit képviselje.

 • Bill Gates, a Bill & Melinda Gates Alapítvány elnöke, aki semmiféle egészségügyi képzettséggel nem rendelkezik, de legnagyobb támogatója a nyugati gyógyszergyártó laboratóriumoknak. Fenyegetéssel, megvesztegetéssel, zsarolással és maffia módszerekkel vásárolja meg a gyógyszermaffia vezetőit.

 • Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója, az etiópiai bolsevik párt korábbi tagja, szintén Bill Gates zsebében van.

 • Kristalina Georgieva, 2014-ben a Juncker bizottság tagja, majd a Világbank elnöke, a Nemzetközi Valutaalap ügyvezető igazgatója

 • Al Gore, az Egyesült Államok volt alelnöke, Nobel békedíjas

 • John F. Kerry, az Egyesült Államok klímaügyi különleges elnöki megbízottja

 • Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke, korábban a nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója.

 • Angela Merkel, Németország szövetségi kancellárja,

 • Sundar Pichai, az Alphabet, Google Inc vezérigazgatója

 • Rajiv Shah, a Rockefeller Alapítvány elnöke, a járvány egyik szellemi kidolgozója

 • António Guterres, az ENSZ főtitkára, a Portugál Kommunista Párt korábbi titkára, szintén Bill Gates vazallusa

 • Emmanuel Macron, Franciaország elnöke, akit a Rothschild bankház helyezett Franciaország élére

 • Benjamin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke

 • Vlagyimir Putyin, az Orosz Föderáció elnöke, korábban KGB ügynök.

 • Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, aki korábban négy Bilderberg találkozón vett részt, Németország hadügyminisztereként megbukott.

 • Xi Jinping, a Kínai Népköztársaság elnöke.

Az idei davosi találkozó 7 fő témája a következő volt:

 • Hogyan lehet megmenteni a bolygót,

 • Igazságosabb gazdaságot

 • Tech for Good

 • A társadalom és a munka jövője

 • Jobb üzleti feltételek kidolgozása

 • Egészséges jövő

 • A geopolitikán túl

Gazdag, önmagukat dicsőítő és senki által meg nem választott, a háttérben összefonódó bennfentesek vindikálják maguknak a jogot arra, hogy döntsenek, az emberiség jövőjéről, életminőségéről.

A még gondolkodó emberek számára, akik viszont továbbra is fontosnak tartják a függetlenséget, a szabadságot és a magánszférát, Davosnak a bolygó megmentésére és a társadalom átalakítására vonatkozó céljai inkább autoriter hadüzenetnek tűnnek, amelyektől még George Orwell is hanyatt esne.


A konferencia üzenete a következő: Nincs visszatérés a normalitáshoz! Nincs visszatérés a normális élethez! A davosi frontember, Klaus Schwab nyíltan kijelentette, hogy a COVID-19 járvány tökéletes alkalom volt „újragondolni a világunkat”, és még egy teljes könyvet is írt arról, hogyan kell ezt megtenni, a Covid-19: The Great Reset címmel.

Valójában Schwab büszkén hirdette, hogy a világ soha nem tér vissza a normális kerékvágásba, mintha ez egy iszonyatos dolog lenne. „Sokan azon töprengenek, hogy a dolgok mikor normalizálódnak. A rövid válasz: soha. Soha semmi nem tér vissza a válság előtt uralkodó normális érzéshez, mert a koronavírus-járvány alapvető inflexiós pontot jelent globális pályánkon” – írta Klaus Schwab

Nem Schwab volt az egyetlen, aki így gondolkodott. Számos kormányzati és üzleti vezető csatlakozott hozzá, akik kísértetiesen kezdték visszhangozni a médiában szinte pontosan ugyanazokat a kijelentéseket.


Schwab Világgazdasági Fóruma, a Bill és Melinda Gates Alapítvány, valamint a John's Hopkins Egészségkutatási Központ támogatta a 2019-ben már elpróbált EVENT 201 nevű eseményt még 2019 októberében. Ez a világjárványra való felkészültségi gyakorlat csak néhány példáját mutatta be annak, ami a valóságban fog történni majd, hónapokkal később. (Napjainkban.)

Most hagyjuk a vírus valódi eredetét és természetét – pedig ez is megérne egy külön misét, főleg, hogy azóta tabuként kezelik a közbeszédben és főáramú médiában.

De amint a szakértői testület az EVENT 201 (2019. októberi) szimuláció során megjósolta, minden megváltozott és nagyon gyorsan, miután az Egészségügyi Világszervezet 2020. március 11-én világjárványt hirdetett.

Ugyanezen a napon a Világgazdasági Fórum bejelentette COVID Akció Platformjának létrehozását, tervként a koronavírus-világjárványra adott globális gazdasági válasz átformálásához.

Megjelent a Stratégiai Hírszerzési Platform is, amelyet „a gazdaságok, az iparágak és a globális kérdések átalakítási változásainak feltárására és nyomon követésére” fejlesztettek ki. Más szavakkal, az emberiség életének minden létfontosságú irányításának a megragadására.

Ezekkel és még több erőfeszítéssel a Davosi "Elit" nem vesztegette az idejét a világ átalakításának terveivel. Mint Rahm Emmanuel volt chicagói polgármester (és Dr. „nincs visszatérés a normális állapotba” Zeke Emmanuel testvére) egyszer kijelentette:


„Nem akarom, hogy egy súlyos válság veszendőbe menjen. És ez alatt azt értem, hogy olyan dolgokat tehetek meg, amelyeket korábban nem tudtam volna megtenni. De az igazi kérdés mindig is a globális kormány létrehozásának és ennek a menetrendnek az előmozdítása volt. A világjárvány volt az ürügy arra, hogy felgyorsítsuk ezt a rendszert.”

Ismét Schwab volt az, aki felismerte: „A fertőző betegségek terjedése egyedülálló képességgel rendelkezik, ami a félelmet, a szorongást és a tömeges hisztériát illeti.” (Schwab, Klaus. COVID-19: A nagy visszaállítás című könyve.)

Valójában a közegészségügyi válság okozta félelem miatti hisztéria hozta létre azokat a pontos forgatókönyveket, amiket az EVENT 201- en már hónapokkal korábban elpróbáltak. Ez a világméretű kísérlet nagyrészt sikeresnek bizonyult, mivel a világ társadalmait néhány hónap alatt totalitárius rezsimekké alakították át és követelték a drákói intézkedések betartását a vírus terjedésének megakadályozása érdekében. Az állampolgárok hozzájárultak azokhoz az intézkedésekhez, amiket a járvány kitörése előtt elképzelhetetlennek tartottak volna, mint például a társadalmi távolságtartás, az arcmaszkok, a kapcsolattartás nyomon követése, az üzletek bezárása és az utazási korlátozások.

Az élet minden aspektusát teljesen feldúlták. Szerencsére a vírus okozta halálozási arány közel sem volt az EVENT 201-nél előre jelzetthez.


A járulékos következmények, mint az öngyilkossági ráta, a családon belüli erőszak, a depresszió és a szerekkel való visszaélés azonban mind megugrott, mivel maga a lezárás fenyegetőbbnek bizonyult, mint maga a vírus.

Mindezeket az emberi szenvedéseket a davosi háttérhatalom 'jósolta' meg. Tudták, hogy ez különösen nehéz lesz a fejlődő nemzetek és kisebbségek számára. Teljesen tisztában voltak azzal, hogy egy ekkora válság tovább növeli a gazdagok és a szegények közötti vagyoni különbséget.

Ezek a pszichopaták előre tudták, milyen károkat okozhatnak az emberi egészség, az érzelmi és lelki jólét területén, és a vagyoni viszonyokban. De ezek a beteg, hataloméhes vámpírok ezt a káoszt felhasználnák a végjátékuk részeként. Remélik, hogy a járvány által az emberek könnyebben elfogadják az előre megtervezett megoldásaikat. És így terveik célba érhetnek.

654 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page