VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Dr. Vernon Coleman: Megcáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy a Covid-19 járvány soha nem létezett(Vernon Coleman évtizedekig gyakorolta orvosi hivatását, jó néhány művében taglalta az egészségügy nyűgeit és visszásságait, mindegyik sikerkönyv lett. Az alább olvasható véleményét tartalmazó filmjét, tényeivel, bizonyítékaival együtt, a Youtube-ról letiltották. – a Szerk.)
Elegem van azokból a hazugságokból és téves nézetekből, amelyeket a Covid-19-ről terjesztettek az elmúlt tizenkét hónapban. Már nem tudom megszámolni, hogy a politikusok és az újságírók hányféleképpen próbálták meg félrevezetni a közvéleményt. Az egyik legrozsdásabb hazugság az, hogy tavaly a szokásosnál jóval több ember halt meg az Egyesült Királyságban – a Covid-19 miatt.

Egy kórházi szakorvos, akivel néhány nappal ezelőtt beszéltem, kötötte magát ahhoz, hogy a magasabb halálozási arány azt bizonyítja, hogy a Covid-19 valóban halálos. Természetesen tévedett.

Még ha a halálesetek száma nagyobb volt is a szokásosnál, ez nem jelenti azt, hogy ezt a koronavírus okozta. Sokan a zárlatok miatt haltak meg, és számosan kezeletlen rákban, szívbetegségben stb. Ám úgy tűnik, hogy az orvosok és az újságírók el akarják hinni a hazugságokat, mert azok emészthetőbbek, mint az igazság.

Vizsgáljuk meg hát alaposan a hivatalos statisztikákat, ezek ugyanis azt bizonyítják, hogy a Covid-19 világjárvány egésze átverés.

Először is a halálozások teljes számát. Az Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatalának jelentése szerint 2020-ban a 100 000 főre jutó halálozási arány 1 016 volt. Ez pedig nem szokatlanul nagy.

Húsz évvel ezelőtt például, 2000-ben a 100 000 főre jutó halálozási arányszám hozzávetőleg 1031,60 volt. A halálozási arány évről évre változik, és úgy vélem, hogy a következő néhány évben meredeken növekedni fog a kórházi osztályok bezárása miatt, és a miatt a tény miatt, hogy 4,7 millió brit várólistán van, és közülük sokan több mint egy évet fognak várni az orvosi kezelésre. Ez a bizonyíték azonban nemcsak azt mutatja, hogy a 2020-as halálozási arány nem volt kivételes, hanem azt is, hogy a Covid-19 okozta halálesetek száma nagyjából megegyezik az influenza okozta halálozási arányokkal. A kormány saját adatai is azt mutatják, hogy az NHS[1] kórházai nem voltak úgy túlfeszítve, túlzsúfolva, túlterhelve, mint korábban. Sőt, a számok azt mutatják, hogy a kórházak a szokásosnál nyugalmasabb helyzetben voltak. Már sokszor idéztem ezeket a számadatokat. A kórházi személyzetnek bőven volt ideje jó kis vidám, táncos videókat készíteni.

2020 márciusa óta hangoztatom, hogy a kormányt hivatalosan tájékoztatták arról, hogy a koronavírus nem halálosabb, mint az influenza. A hivatalos bizonyítékra mutató rávezető itt lelhető.

A tényellenőrök ezt nem vitathatják.

Az átverés kezdete óta folyvást rámutatok arra, hogy a Covid-19 csak az éves influenza, átnevezve és ügyesebben eladva. Az Egyesült Királyság kormányának saját adatai bizonyítják azt, hogy ez igaz. És gyanítom, hogy ugyanezt mutatják a számok világszerte. Az orvosok mindenütt meghamisítják a halotti bizonyítványokat – néha azért, mert pénzjutalmat kapnak azért – vagy ők, vagy a kórházuk –, ha a haláleseteket nem rák vagy keringési bajok okaként tüntetik fel, hanem a Covid-19 okozta halálként. Kilenc hónappal ezelőtt megmutattam, az Egyesült Államokban a CDC[2] elismerte, hogy a legtöbb Covid-19-től származónak besorolt halálesetet valójában valami más okozta. De most hadd bizonyítsam be, hogy a Covid-19 statisztikailag nézve nem halálosabb, mint a szezonális influenza. (Egyébként, ha az influenzától megbetegedettek még hónapokig szenvedtek az influenza okozta bajoktól, azt soha senki sem nevezte "hosszú influenzának".

Az Egyesült Királyságban a Covid-19 okozta halálesetek jelenlegi száma állítólag 127 000.

Akinek vannak agyszövetei, tudja, hogy ez a számadat képtelenül nagy.