top of page

Egy okos rabbi 31 okot sorol fel arra, miért nem hajlandó beoltatni magát

Eredeti cikk (eredeti kiemelésekkel):
1.

Ez nem oltóanyag. A vakcina definíció szerint immunitást nyújt egy betegséggel szemben. Ez nem nyújt mentességet semmivel szemben. A legjobb esetben csak csökkenti annak esélyét, hogy súlyos vírusos tünetei legyenek, ha valaki elkapja. Ezért ez orvosi kezelés, nem oltás. Nem akarok orvosi kezelést kapni olyan betegség miatt, amelytől nem szenvedek.

2.

A gyógyszergyártók, a politikusok, az egészségügyi intézmények és a média összefogtak, hogy ezt általánosságban vakcinának nevezzék, holott nem az, azzal a szándékkal, hogy manipulálják az embereket, hogy biztonságban érezzék magukat az orvosi kezelés folytán. Mivel csalók, nem bízom bennük, és nem akarok alanya lenni az orvosi kezelésnek.

3.

Ennek az orvosi kezelésnek a feltételezett előnyei minimálisak, és semmiképpen sem tartanának sokáig. A hatalom ezt elismeri, és már további oltásokról és folyamatosan növekvő számú új „vakcináról” beszél, amelyekre rendszeresen szükség lenne. Nem vagyok hajlandó olyan krónikus pácienssé válni, aki rendszeresen kap új gyógyszerészeti injekciókat, pusztán azért, hogy csökkentsem annak esélyét, hogy súlyos vírusos betegséget kapjak, amelyet ezek az injekciók nem is akadályoznak meg.

4.

Az immunrendszer természetes megerősítésével csökkenthetem annak esélyét, hogy súlyos vírusos betegséget kapjak. Abban az esetben, ha vírusos fertőzést kapok, vannak olyan vitaminok és jól bevált gyógyszerek, amelyek csodálatos eredményeket hoztak a betegség elhárításában, anélkül, hogy ennek az orvosi kezelésnek kockázatai és ismeretlen következményei lennének.

5.

A hatalom ragaszkodik ahhoz, hogy ez az orvosi kezelés biztonságos. Ezt nem tudhatják, mert a hosszú távú hatások teljesen ismeretlenek, és mé sok éven át ismeretlenek lesznek. Lehet spekulálni vele, hogy biztonságos, de nem fogadhatók el olyan állítások, amelye nem bizonyítottak. Mivel bizonytalanok, nem bízom bennük, és nem szeretnék részt venni ilyen gyógykezelésekben.

6.

A gyógyszergyártók nulla felelősséggel tartoznak, ha bármi rosszra fordul, és nem lehet perelni őket. Ugyanez vonatkozik azokra a politikusokra is, akik szorgalmazzák ezt a kezelést. Nem adatok be magamnak új, kísérleti orvostechnikai készítményt, ha a mögöttük álló emberek nem vállalnak kötelezettséget és felelősséget azért, ha valami rosszul alakul. Nem kockáztatom az egészségemet és az életemet, amikor ők nem hajlandók semmit sem kockáztatni.

7.

Izrael miniszterelnöke nyíltan elismerte, hogy az izraeli nép a világ laboratóriuma ehhez a kísérleti eljáráshoz. Nem áll érdekemben, hogy tengerimalac legyek, vagy a testemet a tudománynak adományozzam.

8.

Izrael beleegyezett abba, hogy megossza állampolgárainak orvosi adatait egy külföldi gyógyszergyártó céggel, az oltási kampányra vonatkozó szerződés alapvető részeként. Soha nem járultam hozzá ahhoz, hogy személyes orvosi adataimat ilyen szervezetekkel osszák meg, és még csak nem is kérdezték meg tőlem. Nem járulok hozzá ehhez a nyavalyás vállalkozáshoz.

9.

A Pfizer vezetőiről és igazgatósági tagjairól nyilvánosságra került, hogy minden rajongás és biztosíték ellenére sem vállalták el saját kezelésüket. Azt állítják, hogy igazságtalannak tartanák a „beelőzést”. Ez egy utólagos kifogás, és hihetetlen szemtelenség kell ahhoz, hogy ilyet ki is mondjon. Az ilyen „sorrend” a saját fantáziájuk szüleménye; ha bedugnak maguknak pár injekciót, senki sem fog sírni. Ráadásul a magánrepülőgépekkel és a privát szigetekkel rendelkező milliárdosokról nem tudni, hogy ott várakoznának a sorban, amíg a világ minden táján a parasztok százmilliói pedig előbb kapnának meg mindent, amit ezek a milliárdosok maguknak akarnak.

10.

A hatalom médiája kérdés és aggodalom nélkül elfogadta ezt a huncut kifogást. Sőt, dicsérik Pfizer vezetőit állítólagos önfeláldozásuk miatt, hogy addig nem veszik igénybe saját kísérleti kezelésüket, amíg mi előbb nem jutunk hozzá. Mivel ilyen bolondoknak tartanak minket, nem bízom bennük, és nem akarom a nekem szánt kezelési eljárásukat. Elfoglalhatják a helyemet a sorban. Én a sor legvégére megyek.

11.

Három tény, amelyet együtt kell nézni:

Bill Gates ezeket az oltóanyagokat alapvető fontosságúnak tartja az emberi faj túlélése szempontjából.

Bill Gates úgy véli, hogy a világon túl sok ember van, ezért „népességcsökkentésre” van szükség.

Bill Gates-et, a világ talán leggazdagabb emberét sem injekciózták. Semmi sietség.

Nem. Átadok minden olyan orvosi kezelést, amelyet ő akar nekem.

12.

A hatalom teljesen egyoldalúan ünnepelte ezt a kezelést. A politikusok és a média arra ösztönzi az embereket, hogy tekintsék erkölcsi és polgári kötelességüknek egyaránt. A kezelés előnyeit nagymértékben eltúlozzák, a kockázatokat figyelmen kívül hagyják, és az ismeretleneket félresöpörik. Mivel csalók és manipulatívak, személyes jó közérzetemet nem fogom kockáztatni a csatlakozással.

13.

Intenzív propagandakampány folyik az emberek számára, hogy ezt a kezelést vegyék igénybe. A politikusok és a hírességek szelfiket készítenek arról, hogy injekciót kapnak magukról (esetleg bizonyos esetekben úgy tesznek, mintha injekciót kapnának), a média ezt a legmenőbb, legokosabb, legörömtelibb és legszórakoztatóbb dolognak tartja. Ez a történelem legelterjedtebb marketingkampánya. Ez egyáltalán nem alkalmas semmilyen orvosi kezelésre, nemhogy egy vadonatújra, ezért óvatosságra késztet.

14.

Tömegek mutogatják, tesznek közzé olyan képeket, amelyeken kábítószert lőnek be maguknak, így helyezve nyomást másokra, hogy utánozzák őket. Van ebben valami nagyon riasztó és beteges dolog, és én semmiképp nem akarok részese lenni. Soha nem drogoztam csak azért, mert „mindenki csinálja”, és klassz. Biztosan nem fogom most elkezdeni.

15.

Azokat, akik aggodalmakra adnak okot ezen orvosi kezelés miatt, bántalmazzák, rágalmazzák, gúnyolják, cenzúrázzák, kiközösítik, megfenyegetik és elbocsátják állásukból. Ide tartoznak azok az egészségügyi szakemberek, akiknek tudományos alapú aggodalmaik vannak az oltóanyaggal kapcsolatban, és gondozóik, akik tanúi voltak annak, hogy a felügyeletük alatt álló emberek szörnyű reakciókat és halált szenvedtek röviddel az injekció beadása után. Amikor a hatalom olyan jó embereket távolít el, akik azért kockáztatnak meg mindent, hogy egyszerűen csak kifejezzék aggodalmukat egy új orvosi kezelés miatt — még akkor is, ha nem kimondottan ellenzik —, akkor minden alkalommal jobban bízok ezekben a bátor emberekben, mint a hatalomban. Nem jut eszembe egyetlen hasonló eset sem a történelemből, amikor kiderült, hogy az igazság és az erkölcs a hatalom oldalán áll.

16.

Ez a legnagyobb orvosi kísérlet az emberi faj történetében.

17.

Szándékosan nem az emberi faj történelmének legnagyobb orvosi kísérleteként ábrázolják, és azt, hogy egyáltalán orvosi kísérletről van szó, súlyosan lebecsülik.

18.

Ha a tömeghez tartoznának, nagyon kevesen vállalnák, hogy részt vennének egy ilyen kísérletben. A tömegek manipulálása orvosi kísérletben való részvételre, hamis eljárással, színleléssel, sérti az orvosi etika és a demokrácia alapjait. Nem engedem, hogy etikátlan emberek, akik ilyen magatartást tanúsítanak, bármit is beadjanak nekem.

19.

Az orvosi intézményrendszer semmiről nem tájékoztatja az embereket. Kísérleti gyógyszer marketing ügynökeivé váltak, akik olyan hatalmas cégeket és politikusokat szolgálnak ki, akik üzletet kötöttek velük. Ez közvetlen konfliktus azzal a megbízatásukkal, hogy kizárólag az ellátásuk alatt álló emberek jólétével foglalkozzanak. Mivel az orvosi intézményrendszer „megromlott”, és nem lett más, mint vállalati és politikai eszköz, nem bízom abban a kísérleti gyógyszerben, amelyet annyira szeretnének beadni nekem.

20.

Különböző módon nyomást gyakorolunk az injekció beadására, ami sérti az orvosi etikát és a demokratikus társadalom alapjait. A legjobb módja annak elérésére, hogy ne tegyek valamit, az a nyomás, hogy tegyem meg.

21.

A kormány harminc évre titkosította a vírussal és a kezelésekkel kapcsolatos protokolljukat. Pedig ez olyan információ, amelyet a nyilvánosságnak joga van tudni, és a kormány felelőssége megosztani. Mit takargatnak? Tényleg azt várják tőlem, hogy elhiggyem, hogy mindez minden kóser, és elsősorban az egészségemmel törődnek? Legutóbb ezt a jemeni gyerekek ügyével tették. Ha még nem ismeri, keresse meg. Most ugyanazt a színjátékot játsszák. Először sem tévesztettek meg, és biztos, hogy most sem fognak.

22.

A kormány megoszthatja személyes orvosi adatainkat külföldi vállalatokkal, de nem osztják meg velünk ebben az ügyben a saját protokolljukat? El vagyok képedve.

23.

A hatalom orvosokat, rabbikat, médiát és tömegeket toborzott azoknak az embereknek az elítélésre, akik nem akarják az új anyagot bevenni. A legalávalóbb címkékkel bélyegeznek meg bennünket. Azt mondják, hogy hiszünk az őrült összeesküvésekben, hogy ellenezzük a tudományt, hogy önzők vagyunk, hogy gyilkosok vagyunk, hogy nem törődünk az idősekkel, hogy a mi hibánk, hogy a kormány továbbra is drákói korlátozásokat vezet be a társadalom számára. Mindez azért van, mert nem akarunk kísérleti kezelést kapni. Még azt is mondják nekünk, hogy vallási elkötelezettségből tesszük, és hogy ha nem, akkor súlyos bűnösök vagyunk. Azt mondják, hogy ha nem egyezünk bele az injekció beadásába, akkor kénytelenek leszünk örökre otthon maradni, és kirekesztődni a közéletből.

Mindez szörnyű, undorító, a józan ész, az erkölcs és a Tóra elferdítése. Visszahúzódásra késztet, és csak tovább erősíti a bizalmatlanságomat ezekkel az emberekkel szemben, valamint az ellenkezésemet a kísérleti gyógyszerük elfogadásával szemben. Hogy merészelik?

24.

Sok olyan embert ismerek, aki injekciót kapott, de közülük egyik sem tanulmányozta mélyrehatóan a tudományt, nem mérlegelte gondosan a lehetséges előnyöket a kockázatokkal, és nem hasonlította össze ezt a lehetőséget más alternatívákkal, valójában nem volt tájékozott, és nem ezért döntött úgy , hogy ez az orvosi kezelés a legjobb megoldás számára. Éppen ellenkezőleg, a felhajtás, a propaganda, a nyomás, a félelem és az abban való vak bizalom miatt oltatták be magukat, amiben állítólag a „szakértők többsége” hitt (feltételezve, hogy MINDENKI mindent alaposan tanulmányozott és teljesen objektív volt, ami nagyon kétséges); az abban való vak bizalom miatt, amire bizonyos befolyásos rabbik késztették őket (a fentiek mellett); vagy a hisztérikus félelem miatt, hogy az egyetlen lehetőség az injekció beadása vagy a vírus miatti súlyos megbetegedés. Amikor tömeges hisztériát és kultuszszerű viselkedést látok az orvosi kezelés körül, rendkívül gyanakvó leszek, és elkerülöm.

25.

A gyógyszergyártóknak hosszú és dicsőséges múltjuk van arra nézvést, hogy tömeggyilkosságokat okoznak a csodagyógyszerekkel, amelyeket a gyanútlan lakosságra taszítanak, még akkor is, ha már komoly problémák váltak ismertté. Ahelyett, hogy szünetet iktattak volna be, és leállították volna ezeknek a gyógyszereknek a forgalmazását, amíg ezeket a kérdéseket nem sikerült megfelelő módon kivizsgálni, a gyógyszergyártók mindent megtettek annak érdekében, hogy elnyomják az információkat és folyamatosan nyomják termékeiket. Amikor vállalatok és emberek ilyen közömbösnek bizonyulnak az emberi élet iránt, akkor nem bízom bennük, amikor új csodaszerről beszélnek. Nem ez az első rodeónk.

26.

Valóban, a horrortörténetek már lassan beérkeznek, de a politikusokat ez a legkevésbé sem aggasztja, az orvosi intézményrendszer mint oltástól független eseményként vagy elhanyagolhatóként félretolja őket, a média figyelmen kívül hagyja, a gyógyszergyárak teljes sebességgel, gőzerővel törnek előre, és azokat, akik vörös zászlót emelnek, továbbra is bántalmazzák, cenzúrázzák és büntetik. Számukra nyilvánvalóan nem az életem és a közérzetem az elsődleges gond. Nem leszek a következő tengerimalacuk a laboratóriumukban. Nem kockáztatom meg, hogy a következő „egybeesés” legyek.

27.

Bár sokan meghaltak röviddel az injekció beadása után — köztük teljesen egészséges fiatalok —, nem engedhetjük meg, hogy az injekciónak köze lenne ehhez. Valahogy ez tudományellenes, és még több ember halálát okozza. Én ellenben úgy gondolom, hogy minden lehetséges kapcsolat megtagadása, az olyan személyek zaklatása, akik feltételezik, hogy létezhet kapcsolat, akik a legkisebb kíváncsiságot is mutatják az iránt, hogy létezhet-e kapcsolat ez az, ami tudományellenes, és nagyon sok ember halálát okozhatja. Ugyanezek az emberek úgy vélik, hogy én is köteles vagyok injekciót kapni. Nagy fenét.

28.

Visszataszít egy gyógyszeripari termék vallásos, kultuszszerű imádata, és nem veszek részt ebben a szertartásban.

29.

Az „egészségügyi” szolgáltatóm folyamatosan szorgalmazza az injekció beadását, ennek ellenére nem adtak információt erről a kezelésről vagy a lehetséges alternatívákról. Mindent, amit tudok, az intézményen kívül, másoktól tanultam. A „tájékozott” beleegyezés „elfogadott” beleegyezéssé vált. Elutasítom.

30.

Látom az összes hazugságot, korrupciót, propagandát, manipulációt, cenzúrát, megfélemlítést, az orvosi etika megsértését, az összehangoltság hiányát a tudományos folyamatban, a kellemetlen mellékhatások elfojtását, a jogos aggályok elutasítását, hisztériát, kultuszszerű viselkedést, tudatlanságot, zárt gondolkodásmódot, félelmet, orvosi és politikai zsarnokságot, a protokollok elrejtését, az emberi élet iránti valódi aggodalom hiányát, az alapvető emberi jogok és szabadságok tiszteletben tartásának hiányát, a Tóra és a józan ész torzulását, a jó emberek démonizálását, a legnagyobb orvosi kísérletet, amelyet mindig kapzsi, megbízhatatlan, istentelen emberek irányítanak, s látom az azokért való felelősségérzet hiányát, akiktől az követelik, hogy tegyenek mindent kockára... Mindezt látom, és úgy döntöttem, hogy mindannyian elfoglalhatják a helyemet a sorban. Bizakodni fogok Istenben. Használom azt az elmét, amellyel megáldott, és bízom a természetes ösztöneimben. Ez a végső okhoz vezet, amely összefoglalja, miért nem hagyom „beoltatni” magam.

31.

Büdös az egész.


 

(Szilaj Csikó-fordítás)

3 287 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page