VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Egy okos rabbi 31 okot sorol fel arra, miért nem hajlandó beoltatni magát

Eredeti cikk (eredeti kiemelésekkel):

31 Reasons Why I Won’t Take the Vaccine,

by Rabbi Chananya Weissman
A JAVÍTOTT, PONTOS FORDÍTÁSUNK ITT OLVASHATÓ!
1.

Ez nem oltóanyag. A vakcina definíció szerint immunitást nyújt egy betegséggel szemben. Ez nem nyújt mentességet semmivel szemben. A legjobb esetben csak csökkenti annak esélyét, hogy súlyos vírusos tünetei legyenek, ha valaki elkapja. Ezért ez orvosi kezelés, nem oltás. Nem akarok orvosi kezelést kapni olyan betegség miatt, amelytől nem szenvedek.

2.

A gyógyszergyártók, a politikusok, az egészségügyi intézmények és a média összefogtak, hogy ezt általánosságban vakcinának nevezzék, holott nem az, azzal a szándékkal, hogy manipulálják az embereket, hogy biztonságban érezzék magukat az orvosi kezelés folytán. Mivel csalók, nem bízom bennük, és nem akarok alanya lenni az orvosi kezelésnek.

3.

Ennek az orvosi kezelésnek a feltételezett előnyei minimálisak, és semmiképpen sem tartanának sokáig. A hatalom ezt elismeri, és már további oltásokról és folyamatosan növekvő számú új „vakcináról” beszél, amelyekre rendszeresen szükség lenne. Nem vagyok hajlandó olyan krónikus pácienssé válni, aki rendszeresen kap új gyógyszerészeti injekciókat, pusztán azért, hogy csökkentsem annak esélyét, hogy súlyos vírusos betegséget kapjak, amelyet ezek az injekciók nem is akadályoznak meg.

4.

Az immunrendszer természetes megerősítésével csökkenthetem annak esélyét, hogy súlyos vírusos betegséget kapjak. Abban az esetben, ha vírusos fertőzést kapok, vannak olyan vitaminok és jól bevált gyógyszerek, amelyek csodálatos eredményeket hoztak a betegség elhárításában, anélkül, hogy ennek az orvosi kezelésnek kockázatai és ismeretlen következményei lennének.

5.

A hatalom ragaszkodik ahhoz, hogy ez az orvosi kezelés biztonságos. Ezt nem tudhatják, mert a hosszú távú hatások teljesen ismeretlenek, és mé sok éven át ismeretlenek lesznek. Lehet spekulálni vele, hogy biztonságos, de nem fogadhatók el olyan állítások, amelye nem bizonyítottak. Mivel bizonytalanok, nem bízom bennük, és nem szeretnék részt venni ilyen gyógykezelésekben.

6.

A gyógyszergyártók nulla felelősséggel tartoznak, ha bármi rosszra fordul, és nem lehet perelni őket. Ugyanez vonatkozik azokra a politikusokra is, akik szorgalmazzák ezt a kezelést. Nem adatok be magamnak új, kísérleti orvostechnikai készítményt, ha a mögöttük álló emberek nem vállalnak kötelezettséget és felelősséget azért, ha valami rosszul alakul. Nem kockáztatom az egészségemet és az életemet, amikor ők nem hajlandók semmit sem kockáztatni.

7.

Izrael miniszterelnöke nyíltan elismerte, hogy az izraeli nép a világ laboratóriuma ehhez a kísérleti eljáráshoz. Nem áll érdekemben, hogy tengerimalac legyek, vagy a testemet a tudománynak adományozzam.

8.

Izrael beleegyezett abba, hogy megossza állampolgárainak orvosi adatait egy külföldi gyógyszergyártó céggel, az oltási kampányra vonatkozó szerződés alapvető részeként. Soha nem járultam hozzá ahhoz, hogy személyes orvosi adataimat ilyen szervezetekkel osszák meg, és még csak nem is kérdezték meg tőlem. Nem járulok hozzá ehhez a nyavalyás vállalkozáshoz.

9.

A Pfizer vezetőiről és igazgatósági tagjairól nyilvánosságra került, hogy minden rajongás és biztosíték ellenére sem vállalták el saját kezelésüket. Azt állítják, hogy igazságtalannak tartanák a „beelőzést”. Ez egy utólagos kifogás, és hihetetlen szemtelenség kell ahhoz, hogy ilyet ki is mondjon. Az ilyen „sorrend” a saját fantáziájuk szüleménye; ha bedugnak maguknak pár injekciót, senki sem fog sírni. Ráadásul a magánrepülőgépekkel és a privát szigetekkel rendelkező milliárdosokról nem tudni, hogy ott várakoznának a sorban, amíg a világ minden táján a parasztok százmilliói pedig előbb kapnának meg mindent, amit ezek a milliárdosok maguknak akarnak.

10.

A hatalom médiája kérdés és aggodalom nélkül elfogadta ezt a huncut kifogást. Sőt, dicsérik Pfizer vezetőit állítólagos önfeláldozásuk miatt, hogy addig nem veszik igénybe saját kísérleti kezelésüket, amíg mi előbb nem jutunk hozzá. Mivel ilyen bolondoknak tartanak minket, nem bízom bennük, és nem akarom a nekem szánt kezelési eljárásukat. Elfoglalhatják a helyemet a sorban. Én a sor legvégére megyek.

11.

Három tény, amelyet együtt kell nézni:

Bill Gates ezeket az oltóanyagokat alapvető fontosságúnak tartja az emberi faj túlélése szempontjából.

Bill Gates úgy véli, hogy a világon túl sok ember van, ezért „népességcsökkentésre” van szükség.

Bill Gates-et, a világ talán leggazdagabb emberét sem injekciózták. Semmi sietség.

Nem. Átadok minden olyan orvosi kezelést, amelyet ő akar nekem.

12.

A hatalom teljesen egyoldalúan ünnepelte ezt a kezelést. A politikusok és a média arra ösztönzi az embereket, hogy tekintsék erkölcsi és polgári kötelességüknek egyaránt. A kezelés előnyeit nagymértékben eltúlozzák, a kockázatokat figyelmen kívül hagyják, és az ismeretleneket félresöpörik. Mivel csalók és manipulatívak, személyes jó közérzetemet nem fogom kockáztatni a csatlakozással.

13.

Intenzív propagandakampány folyik az emberek számára, hogy ezt a kezelést vegyék igénybe. A politikusok és a hírességek szelfiket készítenek arról, hogy injekciót kapnak magukról (esetleg bizonyos esetekben úgy tesznek, mintha injekciót kapnának), a média ezt a legmenőbb, legokosabb, legörömtelibb és legszórakoztatóbb dolognak tartja. Ez a történelem legelterjedtebb marketingkampánya. Ez egyáltalán nem alkalmas semmilyen orvosi kezelésre, nemhogy egy vadonatújra, ezért óvatosságra késztet.

14.

Tömegek mutogatják, tesznek közzé olyan képeket, amelyeken kábítószert lőnek be maguknak, így helyezve nyomást másokra, hogy utánozzák őket. Van ebben valami nagyon riasztó és beteges dolog, és én semmiképp nem akarok részese lenni. Soha nem drogoztam csak azért, mert „mindenki csinálja”, és klassz. Biztosan nem fogom most elkezdeni.

15.

Azokat, akik aggodalmakra adnak okot ezen orvosi kezelés miatt, bántalmazzák, rágalmazzák, gúnyolják, cenzúrázzák, kiközösítik, megfenyegetik és elbocsátják állásukból. Ide tartoznak azok az egészségügyi szakemberek, akiknek tudományos alapú aggodalmaik vannak az oltóanyaggal kapcsolatban, és gondozóik, akik tanúi voltak annak, hogy a felügyeletük alatt álló emberek szörnyű reakciókat és halált szenvedtek röviddel az injekció beadása után. Amikor a hatalom olyan jó embereket távolít el, akik azért kockáztatnak meg mindent, hogy egyszerűen csak kifejezzék aggodalmukat egy új orvosi kezelés miatt — még akkor is, ha nem kimondottan ellenzik —, akkor minden alkalommal jobban bízok ezekben a bátor emberekben, mint a hatalomban. Nem jut eszembe egyetlen hasonló eset sem a történelemből, amikor kiderült, hogy az igazság és az erkölcs a hatalom oldalán áll.

16.

Ez a legnagyobb orvosi kísérlet az emberi faj történetében.

17.

Szándékosan nem az emberi faj történelmének legnagyobb orvosi kísérleteként ábrázolják, és azt, hogy egyáltalán orvosi kísérletről van szó, súlyosan lebecsülik.

18.

Ha a tömeghez tartoznának, nagyon kevesen vállalnák, hogy részt vennének egy ilyen kísérletben. A tömegek manipulálása orvosi kísérletben való részvételre, hamis eljárással, színleléssel, sérti az orvosi etika és a demokrácia alapjait. Nem