VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Egy okos rabbi 31 okot sorol fel arra, miért nem hajlandó beoltatni magát (javított fordítással!)

Eredeti cikk:

31 Reasons Why I Won’t Take the Vaccine,

by Rabbi Chananya Weissman


1.

Ez nem védőoltás. A vakcina meghatározása szerint immunitást eredményez egy betegséggel szemben. Ez nem eredményez immunitást semmivel szemben sem. A legjobb esetben csak csökkenti annak veszélyét, hogy súlyos tünetei legyenek a vírustól, ha valaki elkapja. Ezért ez orvosi kezelés, nem pedig védőoltás. Nem akarok olyan betegségre orvosi kezelést kapni, amelytől nem szenvedek.


2.

A gyógyszergyártók, a politikusok, az egészségügyi intézmények és a média összefogtak, hogy ezt nevezzék mindenütt vakcinának – holott nem az –, azzal a szándékkal, hogy manipulálják az embereket, hogy ők biztonságban érezzék magukat attól, hogy alávetik magukat az orvosi kezelésnek. Minthogy csalók, nem bízom bennük, és nem akarom, hogy bármiféle közöm legyen az ő orvosi kezelésükhöz.


3.

Az erről az orvosi kezelésről feltételezett előnyök csekélyek, és semmiképpen sem tartanának sokáig. A hatalom ezt elismeri, és már arról beszél, hogy további és újabb „vakcinákra” lesz rendszeresen szükség, ezért ezek mennyisége folyamatosan növekedni fog. Nem vagyok hajlandó olyan idült beteggé válni, akibe pusztán azért fecskendeznek rendszeresen új gyógyszergyári termékeket, hogy csökkentsem egy olyan súlyos vírusos betegség elkapásának veszélyét, amelyet ezek az injekciók nem is akadályoznak meg.


4.

Az immunrendszer természetes módon való megerősítésével csökkenthetem annak veszélyét, hogy súlyos vírusos betegséget kapjak. Abban az esetben, ha vírusos fertőzést kapok, vannak olyan vitaminok és jól bevált gyógyszerek, amelyek csodálatos eredményeket hoztak a betegség elhárításában, mégpedig úgy, hogy ennek az orvosi kezelésnek nincsenek kockázatai és ismeretlen következményei.


5.

A hatalom váltig állítja, hogy ez az orvosi kezelés biztonságos. Ezt nem tudhatják, mert a hosszú távú hatásai teljesen ismeretlenek, és még sok éven át ismeretlenek lesznek. Eljátszhatnak annak gondolatával, hogy biztonságos, de csalárd dolog olyasmit állítani, amit nem lehet bizonyítani. És minthogy eddig csalárdak voltak, nem bízom bennük, és nem szeretnék a kezelésük részesévé válni.


6.

A gyógyszergyártók nulla felelősséggel tartoznak, ha bármi rosszra fordul, és nem lehet perelni őket. Ugyanez vonatkozik azokra a politikusokra is, akik erőltetik ezt a kezelést. Nem adatok be magamnak új, kísérleti orvostechnikai készítményt, ha a mögötte álló emberek nem vállalnak kötelezettséget és felelősséget azért, ha valami rosszul alakul. Nem kockáztatom az egészségemet és az életemet, ha ők nem hajlandók semmit sem kockáztatni.


7.

Izrael miniszterelnöke nyíltan elismerte, hogy az izraeli népet a föld népei közül e kísérleti kezelés laboratóriumaként használják. Nem érdekem az, hogy tengerimalac legyek, vagy a testemet a tudománynak adományozzam.


8.

Izrael a szóban forgó orvosi kezelés elfogadására vonatkozó szerződés alapvető részeként beleegyezett abba, hogy megossza állampolgárainak orvosi adatait egy külföldi gyógyszergyártó céggel. Soha nem járultam hozzá ahhoz, hogy személyes orvosi adataimat ilyen szervezetekkel osszák meg, és még csak nem is kérdezték meg tőlem, hogy hozzájárulok-e. Nem járulok hozzá ehhez a mocskos vállalkozáshoz.


9.

A Pfizer vezetői és igazgatósági tagjai hivatalosan és nyilvánosan bejelentették, hogy a harsonaszó és a biztosíték ellenére sem fogadták el saját kezelésüket. Azt állítják, hogy igazságtalannak tartanák, ha előre tolakodnának. Ez nevetséges ürügy, és hihetetlen szemtelenség [hücpe] kell ahhoz, hogy valaki ilyet ki is mondjon. Az ilyen „sorrend” saját fantáziájuk szüleménye; ha visszatartanának maguknak pár injekciót, senki sem ítélné el ezért őket. Ráadásul a magánrepülőgépeket és saját szigeteket birtokló milliárdosok nem arról híresek, hogy szépen kivárnák a sorukat, hogy a parasztok százmilliói világszerte előbb kapjanak meg bármit is, amit ők maguk is szeretnének megkapni.


10.

A hatalom médiája kérdés és aggály nélkül elfogadta ezt a nevetséges kifogást. Sőt, dicsérik a Pfizer vezetőit állítólagos önfeláldozásuk miatt, hogy addig nem veszik igénybe saját kísérleti kezelésüket, amíg mi előbb nem jutunk hozzá. Mivel ilyen bolondoknak tartanak minket, nem bízom bennük, és nem óhajtom igénybe venni új kezelési eljárásukat. Elfoglalhatják a helyemet a sorban. Én a sor legvégére megyek.


11.

Három tény, amelyet össze kell illesztenünk:


Bill Gates az emberi faj túlélése szempontjából nézve ezeket az oltóanyagokat létfontosságúnak magasztalja.


Bill Gates úgy véli, hogy a világon túl sok ember van, ezért „népességcsökkentésre” van szükség.


Bill Gates-et, a világ talán leggazdagabb emberét sem oltották még be. Semmi sietség.


Ó, nem. Átengedek neki minden olyan orvosi kezelést, amelyet ő szán nekem.


12.

A hatalom teljesen elfogultan ünnepli ezt a kezelést. A politikusok és a média arra ösztönzi az embereket, hogy tekintsék ezt erkölcsi és polgári kötelességüknek. A kezelés előnyeit nagymértékben eltúlozzák, a kockázatokat figyelmen kívül hagyják, és az ismeretlen tényezőket félresöpörik. Mivel csalók és manipulatívak, személyes jó közérzetemet nem fogom kockáztatni az ő csorbítatlanságukért.


13.

Heves propagandakampány folyik azért, hogy emberek vegyék igénybe ezt a kezelést. A politikusok és a hírességek szelfiket készítenek magukról, amint beoltják őket (vagy némelykor talán csak úgy tesznek, mintha éppen az történne), a média aztán hatalmas felhajtást csap ekörül, a legmenőbb, legokosabb, legörömtelibb és legszórakoztatóbb cselekedetnek bemutatva. Ez a történelem legkiterjedtebb marketingkampánya. Ez egyáltalán nem alkalmas semmilyen orvosi kezelésre, nemhogy egy vadonatújra, és ez engem elborzaszt.


14.

A tömegek elbűvölve sorakoznak fel, feltöltenek a világhálóra a szer beoltását ábrázoló képeket, így fejtve ki nyomást másokra, hogy utánozzák őket. Van ebben valami nagyon riasztó és beteges, és én semmiképp nem akarok részese lenni. Soha nem szedtem be gyógyszert csak azért, mert „mindenki csinálja”, és „király”. Biztosan nem fogom most elkezdeni.


15.

Akik aggodalmukat fejezik ki ezen orvosi kezelés miatt, azokat bántalmazzák, rágalmazzák, gúnyolják, cenzúrázzák, kiközösítik, megfenyegetik és elbocsátják állásukból. Ide tartoznak azok az egészségügyi szakemberek, akiknek tudományosan megalapozott aggodalmaik vannak az oltóanyaggal kapcsolatban, és beteggondozók, akik tanúi voltak annak, hogy a gondozottjukra szörnyű hatással volt az oltás, és meghalt röviddel az injekció beadása után. Amikor a hatalom olyan jó embereket távolít el, akik mindent kockára tesznek azért, hogy csupán kifejezzék egy új orvosi kezelés miatti aggodalmukat— még ha nem ellenzik is nyíltan—, akkor mindig jobban bízom ezekben a bátor emberekben, mint a hatalomban. Nem jut eszembe egyetlen ahhoz hasonló eset sem a történelemből, amikor az igazságról és az erkölcsről az derült volna ki, hogy a hatalom oldalán áll.


16.

Ez a legnagyobb orvosi kísérlet az emberi nem történetében.