top of page

Ezért akarja Bill Gates „újraindítani” a globális élelmiszerrendszertEredeti cikk:Mindez a Nagy Újraindítás forgatókönyvének része – nézzük csak meg, ki fektetett félmilliárd dollárt ebbe a nagy online élelmiszer-kiskereskedőbe, miközben a kormány az állattenyésztés és a hústermelés radikális korlátozására készül.
ÖSSZEFOGLALÓ

  • 2022 június elején a holland kormány bejelentette, hogy 30%-kal csökkenti az ország állatállományát, hogy megfeleljen az Európai Unió nitrogén- és ammóniaszennyezési szabályainak.

  • Thierry Baudet holland parlamenti képviselő szerint a kormány a Nagy Újraindítás forgatókönyvét követi, amely szerint az országot gyengíteni kell, még inkább függővé kell tenni az élelmiszerimporttól, és több bevándorló befogadásával fel kell hígítani a nacionalizmust. Ahhoz, hogy helyet csináljanak a bevándorlók lakhatásának, el kell venniük a földeket a gazdáktól.

  • Az újonnan kinevezett természet- és nitrogénügyi miniszter, Christianne van der Wal-Zeggelink felesége Piet van der Wal, aki testvérével együtt nagy befektetéseket eszközölt a Picnic nevű nagy online élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatban. Bill Gates 2021 szeptemberében becslések szerint félmilliárd dollárt fektetett a Picnicbe, és ezzel a cég egyik vezető befektetője lett. Gates részvétele kérdéseket vetett fel a kormányzati korrupcióval kapcsolatban.

  • Miközben a holland kormány az állattenyésztés és a hústermelés radikális korlátozására készül, Gates odahaza mezőgazdasági területeket zsákmányol. Annak ellenére, hogy a földárak rekordmagasak, Gates 2022 júniusában megvásárolt egy 2100 hektáros burgonyafarmot Észak-Dakotában, amivel a Gates Red River Trust birtokában lévő összes földrészlet 270 000 hektár fölé emelkedett.

  • Gates azt állítja, hogy a termőföldet farmereknek kívánja bérbe adni. A Nagy Újraindítás (The Great Reset) szemszögéből nézve úgy tűnik, hogy Gates ugyanolyan vagyonátcsoportosítási tervben vehet részt, mint a BlackRock és más befektetési csoportok, amelyek felvásárolják az egylakásos házakat, és bérbe adják azokat. A végső cél a magántulajdon megszüntetése és a lakosság jobbágyokká alakítása.


2022 júniusának elején a holland kormány bejelentette, hogy az Európai Unió nitrogén- és ammóniaszennyezési szabályainak való megfelelés érdekében 30%-kal csökkenti az ország állatállományát. E "zöld" politika eredményeként sok gazdálkodó kiszorul a piacról, és országszerte tiltakozó akciókat szerveztek.

Ez azért fontos, mert sokan talán nem tudják, hogy bár Hollandia kis ország, az Egyesült Államok után a második legnagyobb mezőgazdasági exportőr a világon. A jelenlegi energiahiányhoz hasonlóan, a mezőgazdaság és az élelmiszertermelés kényszerű csökkentését a zöld menetrend "elkerülhetetlen" részének tartják a levegő, a talaj és a vízminőség javítása érdekében.

Az új kibocsátási célokkal kapcsolatos nyilvános nyilatkozatában a holland kormány még azt is elismerte, hogy "Az őszinte üzenet ... az, hogy nem minden gazdálkodó tudja folytatni a tevékenységét." Azoknak, akik folytatják, kreatív megoldásokat kell találniuk az új kibocsátási korlátozások betartására.


Egyértelmű korrupciós ügy?


Az állattenyésztőkre vonatkozó nitrogénkorlátozások sokakat zavarba hoztak. Miért korlátozná a kormány a gazdálkodást egy olyan időszakban, amikor világszerte élelmiszerhiány és éhínség fenyeget? Egyesek azt állítják, hogy a holland kormányon belüli érdekellentéteket fedeztek fel, amelyek segíthetnek megmagyarázni ezt az irracionális lépést.

Az újonnan kinevezett természet- és nitrogénpolitikai miniszter (aki a nitrogénszabályozást alkotta meg, és aki a mezőgazdaságot érintő megszorítások felügyeletéért felelős), Christianne van der Wal-Zeggelink Piet van der Wal felesége, aki testvérével, Bouke van der Wal-lal együtt a Boni nevű hatalmas szupermarketlánc tulajdonosa.

Amint azt a The Conservative Treehouse megjegyezte, "amikor a holland gazdák terméket adnak el a Boninak, közvetlenül annak a kormányminiszternek a vagyonát finanszírozzák, aki a megélhetésüket akarja tönkretenni".

A van der Wal család nagymértékben befektetett a Picnic nevű nagy online élelmiszer-kiskereskedésbe is. A Picnic közvetlenül a Bonitól vásárolja az élelmiszereket nagykereskedelmi áron, ami minimálisra csökkenti a működési költségeit. A Picnic lényegében a Boni házhozszállítási szolgáltatásaként működik.


2021 szeptemberében Bill Gates is beszállt a holland vállalkozásba. Becslések szerint félmilliárd dollárt fektetett a Picnicbe, és ezzel az egyik vezető befektetője lett. Nem meglepő módon, a Picnic a hamis "élelmiszerek" értékesítésére összpontosít, amelyekbe Gates befektetett és amelyeket népszerűsít, különösen a marhahúsutánzatot.

A Picnic vezérigazgatója, Michiel Muller, egy holland éghajlatváltozási aktivista, nyilvánosan is megfogadta, hogy "az egész élelmiszerrendszert megváltoztatja", hogy az összhangban legyen a fenntartható célokkal, ami pontosan egybeesik Gates programjával.


A marhahús műhússal való helyettesítésére vonatkozó határozott ajánlást Gates "Hogyan kerüljük el az éghajlati katasztrófát" című könyvében fogalmazta meg: The Solutions We Have and the Breakthroughs We Needs" című, 2021 februárjában megjelent könyvében.

Az MIT Technology Review-nak adott interjújában azt is felvetette, hogy az emberek megtanulhatják megkedvelni a műhúst, és ha az ellenállás folytatódik, szabályozásra lehet szükség a váltás kikényszerítéséhez.

A The Countersignal szerint "a Hollandiában jelenleg is zajló gazdatüntetéseken részt vevők közül sokan nyíltan kijelentették, hogy szerintük Gates részben felelős lehet további klímatörvények erőltetéséért". Érdekes módon, 2022. július 10-én a hollandiai Almelóban rejtélyes körülmények között porig égett egy nagy Picnic-szállító létesítmény.

A Hollandiának az állattenyésztőktől való megszabadítására tett kísérletnek csak akkor van értelme, ha a globalisták szemszögéből nézzük, a Nagy Újraindítás, a Zöld Új Megállapodás, az Agenda 2030 és a kapcsolódó Fenntartható Fejlődési Célok szemszögéből.

Thierry Baudet holland parlamenti képviselő szerint a holland kormány a Nagy Újraindítás forgatókönyvét követi, amely az ország meggyengítését, az élelmiszer-importtól való nagyobb függőségét és a nacionalizmus felhígítását követeli meg a bevándorlók számának növelésével. Ahhoz, hogy helyet csináljanak a bevándorlók lakhatásának, el kell venniük a földeket a gazdáktól.

Thierry Baudet holland parlamenti képviselő szerint (fenti videó) valójában erről szólnak a nitrogénkorlátozások. Szerinte a holland kormány a Nagy Újraindítás forgatókönyvét követi, amely az ország meggyengítését követeli meg, hogy az ország kevésbé legyen független és még inkább függjön az élelmiszer-importtól.

A Great Reset forgatókönyve a nacionalizmus felhígítását és a határok gyengítését is előírja, még több bevándorló befogadásával, és ahhoz, hogy helyet csináljanak a bevándorlók lakhatásának, el kell venniük a földet a gazdáktól. Tehát az új nitrogénszabályok alapvetően a földrablás előfutárai. A gazdákat akarják tönkretenni, hogy aztán elvehessék a földjeiket, és alacsony jövedelmű, állami támogatással épülő bérházakkal halmozzák tele.

Ettől eltekintve a gazdák azért is jelentenek veszélyt a technokrata elitistákra, mert nem kell a kormánytól függniük az olyan alapvető dolgokban, mint az élelmiszer és a fedél, és lehetővé tehetik, hogy azok, akik megvásárolják az élelmiszereiket, megőrizzék függetlenségüket is.

A globalisták terve az, hogy a lehető legtöbb valódi élelmiszerhez való hozzáférést megszüntessék, és a természetes élelmiszereket szabadalmaztatott élelmiszerekkel helyettesítsék, hogy a lakosság túlélése teljes mértékben ezektől függjön. Ezen a ponton könnyen irányíthatóak lesznek. A független élelmiszertermelők – a gazdák – kiiktatása ezért a globalista összeesküvés végső sikerének kulcsa.

Gates felfalja a termőföldeket, miközben a hamis élelmiszereket erőlteti


Miért vásárolja fel BILL GATES az összes termőföldet?


Miközben a holland kormány az állattenyésztés és a hústermelés radikális korlátozására készül – valószínűleg Gates áldásával, ha nem is az ő befolyása miatt –, Gates otthon a termőföldek felélésével foglalkozik. Annak ellenére, hogy a földárak rekordmagasak, Gates 2022 júniusában megvásárolt egy 2100 hektáros burgonyafarmot Észak-Dakotában, amivel a Gates Red River Trust birtokában lévő összes földrészlet 270 000 hektár fölé emelkedett – a 2021. szeptember közepi mintegy 242 000 hektárról. Az AgWeb17 alábbi térképe mutatja a földbirtokainak megoszlását az észak-dakotai felvásárlást megelőzően. Mint látható, a túlnyomó többség mezőgazdasági terület.Gates terv: Gates: A gazdák modern jobbágyokká válása


Ahogy azonban az AgWeb 2022 júniusának végén beszámolt róla, Gates nem kapott meleg fogadtatást:


"Észak-Dakota olyan ’vállalati mezőgazdasági törvényeknek’ ad otthont, amelyek megakadályozzák [sic], hogy a vállalatok és korlátolt felelősségű társaságok farmok és farmok tulajdonosaivá és bérlőivé váljanak. Gatesék új, 13,5 millió dolláros farmterület-vásárlásával az észak-dakotaiak – köztük a főügyész – aggódnak, hogy az eladás sérti az állami törvényt. Az észak-dakotai főügyész hivatala kedden levelet küldött a Red River Trustnak, amelyben figyelmeztette a vagyonkezelőt az észak-dakotai földtörvényre. 'Hivatalunknak meg kell erősítenie, hogy az önök cége hogyan használja ezt a földet, és hogy ez a használat megfelel-e a törvényben előírt kivételek valamelyikének, például az üzleti célú kivételnek' – írta Drew Wrigley, Észak-Dakota főügyésze".

A MoneyWise utánajárt a történetnek, és arról számolt be, hogy 2022. július 5-re Gates jogi jóváhagyást szerzett a farmvásárlásra – ez a döntés sok észak-dakotai haragját váltotta ki, akik nem hisznek abban, hogy Gatesnek jó szándékai vannak.

A MoneyWise szerint "a vállalatellenes mezőgazdasági törvény lehetővé teszi, hogy egyéni trösztök tulajdonába kerüljenek a mezőgazdasági területek, ha azokat farmereknek adják bérbe – és Gates cége ezt tervezi". A Nagy Újraindítás szemszögéből nézve úgy tűnik, hogy Gates ugyanolyan felforgató vagyonátcsoportosítási tervben vehet részt, mint a BlackRock és más befektetési csoportok, amelyek felvásárolják az egylakásos házakat. Gyakran látatlanban és piaci ár felett vásárolják meg őket, azzal a szándékkal, hogy bérbeadhatóvá tegyék őket. Ez is a Nagy Újraindítás és az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Célok szerves része.

A szándék az, hogy minden magántulajdont megszüntessenek, és a lakosságot modern jobbágyokká változtassák. A "jobbágy" kifejezés olyan embereket jelöl, akiknek a földjüket birtokló "úrnak" kell dolgozniuk, vagy akiket más módon alulfizetnek, túlhajszolnak vagy valamilyen módon kizsákmányolnak.

Egy nap mindannyian ilyenek leszünk, ha a világ nem ébred fel, és nem hajlandó beleszólni a globalista összeesküvés Nagy Újraindítás tervébe. A holland farmerek helyzete csak a kezdet.


Eredetileg 2022. július 22-én jelent meg a Mercola.com-on.(...)869 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page