top of page

Hajdu Zoltán: EGYETLEN EGY – Hangos elmélkedés – 105. A visszatérés már elkezdődött (2) Ha a látható és kézzel fogható anyagi világunkról kijelenthetjük, hogy felfedeztük, akkor szellemi világunk, önmagunk felfedezése még várat magára. Pedig ez az egyedi feladat lehet életünk legnagyobb szellemi kalandja...
A hatalom előfeltétele az emberek közötti egyenlőség, amely propagálása által elérhető pl. a minél nagyobb mértékű fogyasztás és anyagba süllyedés, az életéhség és életszomjúság kielégítése. Az egyenlőség mindig az egység, az egymásra utaltság, a hierarchia megrablása, az ember és az Egy közötti kapcsolatok felszámolása, a hatalomgyakorlás. A hatalomnak saját apparátusa és jól képzett ügyintéző, napjainkban már fehérgalléros hadserege van. Az apparátusnak részesei a médiumok is, akik képesek a hitelesből hiteltelent, és a hiteltelenből hitelest gyártani.

      

Előadó: Valkó Olga

 

Kapcsolódó írásunk:

Hajdu Zoltán – a Szilaj Csikón is megjelent hangos elmélkedéseiből (EGYETLEN EGY) is építkezve – szó szerint hiánypótló könyvet alkotott. A fülszöveg alább olvasható kulcsszavai, a tartalom lényegre törő, beszédes címei, a hátsó borítón található rövid értékelések már önmagukban is sejteni engedik, hogy fontos mű született. Megrendelni, érdeklődni a hazoltan33@gmail.com címen lehet. A könyv 308 oldal, 3600 Ft-ba kerül (áfával). A remélt bemutatóról – író–olvasó találkozóról – tájékoztatni fogjuk tisztelt Olvasóinkat.

145 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK