top of page

Hajdu Zoltán: EGYETLEN EGY – Hangos elmélkedés – 72. Puha manipulációs eszközök

Ha a látható és kézzel fogható anyagi világunkról kijelenthetjük, hogy felfedeztük, akkor szellemi világunk, önmagunk felfedezése még várat magára. Pedig ez az egyedi feladat lehet életünk legnagyobb szellemi kalandja...


72. Puha manipulációs eszközök

A háttérhatalmi manipulációban felhasználható puha manipulációs eszközök gyakran hatékonyabbnak bizonyultak a kemény eszközöknél. A kemény és puha manipulációs eszközök egyszerre és külön-külön is jelen vannak az átprogramozásban. A fontosabbak: a pszichológia és a tudomány, a médiumok, a tankönyvkiadás és az iskolarendszer, a közgazdaságtan, a törvénykezés és a jog.


Előadó: Valkó Olga

 

Kapcsolódó írásunk:

Hajdu Zoltán – a Szilaj Csikón is megjelent hangos elmélkedéseiből (EGYETLEN EGY) is építkezve – szó szerint hiánypótló könyvet alkotott. A fülszöveg alább olvasható kulcsszavai, a tartalom lényegre törő, beszédes címei, a hátsó borítón található rövid értékelések már önmagukban is sejteni engedik, hogy fontos mű született. Megrendelni, érdeklődni a hazoltan33@gmail.com címen lehet. A könyv 308 oldal, 3600 Ft-ba kerül (áfával). A remélt bemutatóról – író–olvasó találkozóról – tájékoztatni fogjuk tisztelt Olvasóinkat.

155 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page