top of page

Hajdu Zoltán: EGYETLEN EGY – Hangos elmélkedés – 77. A tudatlan ember

Ha a látható és kézzel fogható anyagi világunkról kijelenthetjük, hogy felfedeztük, akkor szellemi világunk, önmagunk felfedezése még várat magára. Pedig ez az egyedi feladat lehet életünk legnagyobb szellemi kalandja...

EGYETLEN EGY


77. A tudatlan ember


Az anyagias tömegembernek fogalma sincs, hogy a pénzügyi és a tőke háttérhatalom évtizedek óta számára olyan értelmetlen világot épít ki, tanít és mutat be, amely az emberi tudatlanság és értelmetlenség eddigi legkifinomultabb, leginkább manipulált, tehát legsötétebb verziója. A nemzetek feje fölött működő háttérhatalom a modern, liberális és mesterségesen anyagba süllyesztett embernek álomvilágot ad el, lineáris tömeg világszemléletet, ahol az élet után nincs tovább.


Előadó: Valkó Olga

 

Kapcsolódó írásunk:

Hajdu Zoltán – a Szilaj Csikón is megjelent hangos elmélkedéseiből (EGYETLEN EGY) is építkezve – szó szerint hiánypótló könyvet alkotott. A fülszöveg alább olvasható kulcsszavai, a tartalom lényegre törő, beszédes címei, a hátsó borítón található rövid értékelések már önmagukban is sejteni engedik, hogy fontos mű született. Megrendelni, érdeklődni a hazoltan33@gmail.com címen lehet. A könyv 308 oldal, 3600 Ft-ba kerül (áfával). A remélt bemutatóról – író–olvasó találkozóról – tájékoztatni fogjuk tisztelt Olvasóinkat.

90 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page