top of page

Holnap megkezdik az erdélyi magyar gyerekek oltását a Pfizer kísérleti szerével...

... hiába figyelmeztetett a világ egyik legjelentősebb virológusa. Az Erdély.ma cikke.


Az országos programhoz igazodva szerdától a háromszéki oltási központokban is megkezdik az 5–11 év közötti gyermekek koronavírus elleni oltását – közölte mai számában a Háromszék című napilap.

(...)

A Pfizer/BioNTech kísérleti stádiumban lévő vakcinájával kapcsolatban rengeteg kétség merül fel, ezeket a magyar nyelvű média is rendszeresen elhallgatja. A Pfizer szerződései továbbra is titkosak ráadásul ezeknek a körülményei is azok.Az uniós parlamenti képviselők hónapok óta követelik az Ursula von der Leyen és a Pfizer főnöke, Albert Bourla közötti tárgyalások részleteit. 2020-ban von der Leyen körülbelül egy hónapon keresztül intenzíven kommunikált a Pfizer főnökével, és végül milliárdos üzletet kötött. A kommunikáció többnyire SMS és szöveges üzenetek útján történt. Ezzel a Pfizer lett az EU vitathatatlan vakcinaszállítója 1,8 milliárd adaggal.

Közben 73 brit orvos nyílt levélben szólította fel január 19-én az MHRA-t (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), hogy sürgősen vizsgálják ki, van-e köze a "covid-oltásoknak" a gyerekek és fiatal felnőttek körében jelentősen megnövekedett számú halálesethez az utóbbi időben. A kezdeményezéshez a Nobel-díjas kémikus és biofizikus prof. Michael Levitt is csatlakozott.

Egy hónapja Dr. Robert W. Malone , a világ egyik legjelentősebb amerikai virológusa – a covid-oltásokban alkalmazott mRNA technológia kifejlesztője a gyerekoltások veszélyeire hívta fel a figyelmet. Malone több helyen kiemelte, hogy az egészséges fiatalok, és különösen a gyermekek esetében a vakcinázás kockázatai meghaladják a vírus elleni védelem előnyeit. Ezt követően a globális közösségi platformok cenzúra-hadjáratot indítottak a neves tudós ellen.

A világon az elsők között Orbán Viktor kormánya engedélyezte a gyerekek oltását. Egy nappal azután, hogy az EU illetékes szerve engedélyezte a Pfizer kísérleti oltását, Orbán 2 millió adag, 5 és 12 év közötti gyerekeknek adható vakcina beszerzését jelentette be.

Bíró Éva Ausztriában élő gyógytornász közösségi oldalán rengeteg olyan halálesetet és mellékhatást gyűjtött össze, amely a gyerekek oltásához kötődik. Legutóbb egy 10 éves brazil kislány Luisa Petenuci január 18-án kapta meg az első Pfizer-géninjekciót és 12 órával később megállt a szíve. Az újraélesztés sikeres volt, a kislány az intenzív osztályon van. A helyi közösségben 7 napra felfüggesztették a gyerekek oltását és az eddig beoltott 5 és 11 közötti gyereket (46 gyereket) megfigyelés alatt tartják.

Az alábbi videóban pedig megszólalt a 16 évesen oltás miatt elhunyt lány Cheyenne Braun édesanyja. Az idősgondozóként dolgozó édesanya elmondta: a lány nem félt a korona-vírustól, azért kérte az oltást, hogy programokra tudjon menni a barátaival. A 2. oltást október 25-én kapta meg a lány és 9 nappal később, november 3-án otthon a konyhában lett rosszul. „Hirtelen felemelte a bal kezét és megfagyott a tekintete. Az édesanyja a földre fektette, akkor már fekete volt a kislány szája. Az anya élettársa azonnal mentőt hívott, az orvos másfél órán keresztül küzdött, hogy visszahozza az életbe. Ez sikerült is, de 13 nappal később a lány szervezete feladta a harcot."
 

420 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page