top of page

Királyi visszavonulás szükséges mostantól a koronázási eskü letételéhez – Ön melyik oldalon áll?
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


Az alábbiakban egy Norfolk hercegének címzett levelet olvashatunk, amelyet Justin Walker, a Hardwick Alliance for Real Ecology (HARE) és William Keyte, a Common LawConstitution.org munkatársa írt alá.


2020. június 3-án ugyanis a király, mint akkori walesi herceg, segített nyilvánosan elindítani a Világgazdasági Fórum "Nagy Újraindítás" című kezdeményezését. Ez Klaus Schwab agyszüleménye, aki létrehozta ezt a magánkézben lévő globális agytrösztöt, amely a világ leggazdagabb vállalkozóit és technokratáit toborozza, miközben a "fiatal globális vezetőket" felkészíti és elhelyezi, hogy befolyásolják a világ politikai csatornáit. A Davosban és másutt évente ülésező, nem választott és elszámoltathatatlan "jövőkutatók" azt állítják, hogy ők irányítják a világ összes népének életét.


A Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) által irányított, magánkézben lévő és uzsorakamatot alkalmazó központi bankrendszerrel együttműködve a Világgazdasági Fórum (WEF) jelenleg a szuverén nemzetek belső kiüresítését célzó szélsőséges társadalmi mérnöki munkát felügyeli, hogy a teljes erkölcsi összeomlás és a szelíd engedelmesség állapotába juttassa őket, különösen, amikor a fiatal elmékben a szándékos zűrzavar és kétség magvait vetik el. Mindez magában hordozza a lehetőséget, hogy az emberiséget egy nagyon sötét hely felé vigye, ami magában foglalja a teljes digitális rabszolgaságot és egész közösségek és országok fizikai bezárását.


Ugyanakkor a multimilliárdosok által finanszírozott egyetemek a "rossz tudományt" – hogy a néhai és fájdalmasan hiányolt David Bellamy professzort idézzem – a "Nagy Újraindítás" igazolása érdekében felfújják. Hamis "éghajlat-változási" modellezéseket használnak arra, hogy a szén-dioxid-kibocsátás nélküli nettó nullás gazdaság felé vezessenek minket, ahol a mindennapi életünk teljes állami ellenőrzését fogjuk megtapasztalni, többek között a tervezett "15 perces városokat" is beleértve. A mainstream média szándékosan elzárkózik minden rendes tudományos vitától, és az embereknek nem mondják el, hogy a CO2, amely a Föld légkörének mindössze 0,04%-át teszi ki, valójában az "élet gáza". A valódi tudomány azt mondja, hogy több CO2-re van szükségünk, nem pedig kevesebbre!


Szabadságainkat tovább veszélyezteti a számtalan digitális csapda, amelyeket jelenleg állítanak: például a "dolgok internete", a "testek internete" és a "transzhumanizmus", vagyis az emberi test és a digitális világ összekapcsolása. A javaslat szerint digitális személyazonosító igazolványok és központi banki digitális valuták (CBDC) jönnek létre, amelyeket a fejlett mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó, kiterjedt és részletes szociális hitelrendszerekkel kombinálnak majd. Akár otthon, az utcán vagy a munkahelyünkön tartózkodunk, az állam SMART 5G/6G technológiák és fejlett arcfelismerő szoftverek segítségével napi szinten ellenőrizni fog minket.


Az a képességünk, hogy önállóan döntsünk magunkról, beleértve az utazás jogát is, jelentősen, ha nem teljesen, csökkenni fog. Az állam által biztosított digitális pénzünk vagy zsetonjaink elköltésének lehetőségét a "szénlábnyomunk", valamint az "állam" és az általa képviselt "jó magatartás" iránti lojalitásunk, elfogadásunk és "helyes viselkedésünk" fogja meghatározni.


Minden, amire George Orwell figyelmeztetett minket, most kezd megvalósulni.


A teljes levél letölthető és elolvasható itt: Norfolk hercegének írt levélÖn melyik oldalon áll?

Az emberekén, vagy a globalistákén?
473 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page