top of page

Marsall Ágnes: Félelem-járvány
A magam részéről örülök Cser Ferenc: Mi történik oltás után? címmel közzétett írásának, amelyben Mike Adams tudósítására (Visszaszámlálás a NULLA IMMUNITÁSHOZ) reflektál, mert pontosan ezt hiányolom a hivatalos sajtóból: A véleményeket és az ellenvéleményeket. Újságíróként fölháborítónak és végtelenül elkeserítőnek tartom, hogy a médiát szinte az egész világon a politika propaganda-szócsövévé degradálták. És ezért örülök Mike Adams tudósításainak is, mert ő arról tudósít, amiről a „hivatalos” sajtó hallgat. Feltételezem, parancsra. Vagy parancsra, és/vagy pénzért? Az én fejem tele van kérdésekkel, és nem kapok tárgyilagos válaszokat.

Valahányszor elmegyek egy hirdetőoszlop mellett, ahonnan Prof. Dr. Merkely Béla egyetemi rektor hirdeti: „A vakcina működik, Magyarország működik”, felfordul a gyomrom. Nem. A vakcina nem működik, mert nem véd meg a fertőzéstől.

És Magyarország működik?

És meddig?

A járvány okozta adósságemelkedés nekem azt is jelenti, hogy az elmúlt 8 év töretlen adócsökkentésének hatása tűnt el egyetlen év alatt, s egyáltalán nem vigasztal, hogy az unió tagállamainak vagy akár a világ más államainak adósságrátája sem alakult jobban.

De visszatérve egy pillanatra Cser Ferenc írásához, tökéletesen egyetértek vele abban, hogy ne csak a vakcináktól óvakodjunk, hanem a túlzott rémüldözéstől is.

A félelem ugyanis valóban legyengíti az immunrendszerünket, mert sokk-hatása van. Megjegyzem, erre, a média által gerjesztett sokkoló félelemre épül az egész pandémia. Egy ép immunrendszer sikerrel veszi fel a harcot a vírusok ellen, az egekig korbácsolt félelem pszichés terhelésével azonban nem tud mit kezdeni, az ellen védtelen. A félelem a sátán eszköze. Nem véletlen, hogy II. János pápa mindig azt hangsúlyozta: NE féljetek!

Hogy Mike Adams jóslata – amely szerint az oltottak immunfunkciója a nullára csökken karácsonyig, s amely talán valóban nélkülözi a tudományos kutatási vizsgálatokat – mennyire helytálló, nem tudni. Karácsonyra ki fog derülni. Azt pedig, hogy helyre áll-e az oltottak oltás által kiváltott immunhiányos állapota, a februári megbetegedési és halálozási adatok tükrözni fogják. Persze nem Magyarországon. A hazai adatokról ugyanis e vonatkozásban semmit sem tudunk, és gyaníthatóan nem is fogunk megtudni semmit. Állítólag „kegyeleti okokból nem teszik közzé a vakcinázottak halálozási adatait". – Erre már nincs is szavam. Mintha csak az oltottaknak lenne kegyeleti joga. Az oltatlanoknak nincs?

Amit viszont tudunk – mert a csapból is ez folyik – hogy 1./ „Az egyetlen megoldás a vakcina", hogy 2./„A vírus minden beoltatlant meg fog találni", hogy 3./„A legnagyobb veszélyben a oltatlanok vannak", hogy 4./ „Az oltás védettséget ad", hogy 5./ „Az oltatlanok veszélyeztetik az oltottakat."

Megannyi hamis állítás!

1a./ Valóban az egyetlen megoldás a vakcina? Miért nem hallunk a megelőzésről? Miért csak egy-egy online hírportálon olvashatunk róla? Hogy erősítsd meg az immunredszeredet! Menj ki a napra! Sportolj, vagy legalább sétálj! A legfontosabb most a D-vitamin! És ne feledkezz meg a Magnéziumról sem! Egy felnőtt ember napi magnézium szükséglete: nők 300, férfiak 400 mg.

Gondoskodj a szervezeted D-vitamin szintjéről. 4-5000 NE naponta! Szedj C-vitamint, legalább 1000 mg-ot, szelén és cink tartalmú komplex készítményt, A, E és B vitaminokkal. Quercetint, – a flavonoidok egyik kiemelkedően értékes tagja, (csökkenti a szívinfarktus kockázatát és az allegiás reakciókat is)! Este vegyél be melatonint, – képes megakadályozni a vírusos és bakteriális fertőzések által kiváltott akut tüdőkárosodást és az akut légzési distressz szindrómát. /Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta szakorvos ajánlása/ 

És miért nem tudunk arról az oltottak és oltatlanok számára egyaránt fontos, a Freiburgi Egyetem Orvostudományi Karán végzett kísérlettel kapcsolatos tanulmányról, amely szerint a közönséges gyermekláncfű /Taraxacum Officinale/ (Pitypang) szárított leveleiből nyert vizes alapú kivonat blokkolja a fehérje-fehérje kölcsönhatásokat a tüskefehérje S1 alegysége és a humán ACE2 sejtfelszíni receptor között. S ez a hatás igaz a spike-fehérje-mutációkkal szemben is.

Javaslom mindenkinek (a beoltottaknak különösen), hogy igyon meg naponta egy marék pitypanglevélből készített teát! A herbáriákban kapható.


1b./ És hol van a személyre szabott, biztonságos és hatékony gyógykezelés, a kikényszerített „egységes" kezelési stratégia helyett, ami szükségtelen betegséget és halált okoz? Hogy milyen protokollt alkalmaznak a kórházakban? Többnyire gyilkos protokollt. Ebbe a protokollba halt bele az én egyetlen testvérem is márciusban.

A halotti bizonyítványon az áll: alapbetegség: Covid; a halál közvetlen oka: Covid. – Baleset miatt szállították kórházba, és nem volt fertőzött!

Pontosan erről szól a Római Nyilatkozat. A szeptember 29-én Rómában megtartott Nemzetközi Orvosok és Orvostudósok Konferenciájának nyilatkozata, amelynek a hírértéke még csak nem is súrolta a közmédia ingerküszöbét. Pedig több mint tizenkétezer orvos és tudós írta alá (köztük mindössze két magyar – talán mert nem is hallottak róla!) – Meg arról, hogy a politikai döntéshozók és holmi ügynökségek által felállított korlátozásokkal orvosok ezreit akadályozzák meg abban, hogy a betegeiket kezelni tudják. Ez nem gyógyítás – áll a nyilatkozatban, és elhatárolódnak ettől. Ez valójában politika, és az emberiség elleni bűncselekménynek minősül. – Pát persze, hogy nem olvashatunk erről a közmédiában.

És hol van az Ivermectin?! Meddig vizsgálgatják még? – kérdezném Kásler miniszter urat. Milyen bizonyítékok lehetnek világosabbak, mint a Covid miatti halálozás 97%-os csökkenése az Ivermectin-kezelések hatására Delhiben öt hét alatt, 2021 áprilisában? Lehetséges, hogy a mi miniszterünk nem tud erről? És arról sem tud, hogy Tamil Náduban (72 147 030 lakosú állam Indiában) tízszeresére nőtt a halálozási arány április 20. és május 27-e között, miután a WHO „áldásos" közreműködésével megtagadták az Ivecmectin-kezeléseket? Jóllehet a Bombay-i Legfelsőbb Bíróság már zöld jelzést adott az Ivermektin alkalmazására a Covid-19 kezelésében. (De Indiában nincs pardon! Ld. itt és itt!) --- )

Hogy a WHO, az FDA, a CDC, s ki tudja ki még, akinek a hatáskörébe tartozik, miért nem ajánlja az Ivermectint, azt nem kérdezem meg. Mert ezt tudom. Azért nem, mert ha van megfelelő hatásos gyógyszer egy fertőzés, ill. betegség kezelésére, akkor nemzetközi törvény tiltja kísérleti vakcinák felhasználási engedélyezését és alkalmazását! És hová vezetne mindez? Mindenekelőtt óriási profitvesztéshez azok számára, akik ma dollár-milliárdokat zsebelnek be a kísérleti oltóanyagok, vakcinák és drága gyógyszerek révén.


2.-3-4./ A pandémia kezdeti időszakában egyebet sem hallottunk, mint azt, hogy „Maradj otthon!". Most meg: „A vírus meg fog találni!" Mi ez, ha nem pánikkeltés? Négymillió magyart fenyegetnek meg ezzel. Hogyan óvakodjunk hát a túlzott rémüldözéstől? És mi az, hogy „A legnagyobb veszélyben az oltatlanok vannak"? Mire alapozzák ezt? – Nekem, persze, az ilyen állításokról először mindig az a kérdés jut eszembe, hogy kinek áll érdekében? – „Az oltás védettséget ad!" Valóban így van? Ha ez így van, akkor – hogy az izraeli és angliai adatokról már nem is beszélve, csak egyetlen példát említsek – miről szól például a MEDICARE (Az USA 65-éven felüliek állami betegellátó szolgálata) hivatalos jelentése, amely szerint Amerikában a 65 év feletti kórházi ápoltak 60%-a a beoltottak csoportjából kerül ki?


5./ És miféle agyament logika szerint lehet veszélyes egy egészséges ember bárkire is? Még ha oltatlan is. Hiszen az oltás is csak védettségi igazolványt ad, védettséget nem. Meg hamis illúziót, hogy védve vagy. De mi ellen? Már a megnevezése is hamis, és nem egyéb, mint a propaganda egyik álságos eszköze. Csak arra jó, hogy megossza a társadalmat. Hogy félelmet keltsen bennünk egymás iránt. Hogy elszakítson az embertársainktól, a barátainktól, a családunktól.

Ma már pontosan tudható, hogy az oltottak éppúgy megfertőződhetnek és fertőzhetnek, mint az oltatlanok. Az igazolvány viszont diszkriminál, s mint ilyen, alapjogi kollízió. A szabadságunkat, alapjogainkat sérti meg. A történelemben számtalan tragikus példa bizonyítja, hogy mire képes a megosztottságot gerjesztő hamis propaganda.

Nos, akkor nézzük, kinek áll érdekében. Mindenekelőtt a hatalomnak. Együtt erősek vagyunk, megosztva, külön-külön azonban gyengék és kiszolgáltatottak.

Négy éven át, egy könyvbemutatóhoz fűződő országjárásom során mindig felhívtam a hallgatók figyelmét Margatet Mead, amerikai kultúrantropológus egyetlen mondatára: „Soha ne kételkedj benne, hogy egy mély gondolkodású, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának" – és arra kérem a hallgatókat, hogy gondolkodjanak el ezen a mondaton. Most ezt kérem az olvasóktól is. Gondolkodjanak! Különösen annak fényében, hogy ma már világosan tudjuk, hogy nagyon is létezik, és egyre erőteljesebben „munkálkodik" a világban egy kis csoport, amelynek legfőbb törekvése, hogy elvegye a múltunkat, a jelenünket, a szabadságunkat, hogy ellenünkre változtassa meg a világot. Ám sem nem mély gondolkodású, sem nem felelősségteljes, viszont végtelenül profitéhes, és elképesztően cinikus.

Alig két hét alatt képesek voltak bezárni és korlátok közé szorítani az emberiséget, ma pedig, szembemenve a Nürnbergi Kódexszel, Az Emberi Jogok Nyilatkozatával és minden, a védelmünket szolgáló nemzeti és nemzetközi törvénnyel, egy olyan kísérleti oltóanyagot kényszerítenek ránk, aminek a hosszú távú hatása – számunkra legalábbis – teljesen ismeretlen.

És tehetik ezt hatalmas profitért, minden felelősségvállalás nélkül, mert mi félünk, és hagyjuk. Ahelyett, hogy gondolkodnánk és ellenállnánk, félelmünkben föláldozunk mindent. A szabadságunkat, a gyerekeinket, az unokáinkat, a saját s a gyerekeink jövőjét, vagyis mindent, amiért élni érdemes. Pontosan ezt akarják. Engedelmes, gondolkodásra képtelen rabszolgákat.

És ha nem térünk magunkhoz, be is fogják fejezni, amit elkezdtek. Végre föl kellene ismernünk, hogy a világban ma háború zajlik. Egy mocskos, pszichológiai háború. Ma nem covid-járvány van, hanem sokkal inkább félelem-járvány, s az ellenség ereje a mi félelmünk!

A sötét erők hatalma végtelennek tűnik, de nem az. Vegyük végre el az erejüket! – amíg még képesek vagyunk rá! Győzzük le a félelmünket! Mert egyedül a mi felelősségünk, hogy milyen világot hagyunk az utódainkra.

És/de lesznek utódaink? Ugyan miféle morál diktálja azt, hogy a gyermekeinket, akiket Isten szent törvénye és a mi Alaptörvényünk szerint is nekünk kellene óvnunk és megvédenünk, most magunk előtt toljuk a saját védelmünkben, holmi nyájimmunitás miatt? (Már a szótól is viszolygok. Miért nem nép-, vagy népesség-, vagy akár populáció-immunitás? Nem vagyunk birkák. Ne alázza meg bennünk senki az embert!)

Azonnal állítsák le a 18 éven aluli gyermekek beoltását! Mert ismerve a fertőzés természetét, ám egyáltalán nem ismerve a kísérleti oltások veszélyeit, ez a legnagyobb bűn a világon, amit ember elkövethet.

Ui.:

Megrögzött Fidesz-szavazó vagyok. Ám az utóbbi két év eseménysorozata majdnem megingatott. A Sátán hatalmasra terebélyesedő, s egyre csak növekvő fája majdhogynem eltakarta a szemem elől az erdőt. De még mielőtt bárki azt a téves következtetést vonná le mindabból, amit írtam, hogy lám csak, még a fideszesek is a kormány ellen fordultak, leszögezem: Ha a pandémiával kapcsolatban egyáltalán nem értek is egyet Orbán Viktorral, áprilisban rá fogok szavazni mégis. Nem engedhető meg ugyanis, hogy a liberál-fasiszta-kommunisták, akiknek se gerincük, se Istenük, se nemzetük, se hazájuk nincsen, hatalomra kerüljenek, mert akkor elszabadul a pokol, s az Isten sem fogja tudni megmenteni Magyarországot a teljes pusztulástól. Orbán Viktorért pedig imádkozni fogok, hogy adjon neki az Úr erőt és bátorságot – oltások és korlátozások helyett – a valóban hatékony gyógyításra helyezni a hangsúlyt.

790 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page