top of page

Miért kellett volna meghalnia Robert Fico szlovák miniszterelnöknek?
Eredeti cikk:

A szomszédos ország kormányfője a globalisták legnagyobb ellensége volt
Villámcsapásként sújtott le térségünk gondolkodó embereinek tudatára a ma délutáni merénylet híre, amelyben egy magányos elkövető megpróbálta meggyilkolni Szlovákia miniszterelnökét. Az eset a térségben is példátlan, eddig ugyanis Szerbia tartozott azon országok köréhez, ahol nem jelentett egy életbiztosítást kormányfőnek lenni. Ott 2003 tavaszán gyilkolták meg Zoran Gyingyics miniszterelnököt, aki ellen azelőtt több sikertelen merényletet is elkövettek. De közismert, hogy Alexandar Vucsics korábbi kormányfőt, mai államfőt is meg akarták gyilkolni.


A szerb történelem hemzseg a hasonló merényletektől, a szlovákok körében azonban ez eddig az elképzelhetetlen kategóriába tartozott. Pedig volt egy figyelmeztető jel, mégpedig amikor 2019 őszén a globalisták magukhoz ragadták a hatalmat, nem sokkal később a Ficóék bizalmi köréhez tartozó Milan Lucansky volt országos rendőrkapitány börtönben történt furcsa halála jelezte, valami megváltozott. Minden bizonnyal a rendőrség vezetőjét agyonverték a vallatás alatt. Most, hogy a szlovákok a globalistákat elzavarták a hatalomból, a kérdés kivizsgálása újra napirendre került.


Nyilván nem ez volt az az eset, amivel Robert Fico kihúzta a gyufát valakik zsebében. De ennél azért több kell ahhoz, hogy valakit holtan lássanak valakik. És el is érkeztünk a kérdés lényegéhez: kik nyerhetnek és kik veszíthetnek azzal, ha Robert Ficót meggyilkolják? Kik jártak volna jól Fico halálával?


A merénylőről ebben a pillanatban alig tudunk valamit. Állítólag egy Juraj Csintula nevű költő volt. De, hogy miért lőtt, az még talány. Pedig ez alapvető információ lehetne a kérdés eldöntéséhez. Persze csak lehetne, hiszen például Kennedy elnök halálának hátteréről sem tudunk semmit, holott állítólag ott ismert volt a gyilkos személye.


Amit viszont most megállapíthatunk az az, hogy szerencsére meglehetősen amatőr volt a gyilkosság kivitelezése. Természetesen a profik is hibázhatnak, kiszemelhetnek olyan embert, aki a végén a cél mellé tüzel, tehát jogosak lehetnek azok a találgatások, amelyek arra vonatkozhatnak, mégis valami sötét hatalmasság áll a sátáni terv mögött. Hiszen alig egy héttel ezelőtt történt, hogy Szlovákia elküldte a fenébe a marxista terrorista multú Tedrosz Gebrejeszusz WHO főigazgatót, azt a személyt, akivel például a Covid diktatúra alatt a magyar nemzeti keresztény kormány vérszövetséget kötött. A szlovákok egyértelművé tették, szó sem lehet semmilyen WHO-szerződésről, amely elveszi a szuverenitásukat.


Aztán a térségben Szlovákia az egyetlen kormány, amelyik vizsgálóbizottságot állított fel a Covid diktatúra alatti visszaélések feltárására. Robert Fico a Covid alatt folyamatosan elenállt a kényszeroltásra és a szabadságjogok korlátozására vonatkozó intézkedésekkel szemben. A Kárpát-medencében ő volt a legnagyobb támogatottsággal rendelkező ellenzéki, akiben volt bátorság arra, hogy – Orbán Viktorral ellentétben – a globalisták helyett a saját népének az egészsége mellett álljon ki.


Köztudott az is, hogy Fico konfliktusban áll az ország volt elnökével, Zuzana Čaputovával, akit azzal vádolt, hogy az Egyesült Államok és Soros György milliárdos ügynöke.

Ráadásul a szlovák miniszterelnököt finoman szólva nagyon nem kedvelik Kijevben sem, ugyanis nem támogatja az USA árnyékában vívott háborút az oroszok ellen. A kijeviekről pedig köztudott, nem áll messze tőlük az a gondolat, hogy merénylettel  segítsenek át a túlvilágra olyan embereket, akik nem szimpatizálnak az őrültségeikkel.


Ha mindent összevetünk, akkor sem tűnik valószínűnek, hogy Kijev a saját szakállára bevállal egy ilyen merényletet. Kétségtelen, a Covid diktatúra alatt több afrikai ország vezetője is gyanús körülmények között halt meg, természetesen azok, akik szembeszálltak a járvány narratívával. Azonban valószerűtlen, hogy a mostani WHO-szerződés ügye okot adna Gebrejeszuszéknak egy merényletre. Ugyanis sokkal nagyobb az ellenállás, mint azt tervezték, igaz erről a magyar médiában semmit nem lehet olvasni, a magyar kormány pedig szó szerint hazudik a tervekről.


(...)


 


558 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page