top of page

Mindenkinek színt kell vallani

…Krisztusnak és Pilátusnak,

farizeusoknak és vámosoknak,

zsidóknak és rómaiaknak,

egyformán szolgálni,

nem lehet…

(Dsida Jenő: Tekintet nélkül 1928)


Folyik a harmadik világháború, amely már hosszabb, mint volt a második. Fegyveresen csak lokális háborúk dúlnak. A lelkekért és a tudatért folyó háború viszont globális, és ez alól senki sem vonhatja ki magát.

Az alapítványok, civil szervezetek, társadalmi egyesületek jól hangzó elnevezései, a „demokrácia” az „emberi jogok”, a „szabad kereskedelem” fejlesztéséről szólnak. De sokuk osztozik a „globális népesség csökkentését”, – pontosabban a tömeggyilkosságot – célzó, leleményes módszerek fejlesztésének titkos küldetésében, amit humanitárius jócselekedetként próbálnak leplezni. E módszerek láttán Josef Mengele elégedetten csettintene.

E paraván mögött a befolyásos angol-amerikai, és európai társadalmi szervezetek rendkívül gazdag, hidegvérű vezetői állnak. Mozgatórugójuk a globális népesség drasztikus csökkentése, az eugenika modern tudományos változataival.

Egyesek jól ismertek, mások rejtőzködnek, és sohasem szerepelnek a nyilvánosság előtt. Rockefeller, Rothschild, Soros, Morgan, Warburg, Buffet, stb. Mindannyian rendkívül rasszisták. Néhányan a vallás mögé rejtőznek, mások filantrópiával álcázzák magukat. A pénzügyi és üzleti élet legmagasabb lépcsőfokain állnak, milliárdokban számlálják rablott vagyonukat. Ez a gazdasági oligarchia minden eszközzel, folyamatosan szervezei az emberiség elleni háborúkat. Terrort, veszélyes oltásokat, toxikus GM növényekkel történő mérgezést vet be, annak az őrült gondolatnak a jegyében, hogy nekik – és csak nekik – joguk van birtokolni a világot.

A nemzeti függetlenség kölcsönös tiszteletben tartása helyett az Európai Unióban soha meg nem választott, vastagon támogatott agytrösztök alkotnak a mindennapi életünket meghatározó irányelveket, amelyek tudatosan célozzák a nemzetállamok elpusztítását, a nemzeti történelem, kultúra és vallás eltörlését.

Van egy, az események óceánjának a felszíni, látható, dokumentált történéseit számon tartó, és egy másik, a történések felszíne alatt meghúzódó, a mélyen fekvő áramlatokat kutató történelem, azaz létezik egy felszíni és egy mélyáramlatú történelem. A felszín alatti történelem azoknak a rejtve maradó háttérerőknek a története, amelyek végső soron meghatározzák a felszíni, látható és dokumentálható történéseket.

Henry Kissinger 2013. május 30-án, az Asia Society tanácskozáson azt javasolta, hogy Kína és az Egyesült Államok közös erővel építsék fel a globalista diktatúrát.

„Az a feladatunk, hogy a történelem során először, megtaláljuk a módját, miként építhetünk olyan világrendet, amelyik globális alapokon nyugszik. Sokat beszélünk világközösségről, de az igazság az, hogy korábban még soha nem létezett ilyen közösség.”

Az elmúlt 300 év történetének lényege ugyanis a pénzvagyont birtokló nemzetközi elit szervezett küzdelme a világhatalomért. A háttérhatalom egyik módszere a világszintű összeesküvés álcázására a közvélemény megtervezett elbutítása. A cél az oktatás és a nevelés, az irodalom és a művészet, az egész nyugati keresztény kultúra és a közélet színvonalának folyamatos és módszeres csökkentése, majd megszüntetése.

De még ez is csak a felszín. Mert a legnagyobb kérdés az, hogy az emberiség megmarad-e a normalitásnál, a világ természetes rendjénél, vagy végleg úgy dönt, hogy az ember racionális képességeinél fogva bármit megtehet, és önmagát képzeli isten helyébe.

Ezért ma már nem elég hallgatni, és várni, hogy majd csak lesz valahogy. Mindenkinek saját lehetőségei, tehetsége, bátorsága és elkötelezettsége alapján színt kell vallania. Nem kevesebbről van szó, mint arról, hogy az utánunk következő nemzedékek milyen emberi tartást, morális értékrendet, kultúrát és hitet örökölnek a szüleiktől, azaz tőlünk. Az utódaink emberek maradnak-e, vagy lelkileg, szellemileg kiüresedett, örök rabszolgaságba döntött páriák?

Mindez a ma élő felnőtt generáció felelőssége, és jó, ha ezzel mindenki tisztában van.

62 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page