VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindenkinek színt kell vallani

…Krisztusnak és Pilátusnak,

farizeusoknak és vámosoknak,

zsidóknak és rómaiaknak,

egyformán szolgálni,

nem lehet…

(Dsida Jenő: Tekintet nélkül 1928)


Folyik a harmadik világháború, amely már hosszabb, mint volt a második. Fegyveresen csak lokális háborúk dúlnak. A lelkekért és a tudatért folyó háború viszont globális, és ez alól senki sem vonhatja ki magát.

Az alapítványok, civil szervezetek, társadalmi egyesületek jól hangzó elnevezései, a „demokrácia” az „emberi jogok”, a „szabad kereskedelem” fejlesztéséről szólnak. De sokuk osztozik a „globális népesség csökkentését”, – pontosabban a tömeggyilkosságot – célzó, leleményes módszerek fejlesztésének titkos küldetésében, amit humanitárius jócselekedetként próbálnak leplezni. E módszerek láttán Josef Mengele elégedetten csettintene.

E paraván mögött a befolyásos angol-amerikai, és európai társadalmi szervezetek rendkívül gazdag, hidegvérű vezetői állnak. Mozgatórugójuk a globális népesség drasztikus csökkentése, az eugenika modern tudományos változataival.

Egyesek jól ismertek, mások rejtőzködnek, és sohasem szerepelnek a nyilvánosság előtt. Rockefeller, Rothschild, Soros, Morgan, Warburg, Buffet, stb. Mindannyian rendkívül rasszisták. Néhányan a vallás mögé rejtőznek, mások filantrópiával álcázzák magukat. A pénzügyi és üzleti élet legmagasabb lépcsőfokain állnak, milliárdokban számlálják rablott vagyonukat. Ez a gazdasági oligarchia minden eszközzel, folyamatosan szervezei az emberiség elleni háborúkat. Terrort, veszélyes oltásokat, toxikus GM növényekkel történő mérgezést vet be, annak az őrült gondolatnak a jegyében, hogy nekik – és csak nekik – joguk van birtokolni a világot.

A nemzeti függetlenség kölcsönös tiszteletben tartása helyett az Európai Unióban soha meg nem választott, vastagon támogatott agytrösztök alkotnak a mindennapi életünket meghatározó irányelveket, amelyek tudatosan célozzák a nemzetállamok elpusztítását, a nemzeti történelem, kultúra és vallás eltörlését.

Van egy, az események óceánjának a felszíni, látható, dokumentált történéseit számon tartó, és egy másik, a történések felszíne alatt meghúzódó, a mélyen fekvő áramlatokat kutató történelem, azaz létezik egy felszíni és egy mélyáramlatú történelem. A felszín alatti történelem azoknak a rejtve maradó háttérerőknek a története, amelyek végső soron meghatározzák a felszíni, látható és dokumentálható történéseket.

Henry Kissinger 2013. május 30-án, az Asia Society tanácskozáson azt javasolta, hogy Kína és az Egyesült Államok közös erővel építsék fel a globalista diktatúrát.

„Az a feladatunk, hogy a történelem során először, megtaláljuk a módját, miként építhetünk olyan világrendet, amelyik globális alapokon nyugszik. Sokat beszélünk világközösségről, de az igazság az, hogy korábban még soha nem létezett ilyen közösség.”

Az elmúlt 300 év történetének lényege ugyanis a pénzvagyont birtokló nemzetközi elit szervezett küzdelme a világhatalomért. A háttérhatalom egyik módszere a világszintű összeesküv