top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:43) 2022.01.18.

Néhány órája esküdött föl az új kormányzó és azonnal eltörölte az összes koronadiktatúrával kapcsolatos szörnyű törvényt! NINCS többé maszkviselési kötelezettség a virginiai iskolákban, egyetemeken és oktatási intézményekben.

Nincs többé olyan törvény, amely kötelezné az állami dolgozókat oltások felvételére. Florida, Dél Dakota, Texas után Virginia is szabad, oltásdiktatúrát lerázó állam!


Együttesen emelték fel a hangjukat az AT&T és a Verizon új, a repülőterek mellett felállított 5G-állomásokkal szemben a nagy amerikai utas- és teherszállító légitársaságok vezetői, szerintük ugyanis ez az irány válságot hoz el a légiközlekedésben – számol be a hírről a Reuters. Ha a fő csomópontjaink nem kapnak 5G-től mentes repülési lehetőséget, az utasokat és a rakományokat szállító járatok túlnyomó többsége gyakorlatilag le fog állni – írták ezt egy közös, többek között a Fehér Háznak is elküldött levélben az American Airlines, a Delta Air Lines, a United Airlines és a Southwest Airlines vezérigazgatói.


Az Austraian Open selejtezőkörében részt vevő több, teljesen beoltott teniszező fáradtságra és légzési problémákra panaszkodott. Nikoloz Basilashvili, a világranglista 22. helyezettje egy ATP-mérkőzésen elhagyta a pályát és feladta a meccsét, miközben a mellkasát szorongatta légzési nehézségei miatt. Nikoloz Basilashvili azt mondta csapatának, hogy „minden lövésnél eláll a lélegzetem”. Dalila Jakupovic kénytelen volt visszalépni, miután a földre zuhant. A The Western Australian hírügynökségnek elmondta : „Nagyon féltem, hogy összeesek. Ezért lementem a padlóra, mert már nemtudtam járni. Nincs asztmám és soha nem voltak légzési problémáim. Igazából szeretem a meleget. Megint jött a gyógytornász és azt hittem jobb lesz. De a pontok kicsit hosszabbak voltak, és egyszerűen nem kaptam levegőt, és egyszerűen a padlóra estem.” Nick Kyrgios, a világranglista 93. helyezettje reggel légzési nehézségekkel küzdött, és hat órával azelőtt kiszállt a meccsből, hogy játszania kellett volna. Bernard Tomicnak orvosi időt kellett kivennie, miután légzési nehézségekre panaszkodott a második szett korai szakaszában, de sikerült továbbjutnia. „Nem megy be levegő. Olyan könnyen elfáradok” – hallották Tomicot, amint az orvosi személyzetnek mondta.

Gavrilov szerint az orosz delegáció azt tervezi, hogy felveti ezt a problémát az EBESZ előtt is. A bécsi tárgyalásokon részt vevő orosz delegáció fiókját 2021 februárjában blokkolta a Twitter.


Heves vita folyik a közösségi médiában egy olyan halálesetről, melyet bizonyított módon a covid-injekció („védőoltás”) okozott Franciaországban, egy gazdag, idősebb párizsi vállalkozó hunyt el. Korábban több millió dolláros életbiztosítást kötött gyermekei és unokái javára egy sajtóértesülés szerint.


Prof. Arne Burkhardt és Prof. Walter Lang patológusoknak, csapatukkal közösen sikerült megbízhatóan kimutatniuka vakcina által termeltetett tüskefehérjét egy olyan személy ereiben, aki 4 hónappal az „oltás” után halt meg, és akinek vaszkuláris elváltozásai és a vakcina által kiváltott szívizomgyulladása volt. A kimutatás egy, a tüskefehérjére specifikus antitesttel sikerült a szövetmetszeteken végzett hagyományos immunhisztokémiával.

A leírt kimutatási módszer minden olyan szerv- és sejtkárosodásra alkalmazható, ahol a kovid-19 elleni „oltás” után szembetűnő patológiai leletek jelennek meg. Ebből az következik: Etikai, jogi és tudományos okokból minden kórszövettani vizsgálatot a Covid-19 elleni „oltás” által okozott károsodással összefüggésben, azonnali hatállyal ki kell egészíteni ezzel a módszerrel.


Az Alaptörvény azon kívül, hogy félre-, illetve nem szabályoz alapjogokat, azokat semmivel sem garantálja, van még egy óriási hibája – semmilyen szabályozást nem tartalmaz az alapjogok ütközésének esetére. Pedig napjaikban „páholyból” szemlélhetjük azok hatalmas csatáját. A testtel való rendelkezés alapjoga – oltást elutasítók – ütközik a többiek személyes biztonságához, az egészséghez való alapjogával, és most nagyon úgy tűnik, hogy a testtel való rendelkezés alapjoga áll vesztésre. A hatalom sem tud mit kezdeni a helyzettel, a munkáltatók nyakába lökte a munkához való alapjog és a testtel való rendelkezés alapjoga ütközésének megoldását – az oltást elutasítókat megilleti-e a munkához való jog –, holott ezek alapjogi szabályozást igényelnének. Kiindulva a tanárok diszkriminálásából, látható leginkább az alapjogi károkozás. Az állami szférában dolgozóknak kötelezővé tették, az alapítványi, egyházi fenntartású intézményekben nem, továbbá egyedi felmentéseket is lehet kérni. Mi következik ebből azon kívül, hogy durva diszkrimináció? A vírus csak az állami fenntartású intézményeket támadja, továbbá elkerülik azokat is, akik egyedi felmentést kaptak. Ez azért már nevetséges.


Az abortusztilalom valóban életeket ment Valóban nem csökkentik az abortuszok arányát a meg nem született gyermekek védelmére meghozott intézkedések? És tényleg ekkora egészségügyi kockázatot jelent, ha kevesebb terhességmegszakítást lehet legálisan végezni? Az újabb adatokból merítő kutatások feketén-fehéren bizonyítják, hogy ez a következtetés téves.

Oroszország megkezdte a tankok, az MLRS-ek, a légvédelem és a hadsereg tömeges átszállítását a NATO-határra. Oroszország 500 ezer főre növelheti hadseregének létszámát a nyugati határokon.


Ukrajna örül a segítségnek, de leginkább továbbra is NATO-tag szeretne lenni


Az derült ki, hogy az egyházban bízó magyarok sorában kisebb az oltottak aránya, mint az egyházban nem bízók sorában. Hozzátette: ez az összefüggés nem rajzolódott ki a többségükben ortodox románok esetében. Kiss Tamás az MTI-nek elmondta: tény, hogy a történelmi magyar egyházak püspökei az oltásra biztattak, de nem lehet tudni, hogy az üzeneteiket a papok és a lelkészek milyen mértékben képviselték a vallásos közösségekben. A kutató szerint a székelyföldi alacsony oltottsági adatokat a háziorvosok viszonyulása is magyarázhatja. Míg Romániában a megkérdezettek 46 százalékát az oltás beadatására biztatta a háziorvosa, ez az arány a székelyföldiek esetében csupán 24 százalékos.


Az izraeli Sheba Medical Center szakértője szerint az oltás megemeli ugyan a COVID antitestek szintjét, de még mindig “sok a fertőzés” azok között, akik megkapták a negyedik dózist.


Hungária TV


Reisinger János. A felvétel az Életadó TV stúdiójában készült.
Emberiseg Hu. Vukics Ferenc írása – elmondvaMegható kép a bécsi tüntetésrőlA felirat jelentése:

A jövőből jövök. Minden szuper nálunk, mert ti nem adtátok fel!

(megható – a Szerk.)
626 megtekintés

تعليقات


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page