top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:52) 06.16.
Amikor a Covid-ügy történt, azt mondta: "Nem tetszik, amit a kórházakban, az én kórházamban látok..."


Ezért egy kiszámíthatatlan drámai következmény adódott a közegészségügyre nézve.


Az alezredes szerint elképzelhető, hogy az ukrán vezetés elméretezte az ellentámadást.


Ezért cserébe az ukrán elnök szerint Ukrajna kész megvédeni a civilizált világ békéjét és értékeit.


Az EP szerint ezzel tennének eleget Ukrajna iránti elkötelezettségüknek.


Az ukrajnai háborúról, az amerikai választásokról, Kínáról és persze hazánkról is kérdeztük az MCC békekonferenciájának résztvevőjét, Matthew Schmitzt, a Compact Magazine alapítóját. Interjúnk!


Két atomnagyhatalom urántartalmú lőszereket akar bevetni Magyarország szomszédjában: ebből látható, hogy a háborús helyzet minden korábbinál súlyosabb – mondta a kormányfő a Kossuth Rádióban.


Két atomnagyhatalom urántartalmú lőszereket akar bevetni Magyarország szomszédjában: ebből látható, hogy a helyzet minden korábbinál súlyosabb - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című pénteki műsorában.


Afrika véget vetne a konfliktusnak.


“Jelenleg a 33 latin-amerikai országból 27-el írtunk alá vízummentességet. Már csak hat van hátra. Ezekkel az országokkal természetesen folynak a tárgyalások. Vannak megfontolás alatt álló projektjeik” – mondta a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon.


A Yandex (Jandeksz) hivatalosan is megnyitja a szerb fővárosban, Belgrádban a tavaly óta részben tesztüzemben működő irodáját, és ősszel tervezi egy második megnyitását is – közölte a vállalat sajtószolgálata a RIA Novosztyi hírügynökséggel.


A beszéd már azelőtt vitát váltott ki, hogy elhangzott volna, a parlament legnagyobb frakciója, a Néppárt bojkottálta azt, mivel úgy vélték, hogy beavatkozik a svájci belügyekbe. Beszédében Zelenszkij sürgette a képviselőket, hogy engedélyezzék a svájci gyártmányú hadianyagok Ukrajnába irányuló exportját – és újra-exportját -, és hogy további lépéseket tegyenek az orosz “oligarchák” ellen.


Klicsko ugyan korábban elismerte felelősségét az óvóhelyen történtek miatt.


Az Európai Unió saját iparát fejlesztené ahelyett, hogy Amerikának adja a pénzt.


A SkySonic-nak a hiperszonikus ballisztikus vagy cirkáló rakéták elfogása sem jelent gondot.


Bombaként robbant a hír, hogy Izrael több száz Merkava harckocsit készül exportálni két, meg nem nevezett országba. Sorra vettük a lehetséges forgatókönyveket.


Miközben egész Európa a háború és az annak következményeit csak tetéző elhibázott szankciós politika miatt szenved, Brüsszel ismét napirendre vette a kötelező migránskvóta Soros Györgytől származó tervét, és be nem fogadott illegális bevándorlónként 22 ezer euróra büntetné azon tagállamokat, amelyek ellenállnak a múlt héten elfogadott javaslat szerinti kényszerű betelepítésnek. Ezzel egyidőben Magyarországnak és Lengyelországnak is mindössze 200 eurónyi segítséget nyújtanak egy ukrán menekült ellátása fejében – tették hozzá.


„Nem politikai ízlés kérdése, hogy vásárolunk-e gázt Oroszországtól vagy nem” – jelentette ki a a Szentpétervári Gazdasági Fórumon a külügyminiszter.


Egy zöld politikus furcsa javaslatot tett: Miért nem hajtják őket elektromosan... ?


A választásokon az első két helyen végző Kokoomus és a Finnek együtt 94 mandátummal rendelkeznek.

Petr Pavel szerint az oroszokat úgy kellene kezelni, mint ahogy a japánokat kezelték az Egyesült Államokban a második világháború alatt. (nu, ha mindenkinek olyan elnöke van, mint amilyet megérdemel, akkor ez nem sok jót mond el a csehekről)


A kormánynak nem sikerült elégséges támogatást szereznie.


1958. június 16-án ért véget a moszkovita kommunistából lett szabadságharcos miniszterelnök élete.


Országos sztrájkoktól a megfizethetetlen gyógyszerárakig: egyre több európai országban kerül krízisbe az egészségügy rendszere.


Egy egész hónapon keresztül tart majd a fesztivál, amit a szokásos felvonulás zár majd. (nu, szegények még nem sejtik, hogy mivel mesterségesen szított divat keltette életre őket, úgy el fognak tűnni a történelem süllyesztőjében, mintha nem is léteztek volna)


Ezt állítja a kaliforniai Brea iskolai körzet egyik vezető tisztviselője, aki elismerte a szülőknek, hogy ez megtörtént - és a felháborodás ellenére folytatni fogják. Nézze meg, ahogy Kerrie Torres, a kaliforniai Brea iskolakörzet tantervfelügyelő-helyettese ezt nyilvánosan beismerte!


A Frankofón Polgármesterek Szövetsége több mint 4 millió dollárt kapott Bill Gatestől a nemek közötti egyenlőség promócionálására.
928 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page