top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:30) 06.25.Nem árt tudni, hogy az orosz hatóságok első lépésként kiszálltak a Wagner magánhadsereg szentpétervári főhadiszállására és lefoglalták a 25.000 fegyveresének zsoldját kizárólag készpénzben fizető cég ott talált teljes készpénzkészletét, mintegy négymillió dollárt. Ezek után Prigozsin még akkor is jobban járt volna, ha az orosz hatóságoknak adta volna meg magát, semmint, hogy kemény zsoldosai "számon kérték volna" rajta kifizetetlenül maradó pénzüket... (Patrubány Miklós)


Az egynapos felkelés vezére úgy tűnik, elnyerte a lakosok szimpátiáját.


Gyorsan nemkívánatos személyek lettek a Wagner-csoport tagjai.


Vége a Wagnernek?


Azt már korábban is észrevették, hogy a Wagner-csoport nagy mennyiségű fegyvert és hadianyagot halmoz fel az orosz határon. A tisztviselők elárulták, hogy Prigozsin szándékosan akarta megtéveszteni az orosz vezetést, amikor azt állította, hogy lőszerhiány lépett fel a zsoldosseregében.


A francia Caesar típusú, 155 milliméteres tüzérségi löveggel orosz Lancet-drónok végeztek.


Az orosz védelmi tárca által közölt felvételen egy nagy pontosságú fegyvercsapás teljesen megsemmisíti az Ukrán Fegyveres Erők harcosait és lőszerkészleteit tartalmazó erődítményt Kupjanszk közelében.


Az ügyben egy baloldali EP-képviselő is megszólalt. Cornelia Ernst szerint a baloldali álláspontok stigmatizálása zajlik, ezek extrémistaként való felcímkézése.


A Drávától délre és az Oderától keletre már nem kérdés, hogy a Néppárttól jobbra álló erők nem csak szalon-, de vezetésképesek is, a germán világban viszont eleddig nem ezt láttuk. Kohán Mátyás írása.


"A amerikai bürokrácia Trump elleni háborújának következményei amerikaiak millióit tették harcosokká egy olyan konfliktusban, amelyet a Demokrata Párt főnökei indítottak.'


Kiszivárgott az izraeli miniszterelnök ellen folyó büntetőperben eljáró bírók véleménye.


Drag queens and trans activists chant "we’re here, we’re queer, we’re coming for your children."

Válasz a Telex hírportálnak és társainak (Telex, Népszava, Szeretlek Magyarország, Szegeder, 24.hu, 444, 168 óra, Hírstart, Weborvos, Blikk, Klubrádió, Webdoki, Spirit rádió). Valami homokszem, vagy talán már folyami sóder kerülhetett a fogaskerekek közé, hiszen szinte hisztérikus írásrohamban törtek ki ezek a médiumok. Május elején több hétig én voltam a sztár és minden létező rossz pletykát összekapargattak, amit fel tudtak lelni velem kapcsolatban az elmúlt évekből. Azt próbálták bizonygatni, hogy mennyire rossz kezekbe került ez a díj az idei évben, hogy érdemtelenül, sőt talán valami visszaéléssel, mi több a többi díjazottat megszégyenítve kaphattam meg az elismerést és ezért valakik felelősek kell legyenek, hiszen ahogyan a Népszava fogalmazott, „már maga a helyzet is abszurd”.


Igaz, ezzel valószínűleg inkább a kereszténységnek akart ártani, mintsem a zsidók kedvében járni.1 013 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK