top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:27) 07.12.A dán kutatók a 2020 decembere és 2022 januárja között Dániában beadott Pfizer-BioNTech vakcinákat vizsgálták, és megállapították, hogy a Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina tételei szépen három csoportra oszthatók. A három csoportból kettőnél az átlagosnál magasabb arányban fordultak elő súlyos mellékhatások. A harmadik tételcsoport esetében azonban összesen nulla nemkívánatos eseményt jelentettek.


Én 24-et kaptam. Anyám 6-ot kapott. A nagymamám 3 oltást kapott. 2015-ben az amerikai gyermekek 54%-ának van élethosszig tartó krónikus betegsége.

Az én gyerekkoromban 20% volt. 12%, amikor az anyám gyerek volt. 1,8%, amikor a nagymamám gyerek volt.


PLANDÉMIA tehát... A Covid előtt négyféle tüdőgyulladás volt a vezető halálozási ok az Egyesült Királyságban. A halálesetek igazolásának újonnan bevezetett halottkémi rendszerében a halottkém az összes tüdőgyulladásos halálesetet Covid-19 halálesetnek minősítette, mondta az élet végi gondozás egy korábbi igazgatója.Az oltásra jelentkezők száma meredeken csökken az országban.


Zelenszkij Vilniusban...


...alig néhány órával azután, hogy Ankara nem állt tovább Svédország NATO-tagságának útjában.


A NATO azért jött létre, hogy megvédje a tagállamait, nem azért, hogy más országok területén hajtson végre katonai akciókat – mutatott rá Orbán Viktor.


“A nulladik vonalon – ez horror. ez egy horror… ez egy mészárlás… mindenütt halottak vannak… a legnagyobb probléma, amivel szembesülünk, amikor bemegyünk a lövészárkokba, hogy átlépünk a holttesteken, amelyek már ott vannak az előző egységből, akik odamentek” – mondta Byrne.


Megjegyezte, hogy az amerikai vezetés ezen döntése a konfliktus elhúzódását eredményezné. (immáron: eredményezi)


A százéves veterán amerikai államférfi azt mondta, hogy nem bírálná az ukrán elnököt az Északi Áramlat-vezetékek felrobbantásáért.


A balos Il Foglio szerint az olasz miniszterelnök kemény vitákat folytat a lengyelekkel és hazánkkal. (a hálózat, az hálózat...? vagy "radikális" megélhetésiek...?)


Az Európai Bizottság kész fellépni, ha egy tagállam nem követi a jogállamisági jelentés ajánlásait, számos eszköz áll rendelkezésére azok megvalósítására – jelentette ki Didier Reynders uniós igazságügyi biztos Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén kedden.


Teresa Ribera spanyol tárcavezető klímaharca. Első fejezet.


Az öngyilkosságban való segítségnyújtás továbbra sem lesz törvényileg szabályozva Németországban azt követően, hogy az eutanáziával kapcsolatban beterjesztett mindkét kormánypárti törvényjavaslat elbukott a Bundestagban. A benyújtott két tervezet azt akarta elérni, hogy a kábítószer-törvény módosításával immár legálissá váljon az eutanáziához szükséges halálos gyógyszerek orvosi felírása, azonban a két javaslat eltérő mértékű előfeltételeket írt elő ehhez a lépéshez – írja a Német-Magyar Intézet.


Megint bevonultak a román fasiszták, a csendőrök megint tettek rá, magyar oldalról meg többen sérelmezik, hogy a közösség vezetői egyáltalán tárgyaltak a már legyőzött sírgyalázókkal. Utánajártunk.


Selmeczi Gabriella felháborítónak nevezte a közelmúltbéli esetet. „A mostani ügyből az is látszik, hogy igenis létezik az LMBTQ-propaganda. Azonban a Fidesz–KDNP frakciószövetségnek változatlanul az az álláspontja, hogy csak biológiai nemek vannak. Felháborító, hogy Magyarországon van olyan bíró, amelyik ilyen ítéletet tud hozni” − emelte ki Selmeczi, aki kíváncsi rá, hogy az érintett bíró részt vett-e valamelyik Soros-szervezet LMBTQ-érzékenyítésén. Az ügyben – amelynek során egy biológiai férfinak 2013 óta női nem és női név szerepel születési anyakönyvi kivonatában, személyi igazolványában, tajkártyáján is, emiatt pedig a bíróság kimondta, hogy a kormányhivatal jogellenesen szűkítette le a jogszabályban szereplő „nem” fogalmát a születési nemre, így a férfi jogosult a kedvezményes nyugdíjra – nagy szerepet kapott ugyanis a Sorosék által támogatott Háttér Társaság. Selmeczi Gabriella leszögezte: az eset nem maradhat válasz nélkül, ezért törvénymódosításra van szükség.


Jogsértőnek találta a japán Legfelsőbb Bíróság egy minisztérium döntését, mellyel elzárta transz munkavállalóját a női mosdók használatától. Az ázsiai országban ez az első alkalom, hogy a legmagasabb bírói fórum szexuális kisebbségek munkaügyi perében döntött.


A számos, kisebb léptékű kutatás egyike során sem találták meg a homoszexuális viselkedésért felelős gént, és a négy évvel ezelőtti, óriási embertömeget vizsgáló kutatás is arra az eredményre jutott, hogy nem létezik ilyen gén.
Évtizedek feminizmusa (a nők és férfiak közötti egyenlőség elérése az élet minden területén egy igazságosabb társadalom érdekében) hiába.968 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page