top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:15) 08.09.
...a 2021. április végéig tartó oltás utáni fertőzésekről a CDC gyűjötte ezeket az adatokat.


Minden, ami ott történik, előbb-utóbb szétgyűrűzik Európában is, egy esetleges dominóeffektus katasztrofális hatásait pedig nem tudná elkerülni egyetlen tagállam sem. Minden tagállamnak, de a globális gazdaságnak is érdeke, hogy Németország talpra álljon, és ne legyen újra Európa beteg embere.


„Ezeknek az embereknek nincs értékkapcsolatuk Európával. Csak pénzzel lehet őket megnyerni” – hangoztatja az Európai Parlament korábbi elnöke.


Már szövetségeseket igyekszik keresni az ukrán elnök? Beregszász magyar polgármesterét, Babják Zoltánt kérdeztük minapi találkozójáról a Kárpátaljára látogató Zelenszkijjel.


Az orosz katonák drasztikusan különböznek az ukrán katonáktól, mert nem emberek – állítja egy amerikai transznemű újságíró, akit nemrég neveztek ki a kijevi területvédelmi erők hivatalos szóvivőjévé.


“Mi nem vagyunk biztonsági szervezet, így a biztonsági garanciákról szóló viták a NATO és az egyes országok vitái, de nem az EU mint szervezeté.”


Karin Kneissl volt osztrák külügyminiszter jelenleg a Rjazanyi terület Petrusovo falujában egy bérelt házban lakik – közölte a RIA Novosztyival Dilbar Klado újságíró és forgatókönyvíró, aki ugyanebben a faluban él.


Japán kormánya sajnálatát fejezi ki Oroszország azon döntése miatt, hogy felfüggeszti az adóügyi megállapodásokat több országgal, és diplomáciai csatornákon keresztül tiltakozást küldött, követelve azok visszavonását – közölte sajtótájékoztatón Macuno Hirokazu, az ország kabinetfőtitkára.


Paul Gosar republikánus kongresszusi képviselő szerint Magyarország Európa egyik legtekintélyesebb országa, és az Egyesült Államok fontos szövetségese, amely világelső családbarát és konzervatív politikájával.


Beindult a lobbi Washingtonban az exporttilalom enyhítése érdekében.


A Képviselőház republikánus tagjai nyomást gyakorolnak a Biden-kormányra, hogy álljon ki amellett a két finn képviselő mellett, akiket "azért pereltek be, mert keresztények", mert bibliai nézeteket vallanak a házasságról és szexualitásról.


Mark Houck házához tavaly ősszel több tucat FBI-ügynök szállt ki és az életpárti aktivistát a gyerekei szeme láttára hurcolták el.


A Demokrata párt "továbbra is ki fog tartani acélszilárdságú elkötelezettsége mellett, hogy gondoskodjon Izrael biztonságáról és védelméről" - szögezte le a párt frakcióvezetője.


Gaudi-Nagy Tamás szerint ez a történet már nem csupán Reményi Jánosról szól, hanem a sérelemdíj – mint jogi eszköz – embervédő, személyiséget védő szabályaiért harcolnak.


Amiért panaszt tettek az egyetemen tapasztalható antiszemitizmus és Izrael-ellenes aktivizmus miatt.


Az üzem energiafogyasztása 25 százalékkal lesz kisebb a korábban tervezettnél.


Schiffer András, Litkei Máté, Kanász-Nagy Máté és Kaderják Péter ütköztették álláspontjukat az esztergomi MCC Feszten.


Az LMBTQ-misének nevezett esemény délután 3 órakor kezdődött volna, azonban a helyi sajtó szerint „ultratradicionalista” katolikusok léptek be a templomba 3 óra előtt néhány perccel, hogy tiltakozzanak.

„Nincs semmi bajunk ezekkel a személyekkel. Az ellenség ez az ideológia és néhány pap, akik ezt védik azzal szemben, aminek a katolikus egyháznak lennie kellene, és ami Isten akarata” – mondta a tiltakozás egyik szervezője. Az LMBT-mise egyik celebránsa – a nyíltan homoszexuális James Alison atya, akinek papi életét az egyház szexuális erkölcsről szóló tanításának elutasítása jellemzi – szerint a tüntetők „hosszú palástot viseltek, feszületet tartottak a kezükben, és egyre hangosabban énekeltek, hogy elnyomják a papokat és a híveket a mise alatt”.


Azok a párok, akik egész nap használják a telefonjukat, jóval elégedetlenebbek a házasságukkal. Minél többet görgetnek, annál kevesebb időt töltenek egymással - írja elemzésében a CNE keresztény portál.


925 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page