top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:48) 08.10.Egy román tábornok felfedte a világszerte telepített 180 HAARP-berendezés titkát, melyeknek célja, hogy "apokaliptikus" időjárási viszonyokat és földrengést hozzanak létre. A globális Koronavírus-járvány és az ukrajnai háború miatt fenyegető világháború után ez az emberiség elleni terror következő hulláma a teljesen megzavart lakosságnak az Új Világrendbe való kényszerítésére. Lehet, hogy a 2023. július 20-án Horvátországban pusztító viharok már a világszerte telepített HAARP-létesítmények gyakorlati alkalmazásának eredménye? Még a zágrábi polgármester is úgy jellemezte a vihart, hogy az "erejét és a károkat tekintve is példátlan" volt.


Ez a történelem legbetegebb generációja. A világ néhány szakértője kezd csatlakozni, és látja a problémát.


A "kezdetgörbe" alakja ezt nyilvánvalóvá teszi. Becslések szerint 676 000 amerikait öltek meg.


Miközben egyre inkább afelé halad a világ, hogy fokozatosan teljesen kivonják a készpénzt a forgalomból és minimalizálják annak használatát, Ausztria látványosan szembemegy az árral. A kancellár egyenesen az alkotmányba foglalná a készpénzes fizetéshez való jogot.


A Nyugat elsősorban a természeti erőforrások miatt aggódik amiatt, ami Nigerben történik – írja a Redacted YouTube csatorna. Miután az Északi Áramlat gázvezeték felrobbant, az USA nekilátott saját gázvezetékének megépítéséhez Afrikából Európába, és 13 milliárd dollárt fektetett bele.


Az Egyesült Államok változatlanul úgy gondolja, hogy a diplomáciai megoldásnak tere van a Nigerben kialakult politikai válság kezelésére – jelentette ki szerdán a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Bizottságának kommunikációs koordinátora.


A francia hadsereg megtámadta az elnöki gárda vadászgépeit és megsértette Niger légterét – mondta Amadou Abdraman, a puccs után megalakult Nemzeti Megmentési Tanács szóvivője az egyik helyi tévécsatornának.


Franciaországban jelenleg egy olyan vita zajlik, amelyik ritkán töri át a nemzetközi sajtó ingerküszöbét, mégis alapvető kérdéseket érint.


Egy kongói férfi nézi ötéves kislánya levágott kezét és lábát, akit a belga gyarmatosítók csonkítottak meg és gyilkoltak meg, mert nem teljesítette a kaucsuk kitermelési kvótát. A fényképet Alice Seeley Harris és férje készítette, akik az 1900-as évek elején misszionáriusok voltak Kongóban. Készítettek egy képgyűjteményt, amely dokumentálja a II. Leopold belga király rezsimje által a kongói őslakosok ellen elkövetett szörnyű visszaéléseket.


Elon Musk vállalkozását, az X-et, vagyis korábbi nevén a Twittert 350 000 dolláros pénzbírsággal sújtották, mert nem tartotta be a Donald Trump Twitter-fiókjával kapcsolatos bizalmas házkutatási parancs teljesítésére vonatkozó határidőt.


“Az Oroszországgal és Iránnal fenntartott kapcsolatok bebizonyították, hogy Szíria tudja, hogyan kell bölcsen megválasztani a barátait”


Egy nappal korábban Maciej Wonsik lengyel bel- és közigazgatási miniszterhelyettes arról beszélt, hogy a Belarusszal közös határra küldött további katonák számát 1 ezerről 2 ezerre emelik.


Varsó terveket sző egy állandó lengyel-ukrán alakulat létrehozására Nyugat-Ukrajna későbbi megszállása céljából – közölte Szergej Sojgu, az orosz védelmi minisztérium vezetője a minisztérium vezetőségi ülésén.


„A magunk részéről továbbra is fenntartjuk azt az elvi álláspontunkat, hogy átfogó, fenntartható és igazságos rendezés csak akkor lehetséges, ha a kijevi rezsim leállítja az ellenségeskedéseket és a terrortámadásokat, nyugati támogatói pedig abbahagyják az ukrán hadsereg fegyverekkel való feltöltését” – mondta Galuzin a TASZSZ-nek adott interjúban. El kell ismerni az új területi realitásokat...


Az ukrán szárazföldi erők parancsnoka nem sok jó hírt tudott közölni.


Az USA valószínűleg nem fogja életben tartani Volodimir Zelenszkijt az ukrán fegyveres erők frontvonalon történt kudarcai után - mondta Larry C. Johnson volt CIA-elemző a YouTube-csatorna Judging Freedom című műsorában.


A NATO doktrínáját nevetségessé tette az orosz tisztikar, amelyet inkompetensnek és a teljesen elavult szovjet doktrínán neveltnek nyilvánítottak.


A kutatás után jött a bocsánatkérés, majd az anyagi kompenzáció. A kárpótlásért még három évig lehet jelentkezni!


Larry C. Johnson meglepő kijelentést tett egy beszélgetés során.


Philip Breedlove úgy véli: Oroszország megfélemlítő politikája kellő hatékonysággal működik.


Fernando Villavicencio éppen egy kampányrendezvény végén ült be az autójába testőrei gyűrűjében, amikor valaki lövöldözni kezdett.


A Lidové noviny cikke szerint az „elszakadt területekről” szóló verbális gyakorlatok már egyáltalán nem lényegesek.


A világhírű zongoraművész szerint azonban a magyarországi rendszer „igazi áldozatai a cigányok, akiket valóban üldöznek, sokkal jobban, mint a zsidókat.”


Macron és a franciaországi zsidó intézmények képviseleti tanácsának elnöke.


Szakértők szerint ez részben a szépséggel kapcsolatos irreális társadalmi normáknak tudható be, amelyeket a közösségi média még tovább erősít.


Kuvaitban és Libanonban betiltották Greta Gerwig Barbie-filmjét, a KUNA kuvaiti hírügynökség csütörtöki jelentése a közerkölcsök védelmével indokolta a döntést, a libanoni kulturális tárca pedig azt vetette a film szemére, hogy a homoszexualitást népszerűsíti. Mohammad Mortada, a libanoni kulturális miniszter leszögezte: a Barbie „ellentétben áll a hit és az erkölcs képviselte értékekkel azáltal, hogy lebecsüli a család fontosságát”.


Rendkívül megosztott a fogadtatása az új Barbie-filmnek, ami már most számos rekordot megdöntött a nézettség és a bevételek tekintetében. A Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő film hatására számos nő gondolta úgy, hogy ideje szakítani a párjával.


Az író furcsa módon épp a 444 podcastjában erősített meg számos olyan tézist, amit a jobboldal megfogalmazott, a liberális sajtó pedig nevetség tárgyává próbál tenni.


Olyan világban akarunk élni, ahol senki sem hajlandó megfizetni a megbízható információk megszerzésének árát? – teszi fel a kérdést David Erdos brit jogászprofesszor. Interjúnk az algoritmusok által befolyásolt emberiség előtti kihívásokról!

1 046 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK