top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:07) 08.25.


Tényleg akar valaki hamis, laboratóriumban termesztett húst? Ezek a cégek nem osztják meg a folyamatot, hogy mit tesznek azokba a tartályokba, hogy a húst megtermeljék. Nem értem, honnan veszik, hogy szerintük ez egy olyan piac, amivel foglalkozni kell.

Szent Korona Igazsága Tanácsadó és Jogvédő Egyesület SZKITA Egyesület – és az orvosokatisztanlatasert.hu szervezésében, valamint a Szkíta Veszprémi Önkormányzat támogatásával a Magyarok Országos Gyűlésén.


Feladta magát Donald Trump csütörtökön Georgia állam atlantai börtönében, ahol a múlt heti bűnügyi vádemelés nyomán nyilvántartásba vették, majd óvadék ellenében szabadon távozhatott.


Amichay Mihály Éva újságíró, az izraeli belpolitikai viharokat kavaró igazságügyi reform elleni tüntetések hátteréről írt cikksorozatának második részét közöljük.


Lengyelországban azonban folyamatban van egy olyan törvény bevezetése, amely súlyos bírságokat szabna ki az olyan technológiai óriásokra, mint a Facebook, az Instagram és a Twitter, ha azok "ideológiai cenzúrát" folytatnak.


Elon Musk amerikai milliárdos és vállalkozó közölte, hogy be akarja perelni Soros György alapítványait, ugyanis véleménye szerint azok azon munkálkodnak, hogy elnyomják a szólásszabadságot.
Dühös a zsoldoscsoport.


A csecsen vezető szerint óriási veszteség érte Oroszországot.


Prigozsinról Putyin elmondta, hogy a kilencvenes évek eleje óta ismerte őt. Nehéz sorsú embernek nevezte, aki súlyos hibákat követett el az életben, és aki elérte a szükséges eredményeket mind a maga, mind pedig a közös ügy számára, ahogy azt az utolsó hónapjaiban tette, amikor ő megkérte erre. "Tehetséges ember volt, tehetséges üzletember, és nem csak hazánkban, hanem Afrikában is eredményesen dolgozott, ott olajjal, gázzal, drágakövekkel és nemesfémekkel foglalkozott" – mondta. "Tudomásom szerint tegnap tért vissza Afrikából, találkozott itt néhány tisztviselővel" – mondta az elnök. Hangsúlyozta, hogy a Wagner fegyveresei jelentős mértékben hozzájárultak az ukrajnai "neonáci rezsim" elleni küzdelemhez, amit Oroszország nem fog elfelejteni.


Ukrajna nem biztos, hogy el tudja érni céljait az Oroszországgal fennálló konfliktusban – ismerte el Robert Brieger tábornok, az EU katonai bizottságának elnöke a Die Welt című német napilapnak csütörtökön. Moszkva hatalmas fegyver- és személyi tartalékokkal rendelkezik, és a nyugati szankciók ellenére még sokáig folytathatja a harcot – figyelmeztetett Brieger.


Az ukránok szerint az amerikaiak nem értik a konfliktust.


Miközben az elnökjelöltek egyre mélyebbre rántják az USA-t az ukrán konfliktusba, a BRICS tönkreteszi az amerikai gazdaságot – közölte Marjorie Taylor Green kongresszusi képviselőnő az X (korábban Twitter) közösségi hálózaton. Az amerikai republikánus párti előválasztások előestéjén egyetlen jelölt, Vivek Ramaswamy szólalt fel Ukrajna további katonai támogatása ellen.


A világ második legnagyobb sörgyárának ez 257 millió font veszteséget jelent.


A 650 kilométeres vonal építése a múlt héten kapta meg Vlagyimir Putyin elnök jóváhagyását. A Vnyesekonombank és a Gazprombank orosz pénzintézetek már bejelentették, hogy készek részt venni az 1,7 billió rubelre (6,8 billió forint) becsült projekt finanszírozásában és kivitelezésében.


Macron a bevándorlásról: A jelenlegi helyzet nem tartható A francia elnök kormánya ősszel beterjeszti a parlament elé az új bevándorlási törvényjavaslatot.


„Ha csak hozzáértek a keresztjeinkhez…” – magyarokat fenyegető videóban jelentkezett be a temetőgyalázó neofasiszta dákvezér a szombati magyar megemlékezésre.


A történelmi holdraszállásról, illetve holdjárójuk útnak indulásáról tett közzé videókat az Indiai Űrkutatási Szervezet (ISRO) a Twitteren. Mint arról beszámoltunk, az ázsiai ország szerdán hajtott végre sikeres landolást a Hold déli sarkánál, a Chandraayan-3 küldetés keretein belül.


Azért dolgozunk kíméletlenül, lefelé rángatva az inflációt és felfelé a béreket, hogy augusztus után bérek utolérjék az áremelkedés ütemét, mondta Orbán Viktor pénteken délelőtt, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.


Egy Twitterező szerint csodálatos, hogy a női focisták mutatják az utat, és felteszi a kérdést: vajon mikor történhet meg hasonló a férfi fociban is.


A propaganda és a kicsúszott igazság az oltással kapcsolatban.


 


922 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page