VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:46)


Kamaszok karanténban: Vészesen nő az öngyilkos tinik száma a bezártság miatt

A társas kapcsolatok hiánya, a közös időtöltéstől való megvonás súlyos, depresszív tünetekhez vezethet, ami ellen tenni kell!


A Háttér Társaság és a tudományos kirekesztés módszertana

A tudomány az LMBTQ-mozgalom számára hatalmi harc: aki nem ért velük egyet, azt tudománytalannak címkézik és ennyi.


Aristo: VAKCINAKERINGŐ

És mindezt csakis és kizárólag azért, mert nem tetszik az orosz vakcina. Illetve nem is az orosz vakcinával van bajuk, hanem azzal, hogy mi akarjuk beszerezni, mert hogy jövünk mi ahhoz, mi, mucsai bunkók, akik még egy árvalányhajas kalapra sem vagyunk képesek. Tessék megvárni szépen az EU-t és akkor majd minden rendben lesz. Csihadjunk, na.


Brenzovics László: Megpróbálunk túlélni

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó KMKSZ-elnök borúsnak látja az ukrán–magyar kapcsolatok alakulását.


Írdalá: Hatalmas az öröm és boldogság, sikerült a nyolcadik ország is, Szlovénia! Ebben a pillanatban sikerült a 8. ország is, Szlovénia! Hatalmas az öröm és boldogság, hogy egy további szomszédos ország is csatlakozott kezdeményezésünkhöz! Köszönjük Szlovénia! Hajrá Európa!- adta hírül az Írdalá.hu hivatalos Facebook-oldala.


Félezer embert tartóztattak le Brüsszelben, mert tiltakoztak a korlátozások miatt

A Brüsszel központja és a Mont des Arts környékén nagy rendőri mozgósítás volt tapasztalható. Több száz rohamrendőr és több tucat rendőr kisbusz sorakozott a környéken.


Miért foglalkozik Hollandia parlamentje az embriók genetikai módosításával?

Hugo Mattheüs de Jonge a holland CDA (Kereszténydemokrata Fellebbezés) politikusa. 2017 óta miniszterelnök-helyettes, valamint egészségügyi-, népjóléti- és sportminiszter. Azt gondolhatnánk, hogy a holland egészségügyi miniszter ezekben a napokban minden idejét a koronaválság kezelésére szenteli. A múlt héten a holland parlament alsóházának küldött figyelemre méltó levele mást sejtet...


„A nemzeti kormányok az utolsó védőbástyát jelentik”

A demokratikus nemzeti kormányok az utolsó védőbástyát jelentik Brüsszel központosító törekvései, valamint Soros György és a nemzetközi óriáscégek által épített globális utópia ellen - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a DoRzeczy lengyel konzervatív hetilapnak adott interjúban.


Genderoktató a „hétköznapi” apuka

Mészáros György nem simán egyike a meleg örökbefogadó apukáknak, hanem az ELTE genderszakos docense.


„Éhezünk, dolgozni akarunk!” – Folyamatos tüntetések lesznek a Parlamentnél

Legalábbis ezt ígéri a Hősök terén két napja tiltakozó Le az Adók 75%-ával Párt.

Hogy lettem agymosott mucsai? Így készülnek a lejárató cikkek Magyarországról

Volt már nagyon rossz tapasztalatom külföldi újságírókkal, többel is. Először anyukámról, Kopp Mária orvos-pszichológus professzorról írt egy német újságíró, felütésként megjegyezve, hogy anyukám izzadtan érkezett az interjúra. Ezt azóta is a leggenyább újságírói fogásként tartom számon; ha így is volt, közlése súlyosan etikátlan az interjúalannyal szemben. Persze értem a szándékot, aki izzad, az igénytelen, ráadásul izgulós (biztos nem mond igazat).

29 megtekintés