top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:00) 09.29.
Mint ismeretes Elon Musk egyik kiskorú unokaöccse súlysan károsodott a Pfizer vakcinától, akár csak világaszerte sok millió gyermek és felnőtt. A covid-vakcinák félelmetes veszélyességét megerősítették a pár napja német és amerikai egyetemek által készített és közzétett független vizsgálatok, melyek alapján a vakcinák még csak SOHA forgalomba sem kerülhettek volna, olyan káros és szennyezett tartalmúak voltak...


Nekik viszont SEMMIjük sincs, a sértéseken, a megvetésen és a hamis tanulmányokon kívül.


Amit most mondani fogok, lehet, hogy vészjóslóan hangzik, de itt az ideje, hogy ezt megvitassuk.Brüsszelt legújabban már a bírósági akták iktatása is érdekli.


A belga állam kötelezheti a dolgozó menedékkérőket, hogy járuljanak hozzá elhelyezési költségeikhez.


Az izraeli védelmi miniszter szerint Németország mindig is kiállt Izrael biztonságáért, és az izraeliek büszkék, hogy most hazájuk segíthet Németországnak.


Óriási jelentősége lesz annak, ha Magyarország az első EU-s országként költöztetheti nagykövetségét Jeruzsálembe – nyilatkozta az Indexnek az EMIH vezető rabbija.


Hegyi-Karabah 2024. január 1-jétől megszűnik – egy ilyen rendeletet írt alá az el nem ismert köztársaság elnöke, Samvel Sahramanjan – írja a Karabah Infocenter.


Washington új frontokat nyit Oroszország ellen, mivel Ukrajna nem teljesít megfelelően – írja az Al-Watan című lap. “Az USA kiábrándító valósággal szembesül. Ebben a tekintetben az amerikai kormányzat új frontokat kezdett nyitni Oroszország ellen – (…) Moldávia területén és a Dél-Kaukázusban”


Oroszország leállította az urán exportját Szentpétervárról az Egyesült Államokba a biztosítási fedezet hiánya miatt – jelentette a Roszatom hivatalos lapja, a Sztrana Roszatom a Telegram-csatornáján.


Az amerikai kormány megosztott abban a kérdésben, hogy miként fegyverezze fel Ukrajnát a továbbiakban – jelentette a Politico című lap, hivatkozva azokra a nézeteltérésekre, amelyekkel Mark Milley tábornok kénytelen volt megküzdeni.


“A versenyprogram már előzetesen kialakult. Körülbelül 25-26 sportág lesz. Elkezdtük a szervezőbizottság létrehozásának papírmunkáját, és nagyjából már tudjuk, hány országot lehet meghívni” – mondta Leonov.


Az orosz parlament alsóháza a jövő hónapban olyan törvényt fogadhat el, amely mentesítené az Ukrajnában harcoló önkénteseket a jövedelemadó alól – jelentette az Izvesztyija című lap. Az orosz hadsereg konfliktusövezetben szolgáló katonái már most is hasonló kiváltságokat élveznek és ezt terjesztenék ki az önkéntesekre is.


A vállalat a Brit Virgin-szigetekről az oroszországi Kalinyingrádi területen található Oktyabrszkij-sziget különleges közigazgatási területére települt át, amely Oroszország egyik “offshore” övezetének számít.


Catherine Colonna is a svéd NATO-csatlakozást sürgeti.(nu, a világelitünk)


Jóváhagyták az első olyan egészségügyi központot Glasgowban, ahol akár heroint és kokaint is fogyaszthatnak a függők kontrollált körülmények között.


Az utóbbi napokban nagy megmozdulásoktól voltak hangosak az utcák Kanada szerte, ugyanis többen demonstráltak azzal kapcsolatban, hogy kell-e az iskolákban tanítani a szexuális orientációkat és a nemi identitásokat vagy sem. A témát támogató csoportok az elfogadásra, a trasznemű diákok befogadására, míg az ellenzők a gyermekek és főként a szülők jogaira hivatkoznak.


A testület leszögezte, hogy a kifogásolt közlés nem tényállítást, hanem értékítéletet tartalmazott.

830 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK