top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:23) 2022.11.16.

Kivételesen úgy látjuk, elegendő csak címeket sorolni, mert ez önmagában is érzékelteti: 1) kiknek hogyan forog a fejük 2) az amerikaiak, sőt személyesen Biden gyors és határozott kiállása az orosz álláspont mellett arra utal, hogy a háttérben csakugyan megkezdődött a két világhatalom közötti (vagy épp e két világhatalom feletti) egyezkedés.


Hatalmas a kereslet az aranyra, az emberek menekítik a megtakarításaikat – mondja lapunknak Schmidt Kálmán, az Aranypiac befektetési arany-üzlet ügyvezetője.


„Udvarra! Udvarra!” – írták.


A bajnok díjugrató Imogen Allen (22) két Moderna injekciót követően halálos vérrögök keletkeztek a tüdejében. Az orvosok szerint egy egyszerű vágás vagy fejre mért ütés megölheti őt...


"Legyen a WHO által elismert digitális egészségügyi bizonyítványunk" – mondta Indonézia egészségügyi minisztere a szabad mozgásra utalva. A Business 20 (B20) a G20-ak hivatalos párbeszédfóruma a globális üzleti közösséggel. A 2010-ben alapított B20 vállalatokat és üzleti szervezeteket tömörít és a G20 legjelentősebb kötelezettségvállalási csoportjai közé tartozik.


Tom Cotton szerint az USA „jobbat érdemel” a nagykövet magyarországi teljesítményénél.


A volt elnök bejelentése a republikánusok szempontjából sikertelennek mondható félidős választás után érkezett.


A finn parlament nemrég elfogadta azt a törvényjavaslatot, melynek értelmében könnyebb lesz abortuszra menni az északi országban. Finnország eddig több lépcsőben védte a gyermekeket: két orvosi jóváhagyás kellett a terhesség megszakításához.


A Leopold Múzeum igazgatója elismerte a klímaaktivisták aggodalmainak jogosságát, de a műalkotások elleni támadást kifejezetten rossz módszernek tartja.


951 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page