top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:17) 2023.02.23.(s egy hozzászólás:) A puccsista rezsim a jelenlegit akarja megpuccsolni? Ezek szerint ami van nekik, az megfelel a számukra, pedig aztán is sz@rrá oltotta az állampolgárait.

Nézzük, ki szerepel elsőként a videón: SANANTHA POWER a USAID-től, aki pár napja járt Magyarországon. (Erről publikáltam 2 videót is). “Az Egyesült Államok a nigériai nép mellett áll, amely arra készül, hogy a február 25-i általános választásokon hallassa a hangját. Nem támogatunk egyetlen egyéni jelöltet sem, de határozottan támogatjuk a szabad, tisztességes és békés választásokat.”


Peking szerint az USA szándékosan szítja a feszültséget Ukrajnában, és semmit nem tesz azért, hogy béketárgyalások útján véget érjen a konfliktus.


A wPolityce szerzője szerint Orbán hozzáállása a háborúhoz előre vetíti közelgő politikai bukását.


A lap hiányolja a magyar miniszterelnököt a Bukaresti Kilencek csúcsról, ahova egyébként csak az államfők hivatalosak.


... de azt el kell ismerni, hogy nem nagyon volt olyan magyar politikus rajta kívül, akit az egész világon ismernek.


Ennek a háborúnak nem lehet győztese – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Balatonfüreden tartott beszédében.


Szent és sérthetetlen a NATO alapszerződésének 5. cikke – hangsúlyozta Joe Biden amerikai elnök szerdán Varsóban, a közép- és kelet-európai NATO-tagállamokat tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) csúcstalálkozóján.


Milanovic szerint „a háború árát nem a New York-i hipszterek vagy gazdag oroszok fizetik meg, hanem a nép”. Végezetül megismételte korábbi nyilatkozatát, hogy az ukrajnai konfliktus „amerikai és orosz háború”, és végül Washington és Moszkva között születik megállapodás.


A speciális Airbus A330 egy lengyelországi kitérővel mintegy öt órát töltött a térségben.


„Ezek a srácok tegnap azért haltak meg, mert úgynevezett lőszeréhségben szenvedtek” – írta Prigozsin, Putyin volt séfje.


A szakértő szerint Putyin nem beteg. Úgy véli, csak álmodozás, hogy Oroszország összeroppan a szankciók miatt.


„Hajrá Oroszország, hajrá Putyin!” – így vonult a nép.


A megjegyzés miatt három ukrán író is távol marad idén az Adelaide-i Írók Hete nevű rendezvénytől.


Vezető izraeli nemzetbiztonsági tanácsadó szerint "a világnak meg kell értenie, hogy ezek az utolsó pillanatok, amikor Teherán megállítható".


... akit lelőtték és egy fához kötözve, elektromos vezetékkel a nyakában találtak meg –, annak ellenére, hogy nem volt nyoma fegyvernek. (nu, 9/11 kicsiben)


Az egyes országokban a születések csökkenésének fordulópontja következetesen a 2021-es év végén következik be. Ez kilenc hónappal a COVID-vakcinák beadásának tavaszi időszaka után történt. Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Belgium, Hollandia, Dánia, Észtország, Finnország, Lettország, Litvánia, Svédország, Portugália, Spanyolország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovénia, valamint Izland, Észak-Írország, Montenegró, Szerbia mind ezt a mintát mutatják. Az Egyesült Királyságban havi 4913 születéses hiány mutatkozik. Kilenc hónappal az oltásfelvételi csúcs után a születések száma csökken.


Birgit Pühringer újságíró saját édesanyja haláláról emlékezett meg Totalitárius, embertelen korona-rezsim: “Nem bocsátok meg!” Részemről nem lesz megbékélés a korona-rezsim csatlósaival. Az édesanyám 2021-ben szívrohamot kapott. Nem engedték, hogy bekísérjem a kórházba. Másfél órával később halott volt. Ezt nem bocsájtom meg nektek! Amikor megkérdeztem, hogy eljöhetek-e legalább magam a kórházba, azt mondták: „Telefonáljon később, és érdeklődjön az anyjáról!“ Kísérni nem lehetett, telefonon pedig lerázták.


Diákon bemutat egy esetet, ahol a tüskefehérjék szinte teljesen helyettesítették a spermát.

A szlovákiai Nagysurány és az állam mindent megtesz azért, hogy a hatalmas beruházás megvalósuljon. Nem így nálunk.


Segíteni kell viszont a beilleszkedésükben azokat a bevándorlókat, akik dolgozni akarnak – vallja Christian Lindner.


Damon Young szerint a fehér lét közegészségügyi kockázat.


Az egyik „pufók” szereplő mostantól „hatalmas”, míg a földigiliszta „szép rózsaszín” bőre „szép, sima” bőr lett. Pók kisasszony feje már nem „fekete”, a „kis kövér, barna egérből” pedig „kis barna egér” lett, de olyan mondatot is kivettek, amelyben valaki azt mondja, hogy „diétáznia kell” egy kisfiúnak. (kapcsolódó cikkünk: Az érzéketlenség elleni háború)


Ezt a videót minden szülőnek, nagyszülőnek látnia kell! Apáti Bence ezúttal ugyanis a gyermekeinket körülvevő és behálózni igyekvő genderpropagandáról mondja el a véleményét a 15 éves fiúval szexuális viszonyt létesítő Bite Zsolt ügyéből kiindulva. NÉZD VÉGIG A VIDEÓT, hogy számodra is kiderüljön, az LMBTQ-lobbi, a genderpropaganda már mindenhova beszivárgott, a különböző közösségi oldalak pedig a gyermekeink arcába tolják a durva videókat. Az Apáti reagál mostani adását feltétlenül KÜLDD TOVÁBB AZ ISMERŐSEIDNEK! A gender elleni harchoz minden patriótára és minden magyarra szükség van!


A Veres Pálné Gimnázium 28 tanára, a tantestület közel fele csatlakozott ahhoz az érettségi bojkotthoz, aminek keretében a tanárok nem vállalnak önkéntes feladatot az érettségi vizsgák lebonyolításában egészen addig, amíg a kormány nem foglalkozik a tanárok 9 pontos követelésével.


Az új vezetők az EMIH-hel szorosabb együttműködést és a magyar hagyományok megőrzését ígérték a magyarországi vallásos zsidóság felvirágoztatása érdekében.


Agócs Jánosnak két rendbeli, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt kell bíróság elé állnia.


A rozsdás szerkezetről annyit már biztosan tudnak, hogy nem bomba.


923 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page