top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:17) 2023.02.23.A perui Cuscóban a gyerekek vízzel teli lufival és habbal támadnak a puccsista rezsim rendőreire...

(s egy hozzászólás:) A puccsista rezsim a jelenlegit akarja megpuccsolni? Ezek szerint ami van nekik, az megfelel a számukra, pedig aztán is sz@rrá oltotta az állampolgárait.

Nem mintha minket magyarokat különösebben érintenének a nigériai választások… De úgy látszik az USA-t annál inkább érdekli mi történik ott

Nézzük, ki szerepel elsőként a videón: SANANTHA POWER a USAID-től, aki pár napja járt Magyarországon. (Erről publikáltam 2 videót is). “Az Egyesült Államok a nigériai nép mellett áll, amely arra készül, hogy a február 25-i általános választásokon hallassa a hangját. Nem támogatunk egyetlen egyéni jelöltet sem, de határozottan támogatjuk a szabad, tisztességes és békés választásokat.”


Kína felszólította Washingtont, hogy változtasson az Ukrajnához fűződő viszonyán

Peking szerint az USA szándékosan szítja a feszültséget Ukrajnában, és semmit nem tesz azért, hogy béketárgyalások útján véget érjen a konfliktus.


Lengyel lap: Szerencsére Magyarország nem csak Orbán Viktorból áll

A wPolityce szerzője szerint Orbán hozzáállása a háborúhoz előre vetíti közelgő politikai bukását.


A Daily Mail szélsőjobboldalinak bélyegezte Orbán Viktort

A lap hiányolja a magyar miniszterelnököt a Bukaresti Kilencek csúcsról, ahova egyébként csak az államfők hivatalosak.


Nem akarok Orbán Viktornak reklámot csinálni, az őszinteségében sem bízom...

... de azt el kell ismerni, hogy nem nagyon volt olyan magyar politikus rajta kívül, akit az egész világon ismernek.


Orbán a Fidesz ellenfelének kiáltotta ki a Biden-adminisztrációt

Ennek a háborúnak nem lehet győztese – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Balatonfüreden tartott beszédében.


„Önök a mi kollektív védelmünk frontvonala” – mondta Biden a Bukaresti Kilencek csúcstalálkozóján

Szent és sérthetetlen a NATO alapszerződésének 5. cikke – hangsúlyozta Joe Biden amerikai elnök szerdán Varsóban, a közép- és kelet-európai NATO-tagállamokat tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) csúcstalálkozóján.


Horvát elnök: Hitetlenkedve és félelemmel követem az ukrán háború fejleményeit

Milanovic szerint „a háború árát nem a New York-i hipszterek vagy gazdag oroszok fizetik meg, hanem a nép”. Végezetül megismételte korábbi nyilatkozatát, hogy az ukrajnai konfliktus „amerikai és orosz háború”, és végül Washington és Moszkva között születik megállapodás.


Órákon át körözött két hatalmas NATO-tankergép a Balaton felett

A speciális Airbus A330 egy lengyelországi kitérővel mintegy öt órát töltött a térségben.


Hullahegyekről posztolt a Wagner-csoport vezetője

„Ezek a srácok tegnap azért haltak meg, mert úgynevezett lőszeréhségben szenvedtek” – írta Prigozsin, Putyin volt séfje.


Demkó Attila: Békeszerződésre nincs esély, fegyverszünetre van

A szakértő szerint Putyin nem beteg. Úgy véli, csak álmodozás, hogy Oroszország összeroppan a szankciók miatt.


Oroszpárti felvonulást tartottak Afrika közepén

„Hajrá Oroszország, hajrá Putyin!” – így vonult a nép.


Botrány: „nácirajongó cionistának” nevezte Zelenszkijt egy palesztin-amerikai írónő

A megjegyzés miatt három ukrán író is távol marad idén az Adelaide-i Írók Hete nevű rendezvénytől.


„84%-os dúsítás azt jelenti, hogy most vagy soha hogy megállítsuk Iránt!”

Vezető izraeli nemzetbiztonsági tanácsadó szerint "a világnak meg kell értenie, hogy ezek az utolsó pillanatok, amikor Teherán megállítható".


EXKLUZÍV: Az arkansasi rendőrök öngyilkosságot állapítottak meg a Jeffrey Epsteinhez köthető Clinton tanácsadó halálában...

... akit lelőtték és egy fához kötözve, elektromos vezetékkel a nyakában találtak meg –, annak ellenére, hogy nem volt nyoma fegyvernek. (nu, 9/11 kicsiben)


A születési ráták zuhannak az erősen beoltott országokban!

Az egyes országokban a születések csökkenésének fordulópontja következetesen a 2021-es év végén következik be. Ez kilenc hónappal a COVID-vakcinák beadásának tavaszi időszaka után történt. Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Belgium, Hollandia, Dánia, Észtország, Finnország, Lettország, Litvánia, Svédország, Portugália, Spanyolország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovénia, valamint Izland, Észak-Írország, Montenegró, Szerbia mind ezt a mintát mutatják. Az Egyesült Királyságban havi 4913 születéses hiány mutatkozik. Kilenc hónappal az oltásfelvételi csúcs után a születések száma csökken.


Birgit Pühringer újságíró saját édesanyja haláláról emlékezett meg Totalitárius, embertelen korona-rezsim: “Nem bocsátok meg!” Részemről nem lesz megbékélés a korona-rezsim csatlósaival. Az édesanyám 2021-ben szívrohamot kapott. Nem engedték, hogy bekísérjem a kórházba. Másfél órával később halott volt. Ezt nem bocsájtom meg nektek! Amikor megkérdeztem, hogy eljöhetek-e legalább magam a kórházba, azt mondták: „Telefonáljon később, és érdeklődjön az anyjáról!“ Kísérni nem lehetett, telefonon pedig lerázták.


Prof. Arne Burkhardt patológus: tüskefehérjék és spermium termelődés

Diákon bemutat egy esetet, ahol a tüskefehérjék szinte teljesen helyettesítették a spermát.

Szlovák lap: Debrecenben tiltakoznak az akkumulátorgyár ellen, Szlovákiában küzdenek érte

A szlovákiai Nagysurány és az állam mindent megtesz azért, hogy a hatalmas beruházás megvalósuljon. Nem így nálunk.


A német pénzügyminiszter besokallt a migrációtól, kitoloncolásokat sürget

Segíteni kell viszont a beilleszkedésükben azokat a bevándorlókat, akik dolgozni akarnak – vallja Christian Lindner.


A woke emeli a tétet: vírushoz hasonlította a fehér embereket a New York Times publicistája

Damon Young szerint a fehér lét közegészségügyi kockázat.


A polkorrekt cenzúra elérte Roald Dahlt és a Charlie és a csokigyárat

Az egyik „pufók” szereplő mostantól „hatalmas”, míg a földigiliszta „szép rózsaszín” bőre „szép, sima” bőr lett. Pók kisasszony feje már nem „fekete”, a „kis kövér, barna egérből” pedig „kis barna egér” lett, de olyan mondatot is kivettek, amelyben valaki azt mondja, hogy „diétáznia kell” egy kisfiúnak. (kapcsolódó cikkünk: Az érzéketlenség elleni háború)


Apáti Bence: Genderpropagandát nyomnak a gyerekeinknek!

Ezt a videót minden szülőnek, nagyszülőnek látnia kell! Apáti Bence ezúttal ugyanis a gyermekeinket körülvevő és behálózni igyekvő genderpropagandáról mondja el a véleményét a 15 éves fiúval szexuális viszonyt létesítő Bite Zsolt ügyéből kiindulva. NÉZD VÉGIG A VIDEÓT, hogy számodra is kiderüljön, az LMBTQ-lobbi, a genderpropaganda már mindenhova beszivárgott, a különböző közösségi oldalak pedig a gyermekeink arcába tolják a durva videókat. Az Apáti reagál mostani adását feltétlenül KÜLDD TOVÁBB AZ ISMERŐSEIDNEK! A gender elleni harchoz minden patriótára és minden magyarra szükség van!


Vergődés: A Veres Pálné Gimnázium 28 "komcsi" tanára csatlakozott az "érettségi bojkotthoz"

A Veres Pálné Gimnázium 28 tanára, a tantestület közel fele csatlakozott ahhoz az érettségi bojkotthoz, aminek keretében a tanárok nem vállalnak önkéntes feladatot az érettségi vizsgák lebonyolításában egészen addig, amíg a kormány nem foglalkozik a tanárok 9 pontos követelésével.


Új vezetőket választott a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség

Az új vezetők az EMIH-hel szorosabb együttműködést és a magyar hagyományok megőrzését ígérték a magyarországi vallásos zsidóság felvirágoztatása érdekében.


Vádat emeltek az Országos Roma Önkormányzat elnöke ellen

Agócs Jánosnak két rendbeli, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt kell bíróság elé állnia.


Titokzatos fémgömbre bukkantak Japán partjainál (VIDEÓ)

A rozsdás szerkezetről annyit már biztosan tudnak, hogy nem bomba.


919 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page