top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:51)


A Time magazin elnökválasztási riportja maga leplezi le, mi a választási trükközések új modellje.


Az SZFE kancellára volt az Index Kibeszélő című műsorának vendége, ahol Pikó András akciójára reagálva elmondta, hogy kitüntetést köztörvényes bűnözőktől szokás visszavenni.


Németországban 185 színész egy kiáltványt írt alá , amelyben nyilvánosan felvállalják szexuális orientációjukat. A csoport vitát akar kezdeni az LMBTQ közösség "láthatóságáról"- írja az Erdély.ma németországi tudósítója.


Belső anyagot juttattak el szerkesztőségünkhöz, amit közzé is tennénk most. Karácsony Gergelyék a városvezetéssel ritkán látott tisztogatásba kezdtek. Információink szerint több, mint 1800 embert tehetnek hamarosan az utcára egy tollvonással. Becsatoljuk azt a hivatalos iratot, amit megkaptunk. A baloldal tombolni kezdett, Karácsony alkalmatlan. És lenne pofájuk ezt is a kormány nyakába varrni.


Szemendri Gábor, a VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskola vezetője közleményében azt írta, tegnap óta minden reményüket elvesztették, hogy méltó helyet találjanak maguknak. Az épület felújítása bár 2019-ben elkészült, azt az önkormányzat a mai napig nem adta át a zeneiskola részére, és tegnap óta minden reményünket elvesztettük, hogy a kimondottan részünkre felújított épületben nagy múltú zeneiskolánk, mely a kerület legnagyobb létszámú, mintegy 600 gyermeket oktató nevelési intézménye, méltó székhelyre találjon. Iskolánk ugyanis évek óta saját épület nélkül, bérházi lakásokban és nyolc különböző telephelyen kénytelen megoldani a legfiatalabbak zenei nevelését, sokszor méltatlan körülmények között.

Gary Lewin, aki részt vett a kutatásban, elmondja, hogy a kolóniák rendkívül xenofóbok, vagyis idegengyűlölők, és a dialektusok alapján pillanatok alatt feltűnik a rágcsálóknak, ha idegen került közéjük. Ha az idegen még fiatal, akkor beilleszkedhet, de a felnőtt egyedeket megölik. Mindezekből a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy a csupasz vakondpatkányok sokkal jobban hasonlítanak az emberekre, mint gondolták, hiszen rasszisták és idegengyűlölők.


A levelezésből kiderül, hogy Seehofer államtitkára, Markus Kerber a Robert Koch Intézet munkatársait egy olyan modell kidolgozására kérte volna fel, amely „megelőző és represszív jellegű intézkedéseket alapozhat meg”– írja a lap. Az intézet munkatársai eleget tettek a kérésnek, és négy nap alatt dolgozták ki azokat a modelleket, amelyekkel a kormány a sajtóban megindokolta a bevezetett lezárásokat. A modell azzal számolt, hogy a legrosszabb esetben akár egymillió halottja is lehet a 2020-as évben a kínai koronavírusnak és 57 millió ember fertőződhet meg Németországban”. A modellt az alapján dolgozták ki, hogy mi történhet, ha nem vezetnek be intézkedéseket. A járvány kirobbanása óta Németországban eddig 62 ezer halott volt, és több mint kétmillióan fertőződtek meg. A németországi halottak túlnyomó többsége 70 év feletti.
23 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page