top of page

Mindennapi szemezgetésünk (09:00) 10.27.
A mikrohullámok egy tökéletesen álcázott fegyver.


Október 22-én konferenciát tartottunk a kötelező gyermekoltásokról. Orvosok, jogászok, oltások témájában kutató szakemberek osztották meg észrevételeiket, kritikáikat, megoldási javaslataikat a témában. Nagyon sokan látogattak el, ami jelzi, hogy rendkívüli jelentőségű kérdésről van szó.


„Késő éjszakáig gyúrtuk egymást” – jelentette ki Orbán Viktor arról, hogy éjszakába nyúlóan kellett megvitatniuk az uniós költségvetést, aminek a végén kiderült, hogy az eredeti hatvan milliárdos költségvetés-emelés valójában egy több, mint száz milliárdos növekedést takar. Leszögezte, ezt a tagállamoknak kellene összedobni. Mint ahogy arról beszámolt, a költségvetésnek két fő fókusza volt, a migrációval kapcsolatos kiadások, és az ukrajnai háború finanszírozása. Ezek mellett kettő kisebb is volt, a tartalékképzés, és a brüsszeli bürokraták béremelése is.


A tájékoztatás szerint Lukasenka azt mondta, az utóbbi időben megromlottak a magyar–belorusz kétoldali kapcsolatok, rajtuk kívül álló okok miatt, de „ha a magyaroknak és a magyar vezetésnek van olyan kívánsága, hogy Beloruszban dolgozzanak, akkor szívesen fogadjuk az Önök vállalkozásait, cégeit, és a legkedvezőbb feltételeket teremtjük meg a munkához” – mondta az államfő. Aljakszandr Lukasenka jókívánságait küldte Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek is. Nehéz, szinte lehetetlen most oda utaznunk. De bármikor átjöhet hozzánk. Komoly dolgokról fogunk beszélni. Azt hiszem, hasznos lesz – tette hozzá az elnök.Ezúttal Thierry Baudet barátomat és bajtársamat, a holland testvérpártunk elnökét támadták meg a beszédét követően Belgiumban, a lesből támadó antinemzeti terroristák, akiket a globalista hatalom szabadon hagy garázdálkodni, biztatják is őket. Folyamatosak a támadások a nemzeti politikusok ellen. Erőt, jobbulást Thierry Baudet, barátom! Győzni fogunk! – írja a Twitteren Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. (Kapcsolódó cikkünk: A COVID-rulett – Egy remek kiadvány korunk őrületéről – Varga Domokos György könyvismertetője)


Elkeserítő képet mutatnak az Eurostat új adatai.


Egy lengyelországi fellebbviteli bíróság hatályon kívül helyezte a nemzeti trösztellenes hatóság döntését, amely a lehető legmagasabb bírságot szabta ki a Gazprom orosz energetikai nagyvállalatra – jelentette szerdán a Puls Biznesu lengyel lap.


Az északi szomszédunk egészen eddig határozottan támogatta Kijevet.


Robert Fico, Szlovákia újonnan kinevezett miniszterelnöke a kétnapos uniós csúcs előtt Pozsonyban csütörtökön bejelentette: elutasítja az Oroszország elleni további szankciókat, és nem támogatja az Ukrajnának történő fegyverszállítást sem – számolt be honlapján a Pravda című pozsonyi lap.


Az Open for Business vállalatszövetség felmérése szerint jót tenne a szlovák gazdaságnak, ha a vállalkozók előre mozdítanák az egyenlőséget és a befogadást. Dominic Arnall, a szervezet képviselője szerint a homoszexuálisok és egyéb szexuális kisebbségek jogainak javítása az ország egy főre jutó GDP-jét háromezer euróval növelné. Arnall elmondta, hogy Szlovákia elmarad a versenyképesség, az innováció és a közvetlen külföldi tőkebefektetések tekintetében a szomszédai mögött. Hivatkoztak az LGBT Capital adataira, amelyek szerint a szexuális kisebbséghekhez tartozók vásárlóereje 2021-ben az ország GDP-jének mintegy öt százalékát tette ki. A szervezet ezért úgy döntött, hogy felszólítja a társadalmat az LMBTQ emberek jogainak és életkörülményeinek javítására. (nu, agyament egy okoskodás, az biztos)


Nagy vihart kavart olvasóink körében a mellüket levágató, több mint hatszáz kanadai fiatalról írt cikkünk. Most azonban kiderült, hogy a nemi identitás megváltoztatása súlyos egészségügyi gondokat is okozhat. A mellek levágása ugyanis „csupán” a nemváltás első lépése. A nőkből férfiakat és férfiakból nőket gyártó – iparágként fejlődő – köz- és magánkinikákon hormonkezelést is alkalmaznak a kívánt eredmények eléréséhez.


Az akció központja Alsó-Szászország volt, de Hamburg, Berlin, Türingia, Rajna-vidék-Pfalz és Baden-Württemberg tartományban is tartottak házkutatásokat. A szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) szerint a zene és a zenei rendezvények fontos szerepet játszanak a szélsőjobboldali körökben. „Az ebbe a közegbe tartozó fiatalok körében a szélsőjobboldali koncertek látogatása identitásképző, közösségerősítő hatású. A dalszövegeken keresztül terjesztik és rögzítik a szélsőjobboldali nézeteket és ellenségképeket” – olvasható a BfV honlapján.


Nyugati vezetők szerint a közel-keleti konfliktus árnyékot vethet arra, ami Ukrajnában történik.


Fokozódik a feszültség a Közel-Keleten, ugyanis az Egyesült Államok légicsapást mért két Kelet-Szíriában található iráni erőkhöz köthető létesítményre. Az amerikai védelmi miniszter, Lloyd Austin szerint az érintett helyszíneket az Irán által támogatott csoportok használták az amerikai támaszpontok és katonák elleni támadásokra – írta meg a BBC.


Az amerikai erők több légicsapást mértek meg nem nevezett katonai létesítményekre Szíriában – közölte csütörtökön a Pentagon, azt állítva, hogy a művelet válasz volt az állítólag Iránnal “kapcsolatban álló” fegyveres csoportok által a közelmúltban illegális amerikai helyőrségek ellen elkövetett támadásokra.


Közben a Hamász arról tájékoztatta Teheránt, hogy készek elengedni az Izraelben ejtett túszokat.


Egy gázai bevonulás nyomán kiterjeszthetik az Izrael–Hamász konfliktust az iráni támogatást élvező terror­szervezetek Libanonra, Szíriára, Jemenre, Izraelen belül Ciszjordániára, illetve az illegális bevándorlóknak köszönhetően nyugati államokra is, amennyiben a diplomáciai elrettentés vagy egyéb eszközök sikertelenek lesznek.


Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök úgy döntött, hogy a gázai háború kapcsán nem szépíti a dolgokat és ha kell, megadja a kegyelemdöfést az Izraellel tartott török diplomáciai kapcsolatoknak, így a Hamászt „a harcosok [mudzsahedek] hazafias szervezetének nevezi, akik földjeik és népük védelmében harcolnak”.


Törökország felfüggesztette az Izraellel közös földközi-tengeri energiaforrás-kutatásra, valamint az Európába irányuló gázexportra vonatkozó terveit – jelentette szerdán a Bloomberg egy meg nem nevezett tisztviselőre hivatkozva. Mindez azután történt, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök bírálta Nyugat-Jeruzsálemet a Gázai övezet bombázása miatt, és lemondta korábban tervezett látogatását az országba


Tovább folytatódnak a palesztinbarát megmozdulások a tengerentúlon. Ezekből az egyetemisták is kiveszik a részüket.


„Célzott rajtaütést” hajtott végre az IDF az éjszaka folyamán.


Egy cetlit is hagytak az étteremnél „Átkozott Izrael” felirattal.


Nagyon úgy tűnik, hogy Mohammed bin Szalmán teljes mértékben elkötelezett az Izraellel való béke mellett.

 

Frigyes, Csaba és Gergő szabadságáért minden este elmondunk egy Miatyánkot, egész addig, amíg szabadok nem lesznek! Bárki csatlakozhat! Most, '56 és 2006 évfordulóján, megemlékezünk az áldozatokról, akik '56-ban az életüket áldozták értünk, és akik 2006-ban csak megemlékezni szerettek volna, aztán lövöldözések és verések közt találták magukat. Sajnos még most is van három áldozata a gyurcsányi tervnek, hiszen a 15 éve tartó eljárás még mindig nem ért véget, ezzel borzalmas szenvedést okozva a vádlottaknak és családjaiknak. Ők vannak a fotókon. (Köztük dr. Szücsi Frigyes nemzetközi hírű régész, két kisgyerek apukája és Tián Csaba, termelési vezető, négy kisgyerek apja). A múlt szenvedései figyelmeztetnek, hogy ne hagyjuk a mai szenvedőket! Sajnos koncepciós perek és ártatlanul bebörtönzött emberek ma is vannak! Még a sértett, Csintalan Sándor is kegyelmet kért nekik! Mivel mindent megtettünk – a Bizottság az Igazságtételért munkájával, a támogatók kiállásával (nemsokára megosztjuk a listát, sok híres ember állt ki mellettük), hogy szabadok lehessenek, ezért már csak imával tudjuk erősíteni a döntéshozók igazságos itéletét. Szabadságot a koncepciós per áldozatainak! Aki személyesen is ki szeretne állni mellettük, jöjjön el november 2-án, 9:00 órára, Kúria Budapest, V. ker. Markó u. 16. fsz. 9. alatti tárgyalóterembe, ahol nyilvános tárgyaláson hozzák meg ellenük az itéletet, és utána évekre börtönbe kell vonuljanak, hacsak nem történik csoda a tárgyaláson (elvileg jogilag nem valószínű) és nem kapnak kegyelmet.


Soha nem felejtünk, nem felejtetünk és nem mondunk le a felelősök felelősségre vonásáról, kegyelmet kérünk a gyurcsányi koncepciós Hunnia-per utolsó három vádlottjának! (ismétlés)1 278 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK