top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:03) 2022.10.13.

Sajtóhírek szerint „erős jelzése lehet annak az »Armageddon tábornok« néven is ismert katonatiszt kinevezése, hogy az orosz hadvezetés sokkal brutálisabb taktikákat fog használni Ukrajnában”.


Kuleba felszólította a lakókat, hogy maradjanak a menedékhelyeken.


Oroszország eddig lényegében hagyományos eszközökkel akarta megvívni a háborút, most azonban új szakaszába lépett az offenzíva – mondta a Heteknek adott interjúban Stier Gábor Oroszország-szakértő külpolitikai újságíró, a Moszkva tér.com alapító főszerkesztője, aki szerint az ukrán lakosság szenvedései növekednek, az európai lakosság is megérzi az eszkalációt, de az angolszászok elszántsága nem csökken a háború támogatására.


Már lassan négy hete zajlanak tüntetések Iránban, és az egyetemi hallgatók és külföldön élő irániak mellett általános iskolás gyerekek is tiltakoznak, olajipari munkások pedig sztrájkolni kezdtek, hogy kifejezzék az iráni rezsimmel szembeni elégedetlenségüket.


A választott képviselők felháborodására való tekintettel javaslom Kathleen Van Brempt elnök asszonynak, hogy Bourla urat még egyszer idézzék be, különben a Pfizer nem léphet be az Európai Parlamentbe. A vállalat és annak vezérigazgatója nem áll a parlamenti ellenőrzés felett. A Pfizer képviselője kérdésemre válaszolva, hogy a Pfizer vakcina kereskedelmi tételeinek minőségromlása az mRNS integritásával függ össze, elismerte, hogy a belgiumi Puurs üzemben valóban felmerült ez a probléma... ... A laboratórium azonban nem tudta vagy nem akarta nyilvánosan megmondani, hogy ki engedélyezte az ép mRNS-szint minimális küszöbértékének 70%-ról 50%-ra történő csökkentését. Ez azért kulcsfontosságú kérdés, mert a Puursban előállított, lebomlott mRNS-t tartalmazó vakcinákat az európaiaknak szánták.


A Pfizer nyilvánosan elismeri, hogy injekcióját nem vizsgálták a forgalomba hozatal előtt a fertőzőképesség szempontjából! Az egészségügyi igazolvány egész koncepciója összeomlik, mivel teljesen irreleváns... Ez az új botrány, amely valójában nem is botrány, mert már a kezdetektől fogva tudtunk róla, arra emlékeztet bennünket, hogy a Pfizer a világ egyik legelítéltebb gyógyszeripari vállalata, mivel megszámlálhatatlanul sok csalást, megtévesztést és korrupciót követett el. A Pfizertől tehát azt halljuk, hogy a klinikai vizsgálatok nem vették figyelembe a fertőzőképesség kritikus kérdését. Más szóval, amikor a tv-orvosok, tv-személyiségek és más politikusok azt mondták, hogy injekciót kell kapni mások védelme érdekében, az egy nagy hazugság volt, amely semmilyen tudományos adaton nem alapult. Ezt az átverést ma megismétlik a kétértékű injekciókkal, amelyeket alig 8 egeren teszteltek, és amelyek hatékonysága a mai napig ismeretlen, még a WHO is megerősíti!


Az Európai Parlamentben nyilvánosan hangzott el, ami miatt eddig “konteósnak” mondták a tisztán látó, gondolkodó embereket


"Természetesen beoltották" - mondta Shipton a Thinkerview című műsorban, amelyet hétfőn élőben közvetítettek. "Tehát nincs választása ebben a kérdésben. Nincs választása semmivel kapcsolatban. Nincs kontrollja a teste felett". Shipton szerint minden gyógyszer, amit Assange a börtönben elfogadott, bekerül az aktájába, és a bíróságon fog kikötni. Hasonlóképpen minden olyan gyógyszerről, amelyet visszautasított, szintén jelentés készülne. A börtönben "nincs kötelezően előírt vakcina", mondta Shipton a Consortium Newsnak egy e-mailben. "Azt próbáltam illusztrálni, hogy Julian teste nem a saját ellenőrzése alatt áll".


Ha szerinted ez rendben van, Covid előtt azt mondtam volna menj el elmeorvoshoz. Most azt mondom, hogy ennek a határnak az átlépésével bebizonyították azt, hogy semmiben nem szabad engedelmeskedni nekik,

mert a jelenlegi elithez képest Sztálin és Hitler maguk voltak Assisi Szent Ferenc és a Mikulás reinkarnációja.


A német lap főszerkesztője szerint viszont tanulságos és gyümölcsöző volt a beszélgetés a magyar miniszterelnökkel.


A berlini fociklub magyarázkodásba kezdett, miután Orbán Viktor meglátogatta őket és az ott futballozó Schäfer Andrást.


Minket már nem igazán lep meg, ha olyan beszédet vagy elemzést hallunk Orbán Viktortól, mint amivel a berlini nézők szembesülhettek miniszterelnökünk németországi látogatása során. Azt a kört most különösebben nem futom le, hogy milyen elképesztő nemzetközi elszigeteltségben kénytelen vergődni Orbán Viktor, miután az osztrák–szerb–magyar trió csúcstalálkozója után rögvest Berlinbe ment a német kancellárral egyeztetni, hogy aztán három napot töltsön Németországban, gazdasági vezetőkkel vagy éppen Angela Merkellel egyeztetni. Hiába, ilyen az, amikor valaki kitaszított a saját közegében.


Közép-Európa “közös otthonunk, közösek az érdekeink, és amíg együtt harcoltunk a migráció ügyében vagy sok uniós irányelv ügyében, sikeresek voltunk”


A szervezet Örményországgal és Azerbajdzsánnal egy szintre süllyesztette hazánkat.


A lap nem érti, miért „helytelen Orbán szerint, hogy az USA Ukrajna oldalára áll, amikor 1956-ban is ez helyes lett volna Magyarország esetében”.


Elege lett pártjából a demokraták egyik meghatározó alakjának. "Biden elnök és a demokrata elit a nukleáris háború szakadékába taszított minket, megkockáztatva ezzel a harmadik világháború kitörését" – többek között ezzel indokolta kilépését Tulsi Gabbard, aki meghatározó alakja volt a Demokrata Pártnak.


Kemény kritikával illették Alexandra Ocasio-Cortezt, akit többen a Demokrata Párt szocialista, balos szárnyához sorolnak.


Egy magas rangú izraeli tisztviselő szerint egy izraeli magáncég műholdas képeket ad Ukrajnának az orosz csapatok állásáról.


Minden azzal kezdődött, hogy a biológiai valóság irrelevánsnak lett nyilvánítva, amit felülírhatnak társadalomtudományi teóriák, elméletek és fantáziák. 

A Fekete István Szabadegyetem következő előadója: Vukics Ferenc, a Magyarok Országos Gyűlése főszervezője603 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page