top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:05) 11.11.A másik olcsó volt, ez eredményezte a szennyezett injekciókat és súlyos mellékhatások számának növekedését. Az így előállított anyaggal oltották be a világ lakosságát. Florian Schilling orvos elmagyarázza, miért érvénytelen emiatt minden oltott ember beleegyező nyilatkozata.


Valami elindul Nagy-Britanniában: Az AstraZenecának bíróság előtt kell felelnie a káros korona-oltóanyag miatt – és a brit kormány is kereszttűzbe került. Hirtelen olyan oltottak is megszólalnak a fősodratúban, akiknek maguknak semmilyen egészségügyi problémájuk nincsen az oltás után, de éles kritikát fogalmaznak meg a politikusok hazugságaival és az oltási kényszerrel kapcsolatban. (…) Még a Mainstream is mérföldkőnek tartja, hogy Jamie Scott, egy kétgyermekes édesapa, aki súlyos maradandó agysérülést szenvedett egy vérrög miatt, miután 2021 áprilisában beoltották, egy mintaeljárásban beperelte az AstraZenecát a brit Legfelsőbb Bíróságon. Majdnem meghalt és azóta nem tud dolgozni.


Rob Roos aggasztó fejleményekről számol be: az Európai Parlament és a tagállamok megállapodtak a digitális identitás, az eID bevezetéséről. Közvetlenül a megállapodást követően Breton biztos jelezte, hogy a digitális személyazonosság-portfólió létrehozásával a következő lépést is fontolgatják, amivel a központi banki digitális valutákkal (CBDC) való lehetséges összekapcsolásra utal. Az adatvédelmi és biztonsági szakértők figyelmeztetései ellenére ez a kezdeményezés egyre jobban halad előre. Roos nem optimista, de hangsúlyozza, hogy talán még nem késő. A parlament még nem adta le a végső szavazatát. Arra kéri a polgárokat, hogy mondják el a képviselőiknek a digitális identitás elleni véleményüket és biztassák őket arra, hogy szavazzanak ellene.


A 460 fős szejmben a négy tömörülésből álló ellenzéki tömb együttesen 248 mandátummal, a PiS pedig 194 mandátummal rendelkezik. "Függetlenül attól, hogy meddig kell várni az elnök kezében lévő megoldásokra", a koalíciós pártok készek felelősséget vállalni Lengyelországért – fűzte hozzá.


Az elnöki hivatal közleménye szerint a két vezető megbeszélésének témái között szerepel majd a kétoldalú viszony értékelése, a kommunikációs csatornák fenntartásának fontossága, valamint regionális és globális ügyek.


A szakértő azt is elárulta, hogy mennyire volt sikeres az ukrán propaganda.


“A különleges hadművelet kezdete óta az orosz régiók több mint 5 millió embert fogadtak be Ukrajnából és a donbásszi köztársaságokból, akik önként távoztak hazánkba. Köztük 730 ezer gyermek van. E gyermekek túlnyomó többsége szüleivel vagy más rokonaival együtt érkezett. Mindössze 2000 kiskorú a DNR és LNR árvaházaiból, akik a gyermekotthonok igazgatóival és tanáraival együtt érkeztek” – mondta Nebenzja.


Az Európai Unió azon javaslata, hogy mintegy 20 milliárd eurót költsön halált okozó támogatásokra Ukrajnának, néhány ország részéről ellenállásba ütközik, és jelenlegi formájában valószínűleg nem marad fenn – mondta több diplomata a Reutersnek, megjegyezve, hogy Németország is azok közé tartozik, akik megkérdőjelezik a finanszírozási tervet.


Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek el kell kerülnie, hogy fiatal ukránokat küldjön a lövészárkokba az Oroszország elleni harcba – mondta Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója. Hozzászólása Kijev megakadt ellentámadása közepette hangzott el, amely Moszkva állítása szerint már több tízezer ukrán katona halálát okozta.


Az orosz gáz akkor is Ukrajnán keresztül fog áramlani Ausztriába, ha a Moszkva és Kijev közötti jelenlegi tranzitszerződést nem hosszabbítják meg – ígérte Olha Sztefanyisina ukrán miniszterelnök-helyettes csütörtökön az ORF osztrák műsorszolgáltatónak nyilatkozva.


Ugyanakkor az Olasz Koalíció a Szabadságokért és Polgári Jogokért (CILD) tiltakozik a CPR-ek ellen, mert ezek 80-140 fős zárt táborok, ezért azokat fogdáknak nevezik ahol megfosztják a kiutasítandó migránsokat az emberi jogaiktól.


Az EMIH és a magyar kormány balatonőszödi zsidó menekülttáborában járt az Associated Press. (hát igen, így kapcsolódnak össze a világ dolgai; örülhetünk, hogy Magyarországot megvédik a beözönlőktől, ám ez nem független attól, hogy az ide menekülő zsidóknak kell a békés, biztonságos hely...)


Az antwerpeni magyar, köztük kárpátaljai és erdélyi felmenőkkel rendelkező ortodox zsidó közösség előtt mondott beszédet a köztársasági elnök.


Izraelnek abba kell hagynia a Gázai övezet civil lakosságát érő bombatámadásokat – mondta a BBC brit közszolgálati televíziónak nyilatkozva a francia elnök.


Netanjahu tisztázta: azért léptek háborúba, mert a Hamász brutálisan meggyilkolt több száz izraelit, több mint kétszázat pedig fogságba ejtett. A Gázai övezet békés polgári lakosainak sorsáért egyedül a Hamász iszlamista terrorszervezetet terheli a felelősség, nem pedig Izraelt – szögezte le Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton, válaszul Emmanuel Macron Izraelt bíráló kijelentéseire.


Antony Blinken szerint távolról sem elegendők az izraeli lépések a civilek védelmében.


A szervezet szerint egy ember meghalt, 28 másik pedig megsebesült a kórházra leadott mesterlövész-tűzben.


A Grand Central vasútállomást is megrohamozták.


A palesztinpárti tüntetések szervezői most szombatra is nagyszabású megmozdulást terveznek.


A Hezbollah vezére pénteken kijelentette: „Jól felkészültünk a fenyegető flották érkezésére.”


A Csendes-óceán térségének nemzetközi csúcstalálkozóját San Franciscóban rendezik, ahol jelen lesz Kína és Oroszország delegációja is.


A vállalat a török országgyűlés elnöksége szerint támogatja Izraelt, így termékei lekerülnek az itallapról a törvényhozás épületeiben. A finn „vér Pepsi” után itt a „gyilkos Coke”.


Daniel Freund barátunk tartományában konkrétan rekordot döntött a klánbűnözéshez kötődő bűncselekmények száma. Bravó, tessék csak folytatni.


„A folyótól a tengerig” szlogen burkoltan Izrael állam eltörlését jelenti.


A német légierő vadászgépei korlátozott ideig megerősített légtérvédelmi járőrszolgálatot végeznek majd Romániában.


Mostantól „transznemű” emberek is lehetnek keresztszülők római katolikus keresztelőkön, tanúk az egyházi esküvőkön, és maguk is részesülhetnek a keresztségben - közölte szerdán a Vatikán doktrinális hivatala.


A gyerekek olyan tevékenységeket fognak végezni, amelyek a tudományra és a racionalizálásra összpontosítanak. (nu persze; a kép is ezt valószínűsíti...)


A kérdés, hogy mit tehetnek mindebben az európai konzervatívok és reformerek? Ma még megakadályozható az a készülő világpolitikai alku, amelynek keretében a nyugati politikai osztály velünk szemben álló része, a saját biztonsága és jóléte érdekében nem pusztán Európa keleti felét áldozza fel – mint ahogyan ezt a XX. század második felében tette –, hanem ezúttal egész Európát feláldozza az atlanti világ mai urainak érdekei miatt. Nos, a kérdés, kedves Barátaink, hogy mit tehetnek mindebben az európai konzervatívok és reformerek? Mi a legfontosabb, amit az európai konzervatívoknak mindenáron meg kell őrizniük, és mi a legelső, amit az európai reformereknek meg kell újítaniuk? Az első kérdésre a legrövidebb válasz úgy hangzik, hogy az XXI. században az európai politikai konzervativizmusnak létfontosságú megőriznie az európai józan észt, a »sensus communis«-t, ahogyan azt az európai kultúrában már több mint kétezer éve latinul megfogalmazták.


A politikai hobbista Oroszország budapesti nagykövetének helyettesével készített felvételt, melyet a platform védett csoportokkal szembeni gyűlöletkeltésnek ítélt.


A rekordnyereséghez nagyban hozzájárult az OTP leányvállalatainak teljesítménye. Valamennyi külföldi leánybank nyereséges volt, a kilenchavi korrigált profit-hozzájárulásuk aránya elérte a 66 százalékot, ami 24 százalékpontos emelkedést jelent éves alapon. A Mol is sikeresen kiheverte a kormányzati elvonásokat. A kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredménye (EBITDA) a Mol-csoportnak az idei első három negyedévben elérte a 744,2 milliárd forintot (2,1 milliárd dollár) az előző évi 1335,1 milliárd forint után (3,627 milliárd dollár), így a társaság 2,8 milliárd dollárra emelte az éves EBITDA-iránymutatását a korábbi 2,5 milliárd dollárról – szúrta ki a Telex.


“A műhelyfoglalkozást a Szimpozion Egyesület a Háttér Társasággal közös uniós pályázat keretében tartja” – áll a külföldről finanszírozott, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő LMBTQP-lobbiszervezetek felhívásában.


Gyertyás rózsafüzér a Hősök terén

Mária Rádió: Szeretettel hívjuk hallgatói családunk minden tagját közös rózsafüzér imádságra a békéért a budapesti Hősök terére november 25-e szombat délután 16:00 órára. A rózsafüzért Szikora Róbert művész úr vezeti majd aki szívén viseli a béke és összetartozás fontosságát.844 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg