top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:15) 2023.02.13.A Magyar Jelennek sikerült megszóltatnia az áldozatokat, akik súlyosan megsérültek, és még nem tudni, hogy szenvedtek-e maradandó károsodást. A friss információk alapján külföldi, vélhetően görög antifasiszták támadtak rá egy magyar párra péntek este Budapest V. kerületében, nem messze az otthonuktól. Az akció során mind a nőt, mind a férfit brutálisan megverték, a nőt többször késsel combon szúrták. Szerkesztőségünk megkapta az áldozatról a képet és az engedélyt, hogy közzétehetjük, de természetesen az áldozat nevét nem hozzuk nyilvánosságra.


Mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ne. A Betyársereg elsősorban fellépni tud a jelenség ellen, de magát a jelenséget megoldani nem tudja. Ez az államhatalom kérdéskörébe tartozik. Ezek szó szerint partizánok, politikai orvlövészek és úgyis kell velük szemben fellépni. Ráadásul azért is fontos, hogy ezek a szervezetek ne tudjanak megerősödni, mert ugye a szélsőbal és a liberális baloldal állandó jelleggel próbálja majdanizálni a közéletet, és ezek megfelelő – úgymond – alapanyagok lennének hozzá.


Ezek valójában a CIA felhatalmazottjai, hogy agent provocateur-öket toborozzanak. Hamarosan zavargások lesznek Budapesten? Figyeljétek – mindig ugyanazt csinálják. Lásd a volt Szovjetunió egykori tagországaiban az USA által szervezett “forradalmakat”. Ha nem is mindannyian szeretjük Orbánt, ezt azért mégse fogadjuk el!

A nő ezt mondja: “Nagyszerű, hogy itt lehetek Budapesten a @USAmbHungary-val, ahol az @USAID most indított új, helyi kezdeményezéseket, hogy segítse a független média virágzását és új közönség elérését, a korrupció elleni küzdelmet és a polgári szerepvállalás növelését.”


Szélsőbalosra kívánnák fazonírozni a hazánkat! A destabilizációs szándékuk nyilvánvaló.


Vasárnap a CDU győzött a berlini képviselőházi választáson. Hosszú ideje nem volt már ilyen – de mire lesz elég a kereszténydemokraták sikere? Leváltható a baloldal Berlinben?


„Önjelölt megfigyelők” titkos feketelistákat állítanak össze az Egyesült Államokban azokról a konzervatív médiumokról, amelyek szerintük dezinformálnak. E listákat aztán eljuttatják nagy reklámcégekhez, azt javasolva nekik, ne hirdessenek ezeken a weboldalakon, ne támogassák a „nemkívánatos beszédet” – írja a Washington Examiner. A dologban a kormányzat is érintett.


Egy kiszivárgott dokumentum szerint az FBI azért akarja fokozni a „radikális, tradicionalista katolikusok” megfigyelését, mert a „fehér nacionalisták” egyre inkább közös nevezőre jutnak velük.


Ha egy liberális idealista – mint például a napokban Magyarországra látogató Samantha Power – azzal az ígérettel jön, hogy segít az adott országnak jobbá válni, az valójában azt jelenti, egy színes forradalmat akar – írta a The American Conservative az USAID vezetőjének néhány nappal ezelőtti magyarországi megbeszéléseiről.


Helyretette a Do Rzeczy szerzője azokat, akik háborús álláspontja miatt kritizálják Orbán Viktort.


Felháborodott magyarok tiltakoznak az USA kormányának azon hátsó szándéka ellen, amellyel be akarja feketíteni országuk függetlenségét. Egy hónappal Pressman érkezése előtt Téglásy egy másik honfitársával gumicsónakkal szállt a Dunára a Parlament épülete előtti folyószakaszon az új nagykövetnek szánt előzetes üzenetével. A vitorlaként kifeszített táblára ezt írták angolul és magyarul: “Pressman úr, ne gyarmatosítsa halálkultuszával Magyarországot!”


A nagykövetség őrizetbe vételre és katonai szolgálatra való behívásra is figyelmeztet.


(nu, ez biztató! Vukics is sűrűn mondja: a katonák szemlátomást sokkal kevésbé lelkesednek az oroszok elleni háborúért, mint a politikusok)


A Hajrá Olaszország kormánypárt elnöke az ukrán vezetőt tartja felelősnek a háborúért.


Skandálták Párizsban.


A lap ugyanakkor hangsúlyozza, Magyarország kormányfője mindent megtesz a muszlimok tömeges bevándorlásának megakadályozására.


A hatóságok szerint 250 ezren, a szervezők szerint egymillió ember vett részt az akcióban.


Úgy tűnik itt nagy baj van az agyakban…


Anna Paulina Luna floridai republikánus kongresszusi képviselőnőt a The Washington Post buktatta le.


Az izraeli miniszterhelyettes olyan jogszabályt terjesztett elő, amely megtiltaná az iskolákban a szexuális orientációról szóló tanórák megtartását kilencedik osztály előtt.


Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik, azt majd jól beperli. Igen, létezik ilyen szintű pofátlanság, és hogy honnan a bátorság? Nos azt a videóban is kifejti az úr, el is dicsekedett vele, hogy őt olyan neves szervezetek védik, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ. Ez utóbbi nevében most már megkérdőjeleznénk, hogy mégis mit rövidít a P? – írja a Pestisrácok.hu.


A tanárnő egy videóban azt ecseteli, hogy a diákjai nem az amerikai, hanem a Pride-ot ünneplő szivárványos zászlónak fogadnak hűséget, emellett pedig azzal dicsekedett, hogy az általa kidekorált tanteremben nincs is amerikai zászló.

Alaszka vizei után most Kanada felett is. "Az amerikai légierő – Kanada kérésére – megsemmisített egy azonosítatlan, nagy magasságban közlekedő légi eszközt Kanada északnyugati része felett – közölte a kanadai miniszterelnök szombaton. Justin Trudeau arról számolt be, hogy Joe Biden amerikai elnökkel egyeztetve adott utasítást az eszköz lelövésére, amelyet – a kanadai légierő gépeivel együttműködve – egy amerikai F-22-es Raptor vadászgép hajtott végre Yukon tartomány felett."


Azt azonban pontosította, hogy a gyakorlathoz előzetesen írásos beleegyezést kellene kérni a béranyaként igénybe venni kívánt nőktől, azt azonban nem közölte, hogy miként kíván aláíratni egy hivatalos dokumentumot cselekvőképtelen személyekkel. A filozófus a továbbiakban felvetette a férfiak terhességi donorként való felhasználásának ötletét, de nem fejtette ki bővebben, hogy ez biológiailag pontosan hogyan működne.


A legújabb hírműsor tartalmából: a rovaretetés valódi veszélyeiről, ami nem azonos azzal, hogy csupán undorító rovarokat csempésznek az élelmiszereinkbe, és ez ütközik a jó érzésünkkel – és sok minden más.


Érdemes egyébként megnézni, hogy az USA-ban egy gyerek hány oltást kap 18 éves koráig. Elrettentő.


Most éppen a Berliner Zeitung (Berlini Újság) egyik tegnapi (2023. február 10.) cikke tűnt el hirtelen. A cikkben jogászok, ügyvédek, többek között dr. Martin Schwab jogprofesszor foglalták össze az európai törvényhozók és az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) mulasztásait a kovid-géninjekciók engedélyezését illetően. Pár órával később eltűnt a cikk az online felületről.


Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Hazatérés Temploma altemplomi rendezvénytermében tartott beszédében személyes emlékeit felidézve elmondta, hogy Hegedűs Loránt egyházi szolgálata nem szűnt meg azt követően sem, hogy a püspöki szolgálatát befejezte. A miniszter emlékeztetett rá, hogy Hegedűs Loránt élete minden nehézsége és hosszú betegsége ellenére is egy mélyen hívő, és a hitben kiegyensúlyozott ember volt, élete utolsó napjaiban is. „Most, amikor visszatekintünk a mögöttünk hagyott harminc évre és a református egyház történetére, akkor látszik, hogy mindaz, amit ő az elmúlt évtizedekben tett az milyen mértékben maradandó.” „Szerencsés az a nemzet és az a református egyház, amelynek olyan püspöke lehet, mint amilyen Hegedűs Loránt volt, ezért a mi feladatunk és kötelességünk is, hogy méltóképpen állítsunk emléket neki. Mindaz, ami a hagyatékának része, lehetőséget ad arra, hogy a következő évtizedekben a magyar református egyház életben maradjon, megerősödjön, híveket szerezzen és ezen keresztül a magyar nemzet egészét és javát szolgálja”


1. Annyira mély, hogy ezt az igazságot már két évezreddel ezelőtt sem volt képes egyszerre megérteni a jónép. Barabást kiáltottak Jézus helyett, s ezáltal egy csakugyan elvetemült gyilkost menekítettek meg a halálbüntetéstől, a tiszta szívű, bűntelen és igazságos Jézust pedig kitették a kereszthalálnak. 2. De miért tették? Miért nem tudta a jónép, miért nem tudták az emberek, hogy mit cselekszenek? Azért nem tudták, mert a jónépre, az emberek elsöprő többségére egyszerre igaz, hogy jó és gyáva.

1 036 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page