top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:22) 2022.10.07.


Nyugat-Ausztrália, Downunder egyik legradikálisabb állama olyan törvényt fogadott el, amely felhatalmazza a COVID-19 ügynökeit arra, hogy embereket kitoloncoljanak otthonukból, és akaratuk ellenére beoltassák őket.


Az emberek bebizonyították alárendeltségüket a "világjárvány" kapcsán – és erre kell most könyörtelenül építeni.


Többek között részt vett az örmény miniszterelnök, Azerbajdzsán miniszterelnöke és

Recep Tayyip Erdogan, Törökország elnöke.


Az Arutz 7 olasz publicistája szerint az arab félsziget olajországai az iszlám iránti még nagyobb toleranciát kérik az olajért cserébe.


A racionális NEM a jó és az erkölcsös szinonimája. Különbséget kell tenni egy döntés racionalitása és helyessége között. Robert C. Castel kommentárja.


A kormányfő szerint a legnagyobb kérdés az, hogy lesz-e gáz és elektromos áram az európai országok számára.


"Soha nem szabad oda csatlakozni, óriási hiba csatlakozni az eurózónához. Nézze meg azokat a kelet- vagy éppen nyugat-európai országokat, amelyek csatlakoztak az EU-hoz, de nem léptek be az euróövezetbe: megőrizték függetlenségük nagy hányadát, le tudják értékelni a valutájukat, tudnak játszani az árfolyammal. A piac pontosan tudja, ha egy ország képes ezt önállóan megtenni, így van eszköze a védekezésre. (...) Putyin döntött így, és ezzel egy büntetőjogi kategóriába eső hibát követett el. Persze, azt is tudni kell, hogy az 1990-es évektől kezdve az amerikai politika Oroszország bekerítésére játszott. Tíz évvel ezelőtt, amikor Amerikában éltem, találkoztam egy magas rangú védelmi vezetővel, aki a Bush-kormányzatban dolgozott, ő elmondta: az amerikai külügyi stratégia lényege, hogy megerősítsék a pozíciójukat a NATO-ban; egészen konkrétan így fogalmazott: a cél az, hogy 'az oroszokat kint, a németeket lent, magunkat pedig bent tartsuk'. Küldetés teljesítve!"


A német kormány folytatja zöld ámokfutását és inkább elfogadja, hogy az elektromos rendszer télen összeomlik és példátlan nyomorúságot okoz, mintsem, hogy ideológiáját feladja.


„Nem úgy értette Zelenszkij” a stáb szerint.


Hosszan méltatta az orosz elnököt születésnapja alkalmából a csecsen vezető.


Akár ölni is képes lenne már az az illegális bevándorló, aki Szerbiában nyilatkozott az M1 aktuális csatorna stábjának, kifogásolva, hogy nem kapnak elég segítséget az európai emberektől és emiatt fogy a türelmük.


Biden az orosz vezetést tette felelőssé az eszkalációért. Szerinte Vlagyimir Putyin elnök "nem viccel, amikor atomfegyver bevetésével fenyegetőzik".


Az elnök szerint a nem fehér etnikumú kisebbségek statisztikailag sokkal nagyobb valószínűséggel kerültek börtönbe kannabisz birtoklás miatt. (nálunk ellenben még a legderekabb hazafiaknak sem sietnek kegyelmet adni!)


Az EU keze van a népszámlálásban. Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József.


A globális kilépés harmadik lépése az összes mainstream médiáról való leiratkozás. Törölje az alkalmazásokat telefonjáról, laptopjáról és táblagépéről, és szüntesse meg az összes közösségi média és YouTube-csatorna követését. Próbálja elkerülni a mainstream médiát legalább egy hétig, még akkor is, ha a főcím érdekfeszítő.


A Twitter elutasította Elon Musk megújított 44 milliárd dolláros vételi ajánlatát a közösségi médiavállalatra – közölték a milliárdos vállalkozó ügyvédei csütörtökön, akik azt kérik, hogy a Delaware állambeli bíróság függessze fel az adásvétel körülményei miatt indított eljárást.


Hat évvel ezelőtt Shanti De Corte túlélt egy brüsszeli terrortámadást.

981 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page