top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:10) 11.24.


A koronavírus elleni védőoltások európai uniós közvetítéssel lebonyolított beszerzése kapcsán három volt bukaresti kormánytag mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte csütörtökön a román korrupcióellenes ügyészség (DNA). A vádhatóság közleménye szerint a 2021 májusában hivatalban lévő, Florin Citu liberális miniszterelnök vezette román kormány 52,8 millió felesleges Pfizer és Moderna vakcinát rendelt meg több mint egymilliárd euró értékben. (nu, balul sült el a színjáték)


Tom Lausen német adatelemzőnek hatalmas szerepe van abban, hogy napvilágot láttak a betegbiztosítók hivatalos adatai, melyek szerint töménytelen mennyiségű oltáskárosodott van Németországban. Tom Lausen posztja: “A süllyedő hajó esete… Egyre több felelős próbál kibújni a koronavizsgáló bizottságok ülései alól. De akkor is be lesznek hívva. Mertens úr, a STIKO (Állandó Oltási Bizottság) ’már nem sokáig elnöke’ számára már több mint 100 kellemetlen kérdést készített elő a brandenburgi vizsgálóbizottság. És biztosan nem ez lesz az összes kérdés. Hessen is készíti elő a vizsgálóbizottságot és most Mecklenburg-Vorpommern is valami hasonlóra utalt. A ’pandémia’ –’menedzsereknek’, akik megoldásként csak az ’oltást’ ismerték, valószínűleg folyamatosan tanúskodniuk kell majd a vizsgálóbizottságok előtt. Már előre örömmel várom az igazságokat, amiket hallani fogunk.” (Biró Éva)


Dr. Supriya Sharma, a kanadai egészségügy vezető orvosi tanácsadója bejelenti, hogy a kanadai egészségügy nemrégiben jóváhagyta a Moderna mRNS frissített "vakcináját" Kanadában.


(A kovidönkény elleni igazságharcos magyar nyelvű filmje)


A Kollektív Biztonsági Tanács tagállamainak vezetői Minszkben aláírtak egy dokumentumcsomagot, köztük egy nyilatkozatot és egy határozatot a szervezet válságkezelési rendszerének fejlesztését célzó intézkedésekről – értesült a RIA Novosztyi.

Norvégia lezárhatja az Oroszországgal közös határátkelőjét – jelentette ki Jonas Gahr Store miniszterelnök a helyi TV2 szerint. Mindez a skandináv államok és Oroszország közötti kapcsolatok hanyatlása során történik, Finnország pedig egy kivételével minden határátkelőt bezár keleti szomszédjával.


A NATO Oroszországot tekinti a legnagyobb fenyegetésnek Európában, és egy nagyobb konfliktusra készül – jelentette ki Petr Pavel cseh elnök szerdán, megismételve, hogy a közép-európai nemzetek (V4) továbbra is Kijev mellett állnak a Moszkvával vívott harcban.


A migrációellenes és euroszkeptikus Szabadságpárt nyerte a holland választást. Ha sikerül kormánykoalíciót alakítaniuk, az fontos változásokat hozhatna az európai politikába. (nagy kár, hogy kovid dolgában ostobának bizonyult; ld. itt)


Irodájában a holland és az izraeli zászlók találhatóak. (vagy mégsem ostobaság volt?)


"4000 gyereket öltünk meg Gázában. Ez nem elég, ez nem elég."


A Gázai övezetet irányító Hamász iszlamista terrorszervezet csütörtöki közleménye szerint is mintegy harminc ember halt meg az izraeli légitámadásban. A csapás egy iskolát ért, amelyet az ENSZ palesztin menekülteket támogató ügynöksége (UNRWA) tart fenn a dzsabalíjai menekülttáborban.Palesztinpárti tüntetők és klímaaktivisták randalíroztak New York egyik legnagyobb hálaadásnapi felvonulásán (VIDEÓ) Az ünnepséget közel száz éve rendezik meg minden évben New York központjában.


Az izraeli miniszterelnök egyértelmű utasítást adott a rettegett titkosszolgálatnak.


Mostanra már elég bizonyíték gyűlt össze arról, hogy a Hamász parancsnoki központként használta a kórházat az igazgató hivatali ideje alatt. (nu, lássuk be, amilyen nehezen gyűlt össze, olyan biztosan tudták előre)


Egy ötéves kislányt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.


Amikor alaposabban megnézzük a végtelen sorokban menetelő bevándorlókat, azt látjuk, hogy az emberek zöme fiatal, kiváló erőben lévő, a katonai alakzatokat jól ismerő férfi, mindenféle személyi igazolvány és okirat nélkül. Ilyen „menekült áradat” még nem volt Európában! Igenis félni kell tőlük, mert rejtett céljaik vannak. Erre tanít bennünket a történelem. Már az első invázió idején, a Kr. sz. utáni VII-VIII. században megmutatták kegyetlenségüket, és nem elsősorban a saria (vallási jog) alkalmazásával, hanem azzal, hogy az elfoglalt területeken a szellemi vezetőket, a politikusokat, a katonákat, a tudósokat összefogdosták, és közülük sokat, irgalom nélkül, lefejeztek. 712-ben Muávija kalifa hírhedt hadvezére Kutejba ibn Muszlim a közép-ázsiai Khorezmben összegyűjttette a khorezmi levéltárak hatalmas anyagát, majd az összeset elégettette, hogy az iszlámmal ellentétes ősi hagyományok megsemmisüljenek. A tudósokat pedig kivégeztette.


A pénzügyi szabályok megsértése miatt tízpontos levonást kapott az Everton az angol Premier League-ben, és kiesőhelyre csúszott vissza – eközben a külföldi tőkével kitömött sztárcsapatok lubickolnak a pénzben és bújócskáznak a könyvelési kiskapukon.


Köszönöm szépen az oltásokat, köszönöm szépen, köszönöm nagyon-nagyon-nagyon szépen . . . Ezt énekelték a 2021. október 16-án megrendezett "Szuperszombati Vaxathon" zárásaként. Íme az esemény néhány műsorvezetője, és néhány közéleti személyiség, akik megjelentek a vaxathonon, és akik arra buzdították a kiwiket, hogy kapják meg a #Pfizer mRNS injekciót: @NgataiSonny @NarelleSindos @HarcourtAnna @julianwilcox @Azizle @patrickgowernz @TaikaWaititi @AshBloomfield @JudithCollinsMP @chrishipkins @dbseymour @taylahtomokino @EazyAst @oriini_kaipara @lauramcgoldrick @MikePuruNZ @kiaoraclint A meggyőzési vonal, amit sokan közülük használtak, valahogy így ment... "Ne magadért tedd, tedd a családodért, tedd a barátaidért, tedd a közösségedért". "Tegye meg a kiszolgáltatottak, például az idősek és az immunhiányosok védelmében." "Védd azokat, akik nem kaphatnak védőoltást, például a kisgyermekeket."

A tömeges kormányzati kampányok, hogy oltassátok be magatokat, hogy megvédjétek szüleiteket, szomszédaitokat, a társadalom gyengébbjeit, nem csak hogy nem engedélyezettek, de teljesen nonszenszek is voltak, és nem tényeken alapultak.


A DK reméli, hogy Budaházyék “megértették az ítélet tanulságát” +(VIDEÓ) Arató Gergely kifejtette, hogy nem fog velük semmi történni, ha innentől nem csinálnak semmit. (nu, a szemkilövető terroristák elképesztő pofátlansága)


Szakács Árpád: Be tudja-e etetni a magyarokat Cukros Tóni a digitális rabszolgasággal? Bart Jacobs, a Radboud Egyetem adatvédelmi és identitástudományi professzora szerint „egy olyan megfigyelő állam jön létre, ahol mindent tárolnak, hogy többféle módon, politikailag és kereskedelmileg is irányítsák majd az embereket”. Amikor 2022 júniusában a kínai Henan tartomány központjában, Csengcsouban arra ébredtek az egyik bank betétesei, hogy a bankszámlájukat valaki lenullázta, ösztönösen elindultak a pénzintézet székhelye felé. Miután válaszra nem méltatták őket, spontán tüntetés kezdődött a városban, amelynek semmilyen erőszakos jellege nem volt, az emberek csak skandáltak, a pénzüket szerették volna visszakapni. Minden vagyonuk azon a bizonyos bankszámlán volt, és minden adatuk egy telefonon. Digitális pénzzel fizető digitális állampolgárok voltak egy olyan városban, ahol minden négyzetcentimétert kamerákkal figyelnek, és arcfelismerő rendszerekkel bárkit bárhol be tudnak azonosítani. A Covid-átverés alatt ott is bevezették azt a QR-kódos mobil alkalmazást, mely az emberek minden lépését figyelte: ha valaki érintkezett egy olyan személlyel, akinek pozitív volt a tesztje, az nem mehetett közösségbe, a tömegközlekedést sem használhatta, akinek pedig piros volt a státusza, az a lakását sem hagyhatta el.

935 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page