top of page

Mindennapi szemezgetésünk – frissítve (16:46) 2023.02.04.Az uniós intézmény diszkréten jelezte, hogy mit vár el a többi szereplőtől az EU-Ukrajna csúcstalálkozó előtt.Azt eddig is tudtuk, hogy a Foreign Policy egy üzenőfal, és így tekinthetünk az alábbi cikkre is, amelyben két kutató arról elmélkedik, hogy itt az idő leválasztani az oroszokról a kínaiakat. Kicsit olyan, mintha Sztálingrád után a németek ráeszméltek volna, hogy a kétfrontos háború egy kicsit sok, és békét ajánlanának Angliának.


Tovább közeledik a két szuperhatalom.


A Pentagon szóvivője elmondása szerint már napok óta figyelik a megfigyelőballont, és nem jelent veszélyt a lakosságra.


Korányi Dávid és Márki-Zay Péter mellett Karácsony Gergely is a németországi városban járt az orosz-ukrán háború kitörése előtt.


A Nemzeti Bank egykori elnöke szerint a magyarokra jellemző az individualizmus, a szolidaritás hiánya, ezért is működhet évek óta az Orbán-rendszer. (nu, már csak az a kérdés, hogy az önfeladó liberális politikai majmolás jobb-e, mint a józan ész nemzeti közösségbe ágyazott, előrelátó használatán alapuló individualizmus?)


A kezdeményezők szerint Reznyikovnak fogalma nincs arról, hogy mi az a hadsereg.


A berni parlament azon dolgozik, hogyan lehetne törvényhozási megoldást találni arra, hogy a kőbe vésett katonai semlegesség elvét megkerülve Svájc mégis részt tudjon venni az Ukrajna számára történő európai fegyverszállításokban.


A nemzetközi szervezetek is felhívták a figyelmet arra, hogy az őslakos népek és a nemzeti kisebbségek megkülönböztetése aránytalan beavatkozást jelent a kisebbségekhez tartozó személyek jogaiba.


Az USA volt elnöke megfogadta, hogy háborút indít a „baloldali nemi őrület” ellen.


Ezek a vakcinák csak vészhelyzet esetére jóváhagyott gyártmányok, és most ezeket próbálják évente beadatni, miközben nincsenek is elfogadtatva. Még vakcinának sem lehet hívni őket, mert nincs meg nekik az összes nélkülözhetetlen tulajdonságuk, ami szükséges ehhez. Az elnök múlt ősszel bejelentette, hogy vége van a pandémiának, így nem értelmezhető az újbóli oltás beadatása.


"Van valami rendellenes a menstruációs ciklusukban... aggasztó... A vakcinának nem szabadna beavatkoznia... Valami hormonális dologra kell hatnia..."


Lesz-e erő a magyar politikai osztályban, a magyar média munkatársaiban, a médiának naponta nyilatkozó megmondóemberekben, és nem utolsósorban a magyar orvosokban, hogy egy, a német orvosokéhoz hasonló közleményben helyre tegyék az elmúlt három év összes hazugságát, és nagyon hosszú időre – legalábbis addig, míg független, pártatlan klinikai vizsgálatok nem adnak megnyugtató válaszokat a nyitott kérdésekre – betiltsák a védőoltásoknak nevezett, valójába nulla gyógyító hatással de igen súlyos mellékhatásokkal járó mRNS-vakcinákat?


Igen, állítják egy új izraeli kutatásban.


(Nu, ez a cím egy randa hamisítás volt valaki részéről. Ugyanis a cikk tartalmában ez a lényeg:)

Az anyai és az apai vonalak között is elsősorban európai típusokat azonosítottak hasonló arányban, de mindkét esetben jellemezhetők bizonyos keleti vonalak is. (magyarán: a kutatás megerősítette a nyilvánvalót: a székelyek magyarok, kárpát-medencei őslakosok, természetesen némi keveredéssel a keletet is megjárt rokonságból)


Átadták a Lovas István-díjat Mező Gábor kutatónak, akit nagy meglepetésként ért, hogy a lapunk egykori publicistájáról elnevezett kitüntetést megkaphatta. Hangsúlyozta, a hazaszeretet, az igazságkeresés és a régi értékek megbecsülése olyan közös pontok, amelyek jellemezték Lovas Istvánt. A díjátadón Kondor Katalin azt is elmondta, hogy a jövőben szeretnék ápolni Csurka István és Chrudinák Alajos emlékét is.
891 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page