top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:00) 2022.12.07.Több mint 130 helyszínen tart razziát a német rendőrség szerda reggel óta – a hatóságok szerint nagyszabású puccsra, a német államrend megdöntésére készült egy titkos szerveződés.


Nagy László ötven évet sem élt. A hétfőn elhunyt Nagy László is részt vett 2006. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 50-ik évfordulója alkalmából tartott Fidesz-megemlékezésen az Astoriánál. Az akkor még fiatalember szemét az ünnepség után a tömeget rendkívüli kegyetlenséggel bántalmazó rendőrök lőtték ki gumilövedékkel. Nagy László 2006-ban elveszítette látását és arccsontját is összetörte a gumilövedék, melyet az orvosok a szájpadlásán keresztül tudtak csak eltávolítani. „Nagy László a filmben is és másutt is elmondta, hogy őt nem lehet kárpótolni, neki tönkre ment az élete” – magyarázta lapunknak a filmrendező, producer. Ráment pszichésen és fizikailag is, az élete zsákutcába került”

– tette hozzá lapunknak.


Minél bizonytalanabbak voltak az emberek az oltás hatásosságával kapcsolatban, annál nagyobb valószínűséggel tapasztaltak mellékhatásokat – állapították meg a tudósok, miután 750 izraelit kérdeztek meg az oltással kapcsolatos attitűdökről és az oltás utáni tünetekről. „Ha azt mondjuk az embereknek, hogy a vakcinák biztonságosak, és a mellékhatások minimálisak, az nem biztos, hogy elég. Azt is bölcsen lehet kommunikálni, hogy egyes mellékhatások a nocebo hatásból erednek – elmondani nekik, hogy lehetnek mellékhatások, és ezeknek lehet pszichológiai elemük is. Ennek azért van értéke, mert korábbi kutatások azt mutatják, hogy ha az emberek tudják, hogy ki vannak téve a nocebo hatásnak, az valóban megállíthatja azt.” (nu, ebből érdemes lenne egy Tisztelt Olvasót kanyarítani, felhíva a figyelmet e kutatás és tálalása sajnos egyre kevésbé párját ritkító alantasságára, az ún. "tudósok" elképesztő erkölcsi elzüllésére; ugyanis ott van benne elrejtve a lényeg, de arról egyetlen mondatnyi mondanivalójuk sincs; íme: "A tudósok elemezték a megkérdezettek válaszmintáit, és arra a következtetésre jutottak, hogy a vakcinával kapcsolatos habozás 'pozitívan kapcsolódik' a mellékhatásokhoz, 16%-kal megemelve az oltás utáni tünetek előfordulását."; ez ugyanis azt jelenti, hogy ez a "nocebo"-hatás még mindig csak töredéke annak a tünetmennyiségnek – tömeges mellékhatásnak –, amit maga a haszontalan, mert semmilyen tekintetben nem védő "oltás" okoz; ha pedig töredéke, akkor igazi tudósoknak késlekedés nélkül az "oltatás" leállítását és a felelőtlenül "oltatók" megbüntetését kellene követelniük, s nem töredéknyi "nocebókkal" parasztvakítani)


Az elmúlt 2,5 év alatt többet tanultam az oltásokról, mint az azt megelőző 30 évben, amíg azokról tanítottam. Nemes egyszerűséggel, ez az egész oltási-iparág egy HATALMAS CSALÁS! Vélhetően a gyógyászat minden idők legnagyobb és legveszélyesebb csalása!


A BBC cikke szerint Putyin többször is figyelmeztette az Egyesült Államokat és szövetségeseit, hogy ne lépjék át a „vörös vonalat”.


Persze fegyvert az EU nem tud küldeni, csak a tagállamok, amelyek többsége sajnos a mai napig meg is teszi ezt, tovább húzva ezzel a háború lezárását. A szankciók, amelyeket Európa eszközül választott arra, hogy közelebb hozza a békét, kudarcot vallottak és ma már egyre több hang szerint komolyabb bajt okoznak az EU-nak, mint Moszkvának. Mi marad hát? A pénz. Amelyből Ukrajnának irdatlan mennyiségre van szüksége már csak ahhoz is, hogy fenn tudja tartani magát. Így hát az EU ebbe kell, hogy beszálljon, méghozzá nem is kicsit.


A Mol elnök-vezérigazgatóját a benzinárról, a Vlagyimir Putyinnal való üzletelésről és a Vecsésen talált kőolajról kérdeztük.


A magyar származású osztrák újságíró szerint, ami most az EU-ban folyik, az „egy autokrata pókerjátéka”.


Egy új bevándorlási törvénytervezetet mutatott be kedden a francia kormány a nemzetgyűlésnek azzal a céllal, hogy az Emmanuel Macron államfő által meghirdetett határozottság és humánum jegyében konszenzust találjon az ellenzéki pártokkal a kérdésben.


Egyre jobban tör előre Elly Schlein, akit többen annak az új politikusnak tartják, aki alternatívát tud kínálni Meloni politikájával szemben.


Elszabadultak az indulatok a keddi ülésnapon.


(nu, a fészbukos "tényellenőrök", magyarán cenzorok, dolgoznak – a "Video megtekintésé"-re kell kattintani)A pályára állítás várható időpontja 2023 májusa lesz.928 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page