top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:10) 06.15.
Egy olyan üzlet részeként, amelynek célja az mRNS COVID oltások népszerűsítése volt az amerikai nyilvánosság körében.


A levélben leírja a Nagy Újraindítás terveit, és gratulál Mark Rutténak a Világgazdasági Fórumnak való engedelmességéhez,


A Rafael Advanced Defense Systems izraeli fegyvergyár SkySonic néven hiperszonikus ballisztikus vagy cirkáló rakéták elfogására alkalmas légvédelmi rendszert hozott létre – számolt be róla a ynet.


Anthony Albanese ausztrál miniszterelnök csütörtökön közölte, hogy törvényjavaslatot nyújt be annak a canberrai teleknek a bérleti szerződésének felmondására, amelyen Oroszország új nagykövetségi épületet tervez építeni.


“Az orosz ammóniára vonatkozó csomag egy része nem működik” – mondta, hozzátéve, hogy “nincs előrelépés az orosz-ensz memorandum végrehajtásában sem, amelynek célja az orosz mezőgazdasági termékek és műtrágyák tényleges kivonása az illegális egyoldalú nyugati szankciók alól”.


Havi 5,5-6 millió MIR kártyát bocsátottak ki 2022-ben. A tendencia idén is folytatódott, 2023 első öt hónapjában nagyjából 29 millió kártyát adtak ki – jelentette be Vlagyimir Komlev, a Nemzeti Fizetési Kártyarendszer (NSPK) vezetője a szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon.


Manturov a bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek a kijelentésére utalt, aki tavaly év végén azt mondta, hogy az orosz hadsereg külföldi gyártású mosogatógépekből és hűtőszekrényekből vesz ki chipeket, hogy az ukrajnai harctéren meg tudja javítani a haditechnikai eszközeit.


“Erre azután kerülhet sor, hogy a szövetségen belül véglegesen megállapodtak az új országok felvételének kritériumairól és eljárásáról, mivel a jelenlegi tagok eltérő véleményen vannak ebben a kérdésben” – mondta.


Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök megvédte az Orlen állami tulajdonú energiaipari vállalat azon lépését, hogy ebben a hónapban növelte az orosz kőolajszállítmányokat, annak ellenére, hogy Varsó keményen kiállt a Moszkvából származó import elhagyása mellett – jelentette hétfőn a Notes from Poland.


“Magyarország energiaellátása továbbra sem ideológiai vagy politikai kérdés, mert fűteni továbbra is csak gázzal lehet. Irány Szentpétervár, a Nemzetközi Gazdasági Fórum immár hetedik alkalommal” – írta Szijjártó a facebookon.


Alexander De Croo ugyanakkor leszögezte, hogy ő is aggódik a magyarországi jogállamisági helyzet miatt.


„A demokrácia nem lehet baloldali vagy jobboldali, mert annak éppen az a jellegzetessége, hogy mindenféle nézetű állampolgári csoportok elférnek benne.” Anthony Spanakos demokrácia-kutatót kérdeztük.


Albin Kurti koszovói miniszterelnök mindenáron háborút akar kirobbantani – hangsúlyozta Aleksandar Vucic szerb elnök a szerbiai közszolgálati televízióban (RTS), miután a szerb rendőrség a koszovói különleges rendőrség három tagját fogta el Szerbiában. A három koszovói rendőr elfogására Pristina azzal válaszolt, hogy megtiltotta a szerb rendszámú gépjárművek belépését Koszovó területére.


Rastislav Schlosár szerint ez Magyarországon nem történhetne meg.


A volt cseh kormányfő szerint ez az intézkedés „lényegében újabb illegális migránsok meghívását jelenti Európába”.


Szinte semmitmondó hírben számoltak be a nagyobb nyugati lapok a múlt héten arról, hogy az Uniós tagállamok belügyminiszterei megállapodták az Uniós menekültügyi szabályozás felülvizsgálatában. A lépés ugyanakkor sokkal többet jelent az Unió jövője szempontjából, mint egy rövidhír.


Nagyjából 100 muszlim tiltakozott egy indonéziai bevásárlóközpontnál, hogy megakadályozza a keresztényeket abban, hogy egy általuk bérelt helyiségben istentiszteleltet tartsanak.


Úgy tűnik, csődöt mondott az EU migrációs politikája, átfogóbb megoldásra van szükség.


A "jogvédő szervezet" a vádlottak padjára ültetné az IDF-et és az Iszlám Dzsihádot is.


A Fidesz-KDNP és a DK együtt akadályozta meg, hogy az Országgyűlés elé kerülhessen a Mi Hazánk javaslata, amely szerint a Budapesten járókelőkre támadó ANTIFA mozgalmat terrorszervezetté minősíthessük.


Stockholm hírhedt Rinkeby negyedét a több integráció érdekében híddal kötik össze egy szomszédos, középosztálybeli kertvárossal.


Azután a kép keretéhez ragasztották a kezüket.


Mindez azért történik, mert évek óta folyik a rémhírterjesztés, főként amerikai milliárdosok által, akik hatalmas profitot termelnek a félelemből. Ők finanszírozzák azon szervezetek kampányait, amelyek nyomást gyakorolnak a biztosítótársaságokra és a nyugdíjalapokra, hogy fektessenek be a projektjeikbe. Befolyásolják az opportunista politikusokat, akik viszont az adófizetők által finanszírozott "kutatási programokkal" hizlalják az úgynevezett klímatudósok hordáit.


Vjacseszlav Volodin, az Állami Duma elnöke azt mondta: „Az Egyesült Államokban, ahol ezeket az új álértékeket hirdetik, a tizenévesek között már háromszor magasabb a transzneműek aránya, mint a felnőttek között. Ez a propaganda eredménye”.


A svájci polgárok továbbra is csak nőként vagy férfiként szerepelhetnek a hivatalos iratokban – döntött az alpesi ország legfelsőbb bírósága.


„Ha nem akarod, hogy ideológiai szektának nevezzenek, csak annyit kell tenned, hogy nem viselkedsz úgy, mintha az lennél.”


Akik pedig szűrnek, ajándékot kapnak – ígérik a szervezők. (nu, ez olyan, mint amikor fagyit adtak az "oltakozásért"; jaj a bedőlőknek!)


Kéthónapja jutott hatalomra a liberális kormány, és máris az igazán fontos témákkal foglalkozik.


Míg Pesten megy a szokásos nevetgélés a „nemváltó óvodásokon”, az osztrák parlamentben drag queen olvas fel 33 gyereknek (!) a Zöldek szervezésében. Akkor most hogy is van ez? Francesca Rivafinoli írása.


A bankjegyek tapintásukban is eltértek az eredeti bankjegytől, a főbb biztonsági elemeket sem tartalmazták, a legszembetűnőbb különbség pedig a bankjegyeken feltüntetett személyekben volt, hiszen a hamis 20 ezer forintos bankjegy előoldalán Jean-Claude Juncker, míg a hamis 10 ezer forintos bankjegy előoldalán Soros György szerepelt.923 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page