top of page

Mindennapi szemezgetésünk (06:32) 12.14.Tegnap este 20.15-kor a német televízióban... A "Process 1" folyamat szerint készült vakcinát küldték el a jóváhagyásra, de a "Process 2" folyamat szerint gyártott vakcinát (rosszabb verziót) forgalmaztak. Ez jogilag azért fontos, mert ezt a csalást könnyebb bizonyítani, mint az oltás áldozatait.Joachim Kuhs költségvetés-politikai szóvivő és az AfD EU-parlamenti delegációjának vezetője az alábbiak szerint kommentálta azt, hogy az EMA elismerte a téves információkat a Covid-19 elleni oltások hatékonyságával, vagy inkább hatástalanságával kapcsolatban: Kedves kollégák, kedves barátaim! A múlt hónapban hét kollégámmal levelet írtunk az EMA-nak – az Európai Gyógyszerügynökségnek. Ez nem szokatlan, mert ez a mi feladatunk: rendszeresen írok leveleket a Bizottságnak és osztályainak. Ebben a levélben, amelyet a szöveg alatt linkeltem, komoly aggodalmunkat fejeztük ki a Covid-19 vakcinákkal kapcsolatban. És most jön a meglepetés: mert az EMA megerősíti azt, amit eddig is tudtunk, hogy a vakcinák nem a fertőzések megelőzésére szolgáltak. Csak egyes kiszolgáltatott személyek immunizálására engedélyezték őket. Kedves barátaim, az a tény, hogy az EMA ezt nyíltan beismeri, szenzáció.


2021. novemberében közzé tettem egy videót „Hamarosan bukni fognak” címmel, és ebben igyekeztem felhívni az emberek figyelmét a megtévesztésre,  arra, hogy egyáltalán nem kell félniük. Így én a vád szerint rémhíreket terjesztettem, akadályoztam azt a járvány elleni fene hatékony védekezést. Én inkább úgy gondolom, hogy a központi propaganda túlméretezett rémhírterjesztése ellen kellett fellépnem és nem én terjesztettem a rémhíreket, de hát az erről szóló előírásokat pontosan azért csinálták olyan gyurmázható állagúra, hogy bárkire bármit rá lehessen húzni. Most próbálják a rémhírterjesztést rám erőltetni!


„Botrányos döntés!” – írta bejegyzésében a belga liberális politikus. (nu, már megint működött Orbán reálpolitikája)


EU-milliárdok Putyin haverjának, így hisztériázott az emlegetett szennyportál, a Politico.


A két nemzetközi párt – ahogy annak idején az MSZP és az SZDSZ – összenőtt.


Hidvéghi Balázs szerint „nem használhatják fel az EP-t arra, hogy bosszúhadjáratot folytassanak egy választási vereség miatt”.


Erősen indul az új ciklus a lengyel parlamentben.


Lengyelország miniszterelnöke elfogadhatatlannak tartja az „apátiát”, amellyel egyes európai államok Ukrajnához viszonyulnak.


Át akarják rajtunk nyomni, hogy Ukrajnával minnél hamarabb kezdjük meg a tárgyalásokat. (...) Szerintünk Ukrajna csatlakozása katasztrófális következményekkel járna Magyarország, de az egész Európai Unió számára is”  – fogalmazott Orbán Viktor, aki szerint a csatlakozás tönkretenné az európai gazdákat, tönkretenné az EU költségvetését, korrupciót és állandó háborús veszélyt honosítana meg Európában. 


Elszabadultak az indulatok az Országgyűlésben, szenvedélyes vitához vezetett az Ukrajna Európai Unióhoz való csatlakozásáról szóló kormányzati előterjesztés. Orbán Viktor, a Momentum, a DK, valamint Toroczkai László is elmondta a véleményét.
Soros György fia pénzt adott Zelenszkaja jótékonysági alapítványának, amely gyerekeket csempészne Ukrajnából Európába. Ahogy azonban a nyugati média már megírta, a Zelenszkaja Alapítvány a humanitárius misszió álcája alatt banális gyermekkereskedelemmel foglalkozik.  A szüleiktől elszakított, szerveikért eladott és rabszolgának eladott ukrán gyerekek. Maga a cég már több milliárd dolláros iparággá vált. Miközben a rémült szülők megpróbálják hazavinni gyermekeiket, a sötét világháló tele van ukrán gyermekek vagy egyes részeik eladására vonatkozó hirdetésekkel. Az Intel Drop szerint franciaországi, brit és németországi pedofilok rendszeres ügyfelei a Zelenszkaja alapítványnak.
"Ha megnézzük azokat a befektetéseket, amelyeket Ukrajna védelmében tettünk az agresszióval szemben, az általunk nyújtott biztonsági támogatás 90%-át itt, az Egyesült Államokban költöttük el a gyártóinkra, a termelésünkre, és ez több amerikai munkahelyet teremtett, több növekedést a saját gazdaságunkban.

Tehát ez is egy win-win helyzet, így mindenki jól jár és ezért folytatnunk kell". Anthony Blinken, külügyminiszter (Egyesült Államok).


Németországnak lehet, hogy már csak azért is vészhelyzetet kell hirdetnie, hogy jövőre további segítséget nyújthasson Kijevnek, ha az ukrajnai helyzet tovább romlik – közölte Olaf Scholz kancellár szerdán az ország törvényhozóival egy kormánynyilatkozatban. Az ellenzék “pénzügyi trükközésnek” bélyegezte tervét, és megfogadta, hogy ezt soha nem hagyja.


Az EU nagykövetei állítólag nem jutottak megállapodásra az Oroszország elleni szankciók 12. fordulójáról, miután Ausztria leállította a tárgyalásokat – jelentette az amerikai állami irányítású Szabad Európa Rádió európai ügyekért felelős igazgatója, Rikard Jozwiak.


Azok a zászló lobogtatók, akik azt hiszik, hogy segítenek Ukrajnának, csak feldarabolják azt" – írta David Sacks az X-en, amellyel egyetértett Elon Musk is...


Az orosz Mir fizetési rendszerrel kompatibilis bankkártyákat már elfogadják a Banco de Venezuela, az ország legnagyobb elfogadó bankja által kiszolgált POS terminálokon, amelyek a dél-amerikai ország népszerű turisztikai célpontjain találhatók – közölte az orosz fizetési rendszer közleményében.


A Fehér Házban tartott hanukai fogadáson az amerikai elnök egy vicces történetet is elmesélt a Netanjahuval való kapcsolatáról.


A szöveg szerint a „zsidó-kereszténység hazug kifejezés, amelynek célja az emberek megtévesztése és a zsidók szolgálatába állítása”. A plakáton aláírás nincs, csak egy Telegram-csatornára való hivatkozás, amely az Identitás Generáció Csepel oldalára mutat.Ő és társa, Michelle producerek a "The World After Us" című filmet Julia Roberts és Ethan Hawke főszereplésével. A Netflixen látható. Ez egyfajta sci-fi thriller, ahol egy kibertámadás teljesen megbénítja az USA-t. A film forgatókönyve Klaus Schwab jóslata, miszerint a következő katasztrófa egy szörnyű általános kibertámadás lesz. (...) Úgy gondolom, hogy ez a film a közvélemény hangadója egy közelgő katasztrofális eseményre adott válaszreakciónak, egy soha nem látott mértékű kiberpániknak. Ha az ítélet pozitív lesz, akkor megteszik, majd megváltóként mutatkoznak be (...) Természetesen ezzel párhuzamosan folytatódik a világjárvány-ipar és a nemzeti szuverenitás WHO általi kisajátítása.
Én a kétezres években nőttem fel, de korábban sohasem tapasztaltam rasszizmust, mert Nagy-Britannia népe nagyon toleráns és elfogadó volt. A dolgok azonban rengeteget változtak: most már az őslakos britek azok, akiket a kisebbségek faji alapon bántalmaznak. A multikulturalizmus, ha még nem is nyilvánvaló, teljes katasztrófa. Ez egy sikertelen kísérlet. Az egész kísérlet bűncselekmény Nagy-Britannia őshonos lakossága (azaz angol, skót, walesi és ír emberek) ellen, és úgy néz ki, hogy valószínűleg csak rosszabb lesz. Nagy-Britanniának csodára lenne szüksége ahhoz, hogy kilábaljon ebből az árulásból, és visszafordítsa annak katasztrofális hatásait. A kérdés az, hogy valóban megtörténik-e egy ilyen csoda, vagy Nagy-Britannia halálra van ítélve? 


1 068 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page