top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:17) 2022.11.22.
Az alkalmazások rendkívül széles jogosultságokat kérnek a készülékekhez, amelyek lehetővé teszik az eszközök, illetve a felhasználói viselkedés figyelését és nyomon követését. Aki teheti, az applikációk telepítéséhez külön telefont használjon. (nu, erre jó az én régi jó, buta telefonom; vagy ezzel már oda se engednének?)


Az oltásokat beadó orvosokat, orvosi esküjük és hivatásukkal járó felelősségük alapján szándékosan elkövetett foglalkozásbeli mulasztással, emberek életének veszélyeztetésével, sőt minősített emberölések sorozatával lehet és KELL bíróság elé állítani. Senki, egyetlen orvos, vagy oltóközpontokban dolgozó ápoló sem érvelhet azzal, hogy felsőbb utasításra cselekedett, ugyanis ez nem egyeztethető sem orvosi esküvel, sem az egészségügyben ellátott feladatok felelősség vállalásával.


A határozat jogerős, és egy hasonló elsőfokú határozat megtámadása után született. Ezt a döntést a kormány és több nem kormányzati intézmény megtámadta. Ez az ország legfelsőbb bírósága. A be nem oltottak beperelhetik majd az államot!


Érdekes megfigyelni, hogy hányan veszik be továbbra is a mainstream média hazugságait a koronavírus megfertőzéséről, annak ellenére, hogy a lakosság több mint 90%-a "be van oltva"


William Engdahl stratégiai tanácsadó, egyetemi tanár, számos bestseller szerzője az olaj és geopolitika témákban. Ezúttal egy merésznek tűnő állítást részletez: Írása szerint a környezeti mérgek, mint pl. a DDT felelősek elsősorban a járványos gyermekbénulásért (poliomyelitis). Az írás bepillantást enged az amerikai orvostudomány és gyógyszeripar irányításába Rockefeller-csoport által – már a 20. század első évtizedeitől kezdve.


Timothy Ash az Ukrajnának nyújtott amerikai segítség költség-haszon elemzése során arra jutott, hogy támogatás az USA teljes védelmi kiadásainak mindössze 5,6%-át teszi ki.


A Do Rzeczy szerint Biden mára elvágta magát kommunikációban Putyintól, a békéről tehát egyedül Donald Trump tud tárgyalni – ahogy azt Orbán Viktor is említette.


Iránnak köszönhetően pusztító fegyverarzenálhoz juthat Moszkva.


Még Ramzan Kadirov szerint is sérti „az összes nemzetközi egyezményt” a felvétel.


Adóváltozásokról, a veszélyhelyzet meghosszabbításáról és a szociális törvény módosításáról is szavaznak.


Vannak országok és hatóságok Európában, amelyek még brüsszelebbek akarnak lenni Brüsszelnél, ilyen a német exportügynökség is, amely még nem hagyta jóvá az új paksi blokkok irányítástechnikájának kivitelét – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az oroszországi Szocsiban.


„A végén Orbán nyerhet, és a demokrácia veszíthet” – értékel a ZDF.


Mandis sál-kínálat (bőven elég csak a címeket elolvasni):

A német családügyi miniszter bejelentette az LMBTQ-lobbi új németországi vívmányát, a „queer élet” akciócsomagot.


Francia pap: A francia politikusoknak példát kéne venniük Orbán Viktorról François Schneidert azért szankcionálták, mert úgy fogalmazott, az abortusz „több halálesetet okozott, mint a Nagy Háború”.


Május végén indult az EWTN YouTube csatornáján a Heti Pro-Life sorozat. A műsor részeként nyolc interjú készült az életvédelem prominens nemzetközi képviselőivel. A beszélgetésekben nem csak a személyeket ismerhetjük meg, de sok, az abortusszal kapcsolatos tévhitet, hazugságot is lelepleznek. A Vasarnap.hu december végéig minden héten közzétesz egy-egy videót. A negyedik részben ismét Dr. Anthony Levatino szülész-nőgyógyász volt Pontifex Sára, a Fiatalok az Élet Szolgálatában közösség tagjának vendége. Az orvos ez alakalommal a különböző abortusz-eljárásokról beszélt és arról, miért nem nevezhető az abortusz alapvető egészségügyi ellátásnak.


A magyar jobboldal jól teszi, hogy nem kér elnézést, az antiszemitizmus ma főleg baloldali, és a floridai eredmények reményre adnak okot - mondja a Mandinernek Matan Peleg izraeli aktivista-vezető.


Sam Bankman-Fried a legveszélyesebb és legnevetségesebb példája Amerika legmérgezőbb és legbizarrabb kultúrájának - írja Victor Davis Hanson.A cél az lenne, hogy 2035-től újként csak elektromos autókat használjanak.


Vidnyánszky halálpontosan írja le az SZFE-n évtizedekig uralkodó légkört.


A szerb határon tevékenykedő géppisztollyal felfegyverzett embercsempész bandák katonai szintű akciókat hajtanak végre, már a magyar rendőrökre is lőnek. A hatóságok már legalább 8 egymással konkuráló bűnszervezetet azonosítottak.


Egyre több az erőszakos bűncselekmény Magyarországon, de a törvény még mindig inkább a bűnözőt védi, nem a tisztességes magyarokat.


912 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK