top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:20) 2022.11.12.Viselkedése sajnálatos és elfogadhatatlan az Európai Unió demokratikus keretei között. A Pfizer részéről az átláthatósági kötelezettség folyamatos nem teljesítése egyértelműen sérti az uniós polgárok azon jogát, hogy részletesen megismerjék, hogyan és mire megy el az adófizetők pénze.


A legfrissebb svájci kutatási eredmények szerint az első korona elleni emlékeztető oltást követően a vártnál 800x gyakrabban fordult elő szívizom károsodás a beoltottaknál. A Bázeli Egyetem és a Bázeli Egyetemi Kórház interdiszciplináris kutatócsoportja a Covid-19 emlékeztető oltás szívizomra gyakorolt hatásait vizsgálta.


Vannak, akik teszik a dolgukat, mert a gyógyításra esküdtek fel és vannak a kóklerek. Vannak a valódi tudomány felé elkötelezett orvosok és vannak öntelt „salátabiológusok”. Vannak, akik a józan ész érveit használva nyugalomra intenek, és vannak, akik lételeme a feszültség és a félelem keltése. Örömmel konstatálhatjuk, hogy az embereket mégsem lehet hosszútávon átverni, a tájékozatlanságukkal visszaélni, és félelemben tartani. Ugyanis előbb vagy utóbb, de mindig kiderül, kit vezetett jó szándék, és kit önös érdekek.


A YouTube több olyan videót törölt, amelyen a Corona-járvány elleni uniós különbizottság tagja az azonosító csoportnak Christine Anderson (AfD) beszédei vannak. Bizonyos esetekben még az európai parlamenti képviselő által a bizottságban feltett kérdéses videókat is szankcionálták.


Bocsánatkérő levelekkel és virággal várták az oltatlan orvosokat és ápolókat Olaszországban! Ez nagyon jó jel a helyes út felé.


A védőoltások elleni törvények...


Mark Kelly demokrata szenátor felülkerekedett a republikánus Blake Masters-en. (kapcsolódó írásunk: Bűnügyi csúcsok: Mike Lindell megmutatja a választási csalás valódi bizonyítékait)


Európának nincsen önálló akarata, ezért arra kell számítani, hogy az Egyesült Államok külpolitikáját fogja támogatni, aminek következménye viszont, hogy az EU-ban több évre előre súlyos gazdasági helyzettel kell számolni.


Az egykori francia vezérkari főnök bírálta hazáját is. Szerinte Franciaország sem áll készen egy háborúra.


Henicseket nyilvánították a herszoni régió „ideiglenes közigazgatási fővárosává”.


A Nyugat képtelen volt megakadályozni, hogy Teherán a szankciók ellenére eladta az olaját. Egyes elemzők szerint könnyen lehet, Putyin is hasonlóan sikeres lesz.


A Harmony Healthcare vállalat kutatása szerint a Z-generációt különösen nehezen érintette a covid-járvány, és sokan a fiatalok közül mentális betegségekkel is küzdöttek a pandémia alatt.


Mi Kuba legfőbb exportcikke? A cukor? Már régóta nem. A szivar? Ez is jól tartja magát, de azért nem az első. A fehér köpenyes munkaerő? Telitalálat!

961 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK