top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:32) 2022.10.15.

Még két hét sem telt el a folyamatból, de már most látszik, hogy az ész nélkül vakcináért rohanók töltik ki a leghamarabb az adatlapokat, és ezt a magatartást az esetek többségében a félelem motiválja. Ez a félelem a magyarokba beivódott. Van, aki a pénzbüntetéstől, van, aki a „nagyokosok” lenézésétől fél, van, akinek egyszerűen csak kényelmetlen kilógni a sorból. Van tehát némi párhuzam az oltásba menetelés, és a népszámlálásba menetelés között. Úgy, ahogy az oltás helyrehozhatatlan károkat okozott, és rontotta mindannyiunk esélyeit, a kérdőív is gyors beszolgáltatást, helyrehozhatatlan károkat hozhat, mint következményt. A nemet mondani való tudás, a szervilitás, a túlélőképesség a népszámlálás kérdőívvel újra felmérettetik. És hogy mi a baj a népszámlálás nevű jelenséggel? A népszámlálással nem is lenne baj, de ez a népszámlálásnak nevezett valami nem népszámlálás. Hiszen nem is neked jött személy szerint a papír, hanem az ingatlanodnak. Kinek szól? A tulajdonosnak? A bérlőnek? Nem a magyar kormány igényli, hanem az Európai Unió. Ez egy ingatlanfelmérés. Felmérés, hogy miként tudnál te, nyárspolgár illeszkedni az új világrendhez. Ez a személyiségi jogaid meggyalázása, mert olyanokat kellene önként és dalolva bevallanom, amihez senkinek semmi köze nincs.


Lorenzo Fontana szerint a melegházasság és a tömeges bevándorlás kiirthatják Olaszország hagyományait.


A svéd miniszterelnök szerint ugyanakkor azt nem tudják megakadályozni, hogy orosz hajók is vizsgálódjanak a robbanások helyszínén.


A lap elemzése szerint Oroszország fenn tudja tartani katonai költekezését.


Egy nemzetközi keresztény szervezet információi szerint a megszálló orosz erők gyülekezeteket és templomokat zárnak be, több alkalommal pedig a helyi keresztény közösségek vezetőit is elvitték.


Az International Christian Concern keresztény szervezet jelentése szerint bár a kínai kormány állítása szerint tiszteletben tartja és védelmezi a vallásszabadsághoz való jogot, azonban a tapasztalatok mást mutatnak.


Létező opció a Huxit? Mit jelent az, hogy a hazai ellenzék „kívülről irányított”? Kicsoda és hova van „bekötve” Ursula von der Leyen? A Civil Összefogás Fórum szóvivőjét kérdeztük.


A konzervatív kommentátor szerint ez az a kérdés, amiről az amerikai vezetés nem hajlandó beszélni


„Látjuk, mi folyik ott, miközben az ország NATO-tag is” – utalt hazánkra az USA elnöke.


Tulsi Gabbard, Hawaii korábbi képviselője bejelentette, hogy otthagyja a Demokrata Pártot, és felszólította a párttársait, hogy ők is tegyenek így.


Elon Musk azt állította, hogy a "f**k off" utasítást követte, amelyet Andrej Melnik leköszönő németországi nagykövet adott neki, amikor megtagadta az ingyenes Starlink-szolgáltatás nyújtását Kijevnek. A Kyiv Post tudósítójának válaszolt, aki megosztotta a hírt a vállalat azon követeléséről, hogy a Pentagon fizesse ki Ukrajna számláját, és megjegyezte, hogy Melnik nemrég megsértette Muskot.


„Hogy egy ország ennyire ne legyen lojális, miközben Oroszország ilyen szintű háborús terrornak teszi ki Ukrajnát, hogy egy európai kormányfő ilyen nyíltan támadja azt a stratégiát, amiben az egész EU és Nyugat egyetért, ez teljességgel sokkoló számomra” –fogalmazott. (nu, hasznos hülyék díszpéldánya)


A lap szerint Orbán hivatalos látogatása a berlini kancellári hivatalban Olaf Scholznál, valamint Angela Merkellel való találkozása szinte visszhang nélkül zajlott le a köpenicki futó látogatásához képest, amely határozottan túl sok volt a német erkölcsnek. (nu, szegény erkölcs, szerencsétlen németek)


A német családügyi minisztérium „szivárványportálja” világosította fel a kiskorúakat a fejlődésüket gátló gyógyszer lehetőségéről. A tegeződve és egyszerűen megfogalmazott üzenetben kifejtették: ha még nagyon fiatal vagy, ha még nem kamaszodsz, akkor beveheted a pubertásblokkolót, ami „különleges” gyógyszer, és gondoskodik arról, hogy ne kezdj kamaszodni. „Ez azt jelenti: a tested nem fejlődik tovább. Sem nőnek. Sem férfinak. Így több időd van az átgondolásra. És akkor nyugodtan átgondolhatod: melyik test passzol hozzád.”


„A nyilvános imára hívás annak jele, hogy otthon vagyunk itt” – örül egy németországi muszlim vezető.


Ami persze nem akadályozta meg a szociáldemokrata győztes Stephan Weilt, az eddigi miniszterelnököt abban, hogy azonnal bejelentse, szocdem-zöld koalícióban kíván tovább kormányozni, vagyis a választópolgárok 28,7 százalékának jóvoltából és támogatásával. Hogy ez a kormányzás nagyban fog-e különbözni az eddigi szocdem-kereszténydemokrata kormányzástól? Feltehetőleg csak annyiban, hogy még őrültebb projektekkel fogják majd a klíma- és genderpolitika, valamint a multikulti társadalom ügyét, beleértve a közbiztonság szétverését, előmozdítani és ennek érdekében az adófizető polgárokat tovább fosztogatni.


Stéphane BANCEL, a Moderna vezérigazgatója adott interjút a Fox Newsnak az ezt igazoló tanulmányról"Nem fogjuk elfelejteni azokat a politikusokat, hírességeket és színpadi orvosokat, akik arra kényszerítettek minket, hogy beoltassuk magunkat, vér tapad a kezükhöz, soha nem bocsátunk meg nekik."


Törvényszéki ítélet Doktor Gődény ügyében: ejnye-bejnye A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa a 2022. október 11-én megtartott nyilvános ülésen megváltoztatta a Nyíregyházi Járásbíróság korábbi ítéletet, a 100.000- Ft pénzbüntetést megrovásra enyhítette.


Legalább ez világos...


A 2022. szeptember 14-én megjelent tanulmányban a szerzők felvázolják az intelligens városok és a "szénalapú" szociális hitelrendszer elfogadásának lépéseit.


„Azonnal helyezzék vissza a kirúgott tanárokat!” – követelték a tüntetők a Belügyminisztérium előtt.


Ez arra megy ki, hogy irányíthatóvá tegyen bennünket. Nézzük meg, hogy kik találták ezt ki, hogyan irányítják, és mi a céljuk. Továbbá foglalkozzunk azzal is, hogy mit tehetünk ebben a helyzetben, hogy megóvjuk a jövőnket...
921 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page