top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:39) 2022.07.11.


Úgy látszik tévedtem, be kell lássam. A kovid hisztériáról azt képzeltem, hogy már nem tér vissza, legalábbis egy jó darabig. Hogy már nem merik még egyszer elkövetni azt a sok aljasságot, amit elkövettek két éven át. A kényszer méreginjekciókat, a mozgási szabadság teljes megszüntetését, a szabad vélemény részleges betiltását, a gátlástalan, őrjöngő uszítást a lelkiismereti döntést hozó csoportok ellen, a lakosságon végzett nyílt, és következmény nélküli gyógyszerkísérleteket, az egészségügyi ellátás részleges megszüntetését, és teljes felfüggesztését, az orvosi és hatalmi cinizmust, az emberek egzisztenciális, gazdasági fenyegetését és ellehetetlenítését, rettegésben tartását, és rettegésük készpénzre váltását.


A kérdés, amely a szerzőket foglalkoztatja, egy olyan kérdés, amely valójában minden engedélyező hatóságot kellene, hogy foglalkoztasson, azokat a hatóságokat, amelyek felelősek azért, hogy az mRNS-génterápiákat az emberiségre szabadították, de nem foglalkoztatja őket, amiből csak egy egyetlen szóba sűríthető következtetés vonható le: KORRUPCIÓ. A hatóságok, az FDA, az EMA, a Pfizer, a Biontech és a Moderna uszályában vannak, és ha eljön a felelősségre vonás ideje, az illetékeseknek felelniük kell az általuk okozott károkért.


A Covid-19 vírus nem természetes forrásból származik, hanem egy amerikai biológiai laboratóriumban történt baleset következtében szabadult ki – mondta Jeffrey Sachs, a Lancet amerikai orvostudományi folyóirat Covid-19 Bizottságának elnöke a madridi Gate Centerben tartott előadásán.


"A globális élelmiszerhiány és az emelkedő árak miatt a holland gazdák szerepe a globális élelmiszerláncban még soha nem volt ilyen fontos. De ez a holland kormányt nem érdekli."


A holland képviselőház egyik tagja által benyújtott FOI-kérelemre válaszul kiadott dokumentumok azt mutatják, hogy a holland kormány összejátszik a Világgazdasági Fórummal a The Great Reset végrehajtása érdekében. "Hollandia az Élelmiszer-innovációs Központok világméretű hálózatának globális koordinációs titkárságának (GCS) büszke házigazdája" – írta Foodvalley; a hálózat vezető európai innovációs központja.


Frans Timmermans zöldátmenetért (sic!) felelős uniós biztos „népfelkeléstől” tart, ha a tél kezdetéig nem sikerül valamit kezdeni az energiaválsággal. Azzal az energiaválsággal, amit egyébként éppen a Timmermans-féle brüsszeli helytartók, Európa sírásói idéztek elő eszement szankcióikkal. Kiültették az uniót az ág szélére, elkezdték a fűrészelést, most meg – hogy már recseg – átkozódnak: „Putyin a hibás!” Pedig pár hete még milyen lelkesen hirdették: „Nem kell az orosz gáz és olaj, mert vér tapad hozzá, elzárjuk!” (...) Friss hír: Szlovénia új, balliberó kormánya elrendelte a Horvátországgal közös határszakaszon még 2015-ben fölépített, 176 kilométeres drótkerítés lebontását, amit a héten meg is kezdenek. Tatjana Bobnar belügyminiszter közölte: „A migráció a modern társadalmak része, ezért a leghatékonyabb migrációs politika a biztonságos és legális migráció biztosítása.”


A csecsen hadvezérnek most a „szűklátókörű” kételkedők kerültek a célkeresztjébe.


Óriási az emberi áldozat, miközben hatalmas az ukrán elszántság. Azonban az erőviszonyok miatt, még nagyobb segítség nélkül Ukrajna nem tud győzni – írja az UnHerd tudósítója.Eddig mintegy 300 ezer hektárnyi kukorica és 200 ezer hektárnyi napraforgó ment tönkre a súlyos aszály miatt annyira, hogy ezeken a területeken semmiféle termés nem takarítható be – írja a Portfolio.hu.Az aszályhelyzet miatt az Agrárminisztérium az Európai Bizottsághoz fordul.


A Mol elnök-vezérigazgatója volt az ATV Heti Napló vendége, miután a washingtoni választott bíróság kimondta, hogy sem a Mol, sem a Mol vezetése részéről nem történt vesztegetés INA-ügyben. Arról is beszélt: messze túl vagyunk azon a ponton, ameddig a 480 forintos ársapka tartható volt.


Biden azt írta továbbra is elkötelezett az atomalkuhoz való visszatérés mellett.


Augusztus 12-14. MVSZ Székháza (1054 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) A konferencia küldetése: Kettő és fél éve megváltoztatták életünket valós tudományos és társadalmi vita, valós kontroll és folyamat értékelés nélkül. A konferencia harmadik alkalommal biztosít lehetőséget a tudomány hiteles képviselőinek a párbeszédre, a tudományos konszenzus kialakítására. Kifejezi azt az igényt, hogy vannak olyan szakemberek, akik tények alapján érteni szeretnék a járványt és nem csupán követni a politikai hisztériát. További információk: https://caraka.hu/iii-budapesti-nemzetkozi-covid-konferencia/Augusztus 12. 18:00, Budapest, Erzsébet tér. Fogjunk össze egy jobb világért! Felszólalók: Noll-Szatmári Enikő, Dr. Dolores Cahill, Dr. Heiko Schöning, Mads Palsvig, Nigel Utton, Patrubány Miklós, Dr. Tamasi József

676 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page