top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:50) 2023.01.03.Emellett a szerepét eljátszó színész Zelenszkijből sztárt és idolt – aki előtt hajbókolni kötelező –, az orosz elnök Putyinból ördögöt, ősellenséget teremtett a véleményformáló narratívát uraló nyugati főáramú média és politika. A világ nagy része és legtöbb nemzete viszont nem ítélte el Oroszországot, pláne nem állt Ukrajna és a NATO oldalára ebben a mesterségesen létrehozott konfliktusban!


Ulf Kristersson a célját is megnevezte: Ukrajnának szánt új támogatási csomagok és Oroszország elleni újabb szankciók.


A Politico táblázata bemutatja, hogy az EU-tagállamok nagy többségének jelentősen nőtt a kereskedelme Oroszországgal a háború évében.


Az atlantisták soha nem akartak békét Donbasszban.


A Hlavné správy reagált arra, hogy Guy Verhofstadt nemes egyszerűséggel leárulózta Orbán Viktort.


Biden-elnök elmondta, hogy több dokumentumot továbbra is titkosítás alatt tartanak, mert a nyilvánosságra hozataluk kárt okozna „a haderőnek, a hírszerző-műveleteknek, a hatóságoknak”, illetve a külkapcsolatok folytatásában is zavart keltene. (nu)


Kezdetét veszi a munka Izrael történetének legjobboldalibb kormánya és a Biden-adminisztráció között.


A mi parlamentünk nagyobb, mint az Európai Parlament. Németországban jelenleg 736 képviselő van. És ez sokkal több, mint minden más európai parlament. Még az észak-koreai parlamentnél is nagyobb. Ez azt mutatja, hogy valami nincs rendben. És miért van az, hogy ilyen nagy a parlamentünk? A válasz pedig az, hogy a politikusok nem tudják megoldani a problémát.


Mi magyarok nem eshetünk abba a hibába, hogy olyan példákat követünk, melyek már bizonyították demográfiai eredménytelenségüket – nyilatkozta lapunknak Benda József szocializáció kutató a demográfiai válság okairól.


Az erőszak és a transzhumanizmus nyugtalanító művészete , amelyet Macron, Trudeau és más globalista bábuk inspiráltak a francia művészeti múzeumban.


2023 január 2.-án több ezer ember az utcára ment: "A vörös vonal mi vagyunk!" A téma sokszínű: Covid oltás halálos mellékhatásai, politikai üldözöttek, rendőri erőszak, minden ok nélkül letartóztatott emberek, diktatúra, WEF, Agenda 2030, a bíróságok politikai befolyásolása, úszítás a másképgondolkodók ellen, hazugság és propaganda a médiában, mesterségesen gerjesztett energiakrízis.


Rotterdamban szilveszterkor a hazafiak vitték el a show-t. A holland sajtó rasszizmusról számolt be. Rasszista üzeneteket vetítettek az Erasmus-hídra a rotterdami újévi ünnepségen – számol be az esetről az Nltimes.nl.


Őrjöngenek a balosok, amiért újra vármegyéknek hívják a megyéket.


Korunk legnagyobb teológusa szenvedélyesen kereste az igazságot, amely nem áll ellentétben a természettudományos vívmányokkal, inkább kiegészíti az anyag tudósainak meglátásait, elméleteit. A legvégső igazságot ő Krisztusban találta meg, de ez a munka és szenvedély természetesen soha nem fog befejeződni.


Az oroszok posztoltak közösségi oldalaikon, így bombázták le őket. Nem tanulnak.


Az ukrán elnök szerint összpontosítani kell.


A Reuters szerint Kína jócskán alábecsüli a koronavírus súlyosságát. (nu, a károgó "szakértőkkel" 2020 óta tele a padlás)


A Kínából rohamosan terjedő "Kraken" alváltozat korábbiaknál kevésbé veszélyes, de sokkal ragályosabb vírus, ráadásul folyamatosan új variánsokat hoz létre. (nu, szólni kell a Pfizernek, biztos megint "segít"...)


...valamiféle globalista elittel szemben...


A produkciót Luke Malone amerikai újságíró cikke ihlette, aki meginterjúvolt egy 3 és 8 év közötti kisgyermekek iránt érdeklődő pedofilt.


Benedict Cumberbatch világhírű brit színész családját arra kötelezhetik a Barbados nevű szigetországban, hogy fizessen jóvátételt a rabszolgatartó felmenők bűnei miatt.

711 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page