top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:50) 2023.01.09.

... mivel már az idősek sem akarják magukat beoltatni, és a “fejlődő” országokban sem kell senkinek a felesleg.


De ami még ennél is rosszabb: kiderül, hogy az FDA oltóanyagok engedélyezési folyamata színjáték volt, és hogy az oltóanyagok SOHA nem voltak BIZTONSÁGOSAK és HATÉKONYAK!!! (angol nyelvű cikk a kommentben)(holott az ilyen állítások jelentenek elemi veszélyt a demokráciára)


Brazíliában százakat tartóztattak le, felfüggesztették hivatalából 90 napra a fővárosi térség, Brasília kormányzóját, valamint elrendelték a közösségi média tüntetéseket támogató tartalmainak törlését, miután vasárnap a korábbi elnök híveinek százai dúlták fel a kongresszus, az elnöki hivatal és a legfelsőbb bíróság épületét.


Luiz Inácio Lula da Silva elnök szövetségi szintű biztonsági beavatkozást rendelt el a rend helyreállítása végett a fővárosban.


„Eljött az ideje, hogy lesújtsunk Zelenszkijre” – írta a csecsen vezető.


A légi gyakorlatba a fehérorosz fegyveres erők minden repülőterét, gyakorlóterét és légvédelmét is bevonják.


A boszniai Szerb Köztársaság Érdemrendje kitüntetést adományozták Vlagyimir Putyin orosz elnöknek Bosznia-Hercegovina többségében szerbek lakta országrészének nemzeti ünnepe alkalmából. Ez az államalakulat legmagasabb kitüntetése.


A Gólyafészek-ügy másik vádlottját, Jana Nagyovát, Babis egykori tanácsadóját a bíróság szintén felmentette.


Az újra nekifutó Babiš? Az Orbán-kritikus extábornok? A változást ígérő fiatal rektornő? Pénteken kezdődik a hagyományosan kétnapos cseh elnökválasztás, ami előtt hárman is fej-fej mellett állnak.


A cikk szerint Magyarország, az az ország, ahol a jogalkotás hátrafelé halad.


A cikk szerint az illiberális modell képes ellenállni a tekintélyelvű kapitalista modellek hihetetlen térnyerésének, mint például Kínának.


A Sargentini-jelentésben, a Soros-kampány miatt, a LIBE-bizottságban és minap a Wall Street Journal cikkében is ez volt a téma. Az érintettek mindig cáfolnak.


A legtöbb amerikai államban nem írja elő külön törvény a holokausztoktatást. (nu, tisztességesen lássuk be, háromharmaduk sem tudhatja)


A volt elnök elvesztette a befolyását még a saját táborába tartozó képviselők felett is.


Szivárványos karszalagok, megkomponált FIFA-szlogenek, álbátor twitterhuszárkodás: a sport igazi szellemisége tűnik el a szemünk előtt. Constantinovits Milán írása.


Korunk egyik legnagyobb futballistája, az ötszörös aranylabdás, többszörös BL-győztes és Európa-bajnok Cristiano Ronaldo egy szaúd-arábiai csapathoz, az al-Naszr-hoz (ki ne ismerné?) szerződött. Olyan ez, mintha Mikszáth élete alkonyán kizárólag a Kis Körmöci Harsonába írt volna tárcákat, mert az aranybánya miatt ők fizetik a legtöbbet.


Harry szerint az aluljáróban szinte „fizikai lehetetlenség”, hogy bárki elveszítse uralmát járműve felett, még akkor is, ha előtte lehajtott egy-két italt.


III. Károly király másodszülött fia szerint nagyon sok mindenre nincs magyarázat néhai édesanyja, a negyedszázaddal ezelőtt elhunyt Diana hercegnő halála körül.


A Vodafone Magyarország átvilágítása lezajlott, a pénzügyi zárásra várhatóan 2023. január 31-én kerül sor.


Köcse Tibor polgármester 1996-ban úgy döntött, fejlett, európai színvonalú, önfenntartó, környezettudatos települést alakít ki Nagypáliból és mára mindez valósággá vált.


Októberben megjelent egy tanulmány, amely bemutatja, hogy az mRNS-vakcinák hogyan befolyásolhatják masszívan a petefészek- és mellrák kockázatát.


2023 január 5-én publikáltak egy tajvani tanulmányt az “European Journal of Paediatrics” című folyóiratban. Azt figyelték, hogy hogyan változnak az EKG paraméterek a Pfizer-géninjekció után. 4928 tanuló vett részt a tanulmányban, koruk 12-18 év között volt. A vizsgálat eredménye szerint a 2. adag injekció után magas a szívvel kapcsolatos mellékhatások aránya. Összesen 763 tanulónál (17,1 %) jelentkezett legalább egy szívtünet, többnyire mellkasi fájdalom és szívdobogásérzés. 51 tanuló esetében (1%) mutatott az EKG rendellenességet. 1 tanulónál szívizomgyulladást, 4 másiknál pedig szívritmuszavart diagnosztizáltak. (Biró Éva)

723 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page