top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:01) 2023.01.11.
A vállalatnak már nincs sajtóirodája az országban. A közösségi hálózat a Musk által a Twitter októberi átvételének lezárása után és kommunikációs tér nélkül leállt. Csak a Twitter értékesítési csapata aktív, és ezzel együtt Brazíliában az összes alkalmazottnak mindössze 0,5%-a maradt.


Brazília mellett Trump támogatói „szoros kapcsolatokat építettek ki szélsőjobboldali vezetőkkel Magyarországon és Európa más részein is” – írja a liberális lap.


A Kreml hétfőn teljes támogatásáról biztosította Luiz Inacio Lula da Silva brazil elnököt, és elítélte Jair Bolsonaro korábbi elnök támogatóit a hétvégi fővárosi zavargások miatt.


(Nu, szegény földi halandók, most aztán kapkodhatják a fejüket! Hogy is van ez? Putyin az Új Világrend ellen?! Putyin kiáll az új világrendes és Bidenes Lulu mellett, de nem áll kis Bolsonaro mellett, holott Orbán kiáll Bolsonaro, Trump és Putyin mellett, Trump kiáll Bolsonaro mellett... huhh!)


Rekordmagas a leszbikus, meleg, transznemű, biszexuális és queer szereplők aránya az amerikai tévékben és sorozatokban egy friss jelentés szerint.


Nyugaton kővel dobálják a zsinagógákat, izraeli zászlókat égetnek, mégis a magyar kormányt antiszemitázzák.


A NAK elnöke mindezek ismertetése után rámutatott arra, hogy „azt évek óta nem akarták meghallani a »sötétzöld« fülek – hiába hangoztattuk sokan, folyamatosan –, hogy borsodi és zempléni magyar gazdák szarvasmarháit, haszonállatait rendszeresen pusztítják farkasok, ezért intézkedések szükségesek akár a kárenyhítés, akár a szaporulat szabályozása érdekében”.


A miniszter új információkat osztott meg az Erasmus programot érintő bizottsági lépéssel kapcsolatban.


A baloldal megreformálná a menekülteket elosztó kvótarendszert, miután Berlinben lassan már nem tudják elhelyezni a menedékkérőket. A kevésbé leterhelt tartományok azonban hallani sem akarnak erről.


A biztonságpolitikai szakértő szerint a demokráciák ebben a háborúban elvesztették az egyetlen előnyüket az autokráciákkal szemben.


A orosz törvényhozás egyik tagja szerint „elég lenne egy csapást mérni a franciákra, és rögtön vége lenne a nyugati támogatásoknak”.


A globalisták a GREAT RESET kivitelezésének utolsó fázisára készülnek


„Ő az utolsó, aki nyíltan vállalja a véleményét, és nem fél attól, hogy meglincseli őt a globális baloldal” – írja a lap.


A hatóság azonban résen volt, és rájött, hogy "az adott gyűlés összefüggésbe hozható a »Kitörés napi« megemlékezéssel".


Kiverte edzőinél a biztosítékot Kiersten Hening azzal, hogy állva maradt egy kezdőrúgás előtt.


Ha ez jelent egyáltalán valamit. Ezt a kifejezést találták ki a vakcina mellékhatásainak magyarázatára. Elég meghökkentő amit ebben a videóban mondanak. Ha a videóban felsorolt szimptómák történnek önnel, “nincs idő az okok keresésére, hagyják az okok keresését az összeesküvés elméletek híveire” stb. stb. Többszörösen oltott barátaink, ne várjatok tovább a "véletlenek" kezelésével!


Útmutatókat tesz közzé arról, hogy mit kell mondani a a vakcinakkal kapcsolatos vádakkal szemben. Egy csecsemő meghal az "oltások" miatt, előre meg van rá a válasz... Tehát ha Szlávikot kérdezitek,

tudjátok honnan veszi a válaszait


1 órás megdöbbentő dokumentumfilm magyar felirattal


(Nu, mi is figyelmeztetünk a magunk módján: A Fehér Ház COVID cárja elismeri, hogy a maszkok nem működnek)


FIA TEMETÉSI PAPÍRJAI KÖZÜL KERÜLTEK ELŐ A MINŐSÍTETT DOKUMENTUMOK. Meglepettségének adott hangot helyi idő szerint kedden az amerikai elnök azzal kapcsolatban, hogy minősített iratok kerültek elő novemberben egy olyan irodából, amelyet még elnöksége előtt használt.


XVI. Benedek pápa halála után a vatikáni bíborosok egy csoportja elhatározta, hogy nyomásgyakorlás útján megpróbálják rávenni Ferenc pápát a távozásra. Erről a katolikus egyház egyik olasz bíborosa beszélt, aki neve elhallgatását kérte.

830 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page