top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:16) 2022.10.16.

Fő következtetésként azt vonták le, hogy az említett tizenhárom országból tízben a megkérdezettek tekintélyes aránya nem lenne hajlandó engedményeket tenni Oroszországnak a harcok befejezéséért, sőt támogatja a Moszkvával szembeni katonai és gazdasági intézkedések fenntartását vagy akár fokozását. Mindez igaz a franciákra, németekre, svédekre, dánokra, spanyolokra, lengyelekre, britekre, amerikaiakra, ausztrálokra és a kanadaiakra. Azonban van három ország, amelyiknél egészen más a helyzet: ez lenne Magyarország, Olaszország és Görögország.


Érdekesnek és tartalmasnak találta az Orbán Viktorral folytatott beszélgetést a Berliner Zeitung újságírója.


Annak a gyalázkodásnak a durvasága és cinizmusa, amit az EU fő intézményei megengednek maguknak, becsületére válna még Hermann Gőringnek is.A rendező szerint „Magyarország nem hagyja, hogy Európával együtt elsüllyedjen” a háború okozta válságban.


Az orosz elnök szemlátomást egyre kényelmetlenebbül érezte magát. Az 1994 óta uralkodó elnök többek között azt mondta az orosz elnöknek: "Lehet hogy kis nemzetek vagyunk, lehet hogy nem vagyunk 100-200 millióan, de van történelmünk, kultúránk, és azt akarjuk, hogy tiszteljenek bennünket. Nincs szükségünk semmire, csak arra, hogy tiszteljenek bennünket”.


Feltételek és irányadás nélkül nyújtott katonai segítség lassan, de totálisan fizikailag pusztítja el az agresszió áldozatát egy végtelenített háborúban. Robert C. Castel jegyzete.


A lengyel külügyet kritizálta az izraeli követ. Bekérették.


A bevándorlásellenes párt "kívülről támogatja" a kormány munkáját.


A szervezet szerint a hálózati visszatáplálás felfüggesztése ellentétes az ország érdekeivel. A hálózati visszatáplálás lehetőségének megszüntetése a háztartások számára értelmetlenné teszi a napelemes beruházásokat.


Ez a csoport az Egyesült Királyság nagyobb bevásárlóközpontjaiban állít fel asztalokat, és arra kéri az embereket, hogy teszteljék, hogy egy elem megtapad-e az injekció beadásának helyén. És ha mégis, akkor 120 000 font értékű pert javasolnak az Egyesült Királyság kormánya és az Egészségügyi Minisztérium ellen.Macron francia elnök és a legtöbb francia parlamenti képviselő nem kapott Corona elleni védőoltást. Ezt Jean Lassalle, a közelmúltig a francia parlament képviselője mondta az NTD Français-nak adott interjújában. A beszélgetés felvételeit széles körben megosztották, különösen a francia Twitter-felhasználók. Franciaországban drákói koronaintézkedések voltak érvényben. A Covid-bérletek még bizonyos bevásárlóközpontokban is kötelezőek voltak, ahol számos szupermarket található.


Nem kellett sokáig várni. Mindez röviddel azután történt, miután a Pfizer bejelentette , hogy nem tesztelték a vakcinát a fertőzés továbbadásával kapcsolatban.Nem váltotta be a reményeket a klímaválság ellen küzdő biszex Superman.


A felháborodott édesanya és elégedetlen szülők sokasága nem tudja mire vélni, hogy felnőtt férfiak vonaglása melltartóban, halhálós harisnyában, nemi szervet alig takarva miként fér bele a „családbarát” fogalmába. Az édesanya elmondása szerint azért is tette közzé interneten a történteket, hogy ezzel bátorítson más szülőket is az iskolák gyermekekkel szembeni egyre erősödő hiperszexualizálásával kapcsolatban, ugyanis véleménye szerint ez nem egyedi eset szerte az államokban.

806 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page