top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:46) 2023.01.13.Nők nem vehetnek részt. A videó végén a résztvevők a nagymester előtt hajtják végre a rituális mozdulatot, amellyel imitálják szimbolikusan, a kéz élével, hogy elvágják a torkukat, ha megszegik a diszkréció fogadalmát. Ez elég egyértelmű. Franciaországban több mint kétszázezer szabadkőműves van. A politikusok, az igazságszolgáltatás képviselői és a rendőrség magasrangú tisztviselői nagy része tagja a szervezetnek.


(...) Majd hívtak, hogy nem tudom-e kideríteni, hogy egy távoli rokongyerek hol van és mi van vele, mert utoljára a rendőrautóból telefonált, hogy agyonverték... Aztán telefonáltak, hogy nem tudok-e szemészorvost, aki titokban megvizsgálja egy barátom, mert nem lát, de kórházba nem mer menni, nehogy elvigyék a rendőrök… Kezdő újságíróként toporogtam. Csodáltam. Női példaképem. Aki semmitől nem fél és megvéd. Ölelő harcos. A szoknyáját akartam fogni. Mondtam neki, hogy itt vagyok. Hadd legyek itt! Hívott. Sajtótájékoztatót szerveztünk. Ott ültek az áldozatok és két órán keresztül hallgattuk, hogy húzták, verték, ütötték, rúgták, lányokat, fiúkat, öreg nénit. (...) A temetésen átkaroltam a fiút, a másik hőst és a harmadikat. Állnak mellettem és én mellettük (ők vannak a képen). Mert erre az ölelő harciasságra vagyunk képesek…


Az oligarchiáknak sikerült nemrég megpuccsolnia egy amerikai elnököt. Most úgy tűnik, hogy a másodikat is sikerülni fog. Joe Biden esete a Mocsárral sok szempontból tragikusabb, mint Trumpé. Mikor az ellenfeledet puccsolod meg, az politikai hadviselés és egy kültelki tolós pofon az ellenfeled szavazóinak. Mikor a saját pártod vezetőjét puccsolod meg, akkor az egy kültelki tolós pofon a saját szavazóidnak. Most még megpróbálunk úgy tenni, mintha a két esetnek semmi köze sem lenne egymáshoz. Az egyik a Narancshitler bukása, a másik egy demokratikus apparátus önkorrekciós mechanizmusa. De a lelkünk mélyén teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy mindkét puccs ugyanarról szól. Arról, hogy nehogy már az képzelje az a mosdatlan csőcselék, hogy ők fogják eldönteni, hogy kinek a kezébe kerüljön a gyeplő.


Megdöbbentő eredményre jutott a Rágalmazás Elleni Liga most közzétett felmérése.


„Szeretnénk, ha a belgrádi kormány együttműködne velünk a Wagner tevékenységének leállításában” – mondta az amerikai külügyminisztérium tanácsadója.


Az Egyesült Államok a NATO keleti szárnyának megerősítése keretében tömeges fegyverszállításokat kezdett Lengyelországba és Lettországba.


Oroszországban titkosítás alól feloldott dokumentumok jelentek meg az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának a honlapján. A dokumentumok beszámolnak azokról a bűncselekményekről és kegyetlenkedésekről, amelyeket az ukrán nacionalista erők követtek el a II. világháború alatt. Ezeket az ukrán nacionalista szervezetek követték el, az ukrán nép széleskörű támogatásával és szó szoros értelemben, ijesztőek.


Kulcsszó: kisebbségpolitika.


Párszáz zöld-baloldali aktivista próbálja a barnaszén-kifejtést akadályozni Északrajna-Vesztfáliában. A baj csak az, hogy a szénre épp azért van szükség, mert se gáz, se atom nincs.


Miniszterelnök-jelöltként ugyan megbukott, de úgy tűnik, ez nem állítja meg abban, hogy elszólja magát Márki-Zay Péter.


Európa belépett a veszélyek korába. A miniszterelnök nyilatkozott az Erasmus-ügyről, a munkanélküliségről és a hazánk előtt álló veszélyekről.


A kormányfő szokásos pénteki interjújában beszélt arról, hogy Magyarországnak soha nem voltak akkora pénzügyi tartalékai, mint most. Szerinte Brüsszelben kormányváltást akarnak, és a magyar fiatalokon állnak bosszút.


A magyar kormányfő pénteken a Karmelita kolostorban fogadta a Türk Államok Szervezete (TÁSZ) főtitkárát.


A módosítás az eddiginél több időt és mérlegelési lehetőséget ad a munkáltató számára a rendkívüli felmondásra, illetve arra, hogy annak gyakorlásától eltekintsen – emelték ki. Ez azt jelenti, hogy a munkáltató dönthet úgy is, hogy az oktatás zavartalansága érdekében nem azonnal él a rendkívüli felmondással, vagy akár nem is él vele. Jelezték: a módosítás egyben a munkavállalónak is lehetőséget ad arra, hogy a tanév végéig tanítsa a rá bízott gyerekeket.


Az új cégvezetőnek nem tetszik, hogy ideológiai vitákba szállt be a vállalat és az érzékenyítés harcosává vált. Konzervatív értékvédők örülnek a fordulatnak.


A kritikusok azt állítják, hogy a Covid injekciók megölik a fiatal férfiakat. Van bizonyítékuk? Dr. Aseem Malhotra: "IGEN! TÖBB MINT ELÉG!"


Most van egy nagyon izgalmas programunk, amelynek során mRNS-t fecskendezünk szívrohamon átesett emberek szívébe, hogy új ereket növesszünk és a szív vérellátása helyreálljon. Ez a “sci-fi orvoslás” egy fajtája – mondta Stéphane Bancel, a Moderna vezetője.


A mi modern betonépületeink néhány évtized után repedni kezdtek a Colosseum viszont kétezer év után is áll. De mi volt a rómaiak titka?


798 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK