top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:50) 2022.11.18.
Tűzszünetre, béketárgyalásra van szükség az ukrajnai háborúban hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának péntek reggel adott interjúban.


A Századvég Alapítvány legfrissebb felmérése szerint a magyarok 76 százaléka ellenzi azt, hogy az Egyesült Államok beavatkozzon a magyar belpolitikába. (nu, nem ez az igazi hír; hanem az, hogy 24%-a nem ellenzi!)


Az orosz politikus szerint ez most sem lesz másképp. (hír a 24%-nak...)


A Fox News tulajdonosa, és Amerika egyik legbefolyásosabb médiamágnása azt üzenete Trumpnak: ezúttal nem támogatja az indulását.


A republikánus vizsgálat szerint bizonyítékot tártak fel az Egyesült Államok kárára bűnszövetkezetben elkövetett csalásra, banki csalásra, a külföldi ügynökök regisztrációjára vonatkozó törvény (FARA) megsértésére, valamint pénzmosásra, adócsalásra és egyéb bűncselekményekre.


"Szükségem volt a minszki megállapodásokra, hogy megkapjam azt a 4,5 évet az ukrán hadsereg kiképzésére, a gazdaság kiépítésére és az ukrán hadsereg NATO-val való kiképzésére, hogy Kelet-Európa legjobb fegyveres erőit hozzam létre, amelyeket a NATO szabványai szerint képeztek ki".


A lengyel ügyészség által folytatott nyomozásba az ügyben érdekelt külföldi partner jogsegélykérelem kapcsán – vagyis kétoldalú szerződés alapján –, vagy a lengyel főügyész által létrehozandó nemzetközi csoport keretében kapcsolódhat be. Jogsegélykérelmet az ukrán fél eddig nem nyújtott be, a nemzetközi csoportról pedig egyeztetnek


Az elmúlt hetekben korábban szokatlan nyíltsággal vitatkoznak az orosz médiában a háborúról és annak következményeiről.


„Úgy néz ki, hogy az előző világháborúkból nem tanultunk semmit” – jegyezte meg az egyházfő.


Az ukrán elnök szerint a háború kirobbanásával a korrupt emberek elmenekültek Ukrajnából.


A Weld.de német médium, az egyik legmegbízhatóbb forrás szerint az Európai Bizottság elnökének férjének tevékenysége sokak reakcióját kiváltotta az Európai Unió kulisszái mögött. Ezt az információt egy másik német nyelvű forrás is megerősíti: express.at. A Weld.de-t idéző forrás szerint Francesca Donato olasz európai parlamenti képviselő levele hívta fel Brüsszel figyelmét Ursula férjének meglehetősen kétes tevékenységére. Az Express.at médium szerint a levél október 26-án kelt, és Kathleen van Bremptnek, az Európai Covid Bizottság elnökének szólt. Heiko tevékenysége annál is inkább gyanús, mert mióta kinevezték az Orgenesis laboratórium orvosi igazgatójává, cége (Orgenesis) legalább négy uniós támogatást kapott.


Ezt Szalay-Bobrovniczky Kristóf Izraelben mondta, hozzátéve, hogy Magyarország és Izrael kapcsolata a történelmi tanulságok, a közös értékek és érdekek alapján működik.


Magyarország minden valószínűség szerint megkapja a neki járó uniós forrásokat.


Az esemény 7.30-kor kezdődött és 9-ig tart majd. (nu, szemlátomást nagyon dühösek)Augusztus 20-án startolt a Nép Pártján, de a mozgalmat még nem jegyezhették be: a Bíróság.hu adatbázisában ennek nincs nyoma.


A volt jobbikos képviselő megjegyzése pár másodperc lefagyást okozott a Magyar Hang stúdiójában.


Az „Utolsó Generáció” nevű klímaharcos szervezet a német büntető törvények szerint bűnszövetkezet lehetne. Ám akcióik első halálos áldozata sem hoz fordulatot a bírói gyakorlatban.


A "hallgatás" isteni tulajdonság, következményei áldásosak, ha az ember ott és akkor alkalmazza, ahol és amikor hallgatnia kell. Ha azonban az ember ott és akkor hallgat, ahol és amikor beszélnie kellene, ha például egy embertársát egyetlen szóval meg tudná menteni valamilyen nagy veszélytől, de ennek ellenére hallgat, akkor az isteni "hallgatás" "elhallgatássá" válik.


Az elmúlt két évben csökkent a keresztények ellen elkövetett bűncselekmények száma Európában, de aggodalomra ad okot, hogy négy keresztényt meggyilkoltak a hite miatt, és a média több országban is negatív képet fest a hívőkről.


A több energia több embert támogat. A több ember a korai településekhez, majd később a városokhoz vezetett. Ez lehetővé tette a feladatok specializálódását és a munkamegosztást, ami viszont felgyorsította a tudás bővülését, ami növelte a rendelkezésre álló energiát és lehetővé tette a népesség növekedését is. És így tovább, és így tovább.


Világunk legnagyobb részét ugyanazon emberek birtokolják. Mint polip a karjaival, úgy irányítják az egész világot, és ráerőltetik terveiket az egész emberiségre. Ezek a tervek abból állnak, hogy különféle válságokat, például háborúkat, járványokat, éghajlati pánikot stb. rendeznek, és ezekből gigantikus profitot húznak. Annak érdekében, hogy leleplezzük ennek a polipnak a fejét, és érvényre juttassuk a válságprofit tilalmát, ez a dokumentumfilm nagyon alapos és jól érthető előkészítő munkát végzett.


A visszaszámlálás megkezdődött Szorgalmasan használod a bankkártyádat? Élvezed a kényelmet amit nyújt és nem foglalkozol a jövővel? Szófogadó állampolgárként úgy gondolod, Téged vagy a gyermekedet soha sem "szankcionálhatja" a rendszer?

Ha így látod, ne is gondolkodj el ezen az újabb "konteón", viszont egyéb esetben ajánlom a YouTube-on több mint 6 millió követővel rendelkező angol komikus és színész, Russell Brand figyelmeztetését. Bővebb infó: https://szkeptikuskerekasztal.com/a-visszaszamlalas.../


734 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page