top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:04) 2022.03.03.

A munkáltató nem írhatja elő a kötelező oltást, kivétel az egészségügyi és szociális terület. Kivezetik a védettségi igazolvány használatára vonatkozó szabályokat is. Az egészségügyi veszélyhelyzetet viszont fenntartják részben a lehetséges hatodik hullám veszélye, részben a kormány cselekvőképessége miatt – hangzott el. (GYŐZTÜNK! – habár hagytak még nekünk tennivalót...)


Az történt csak, hogy itthon az emberek meglehetősen szabadon élhettek, a vírustól való félelem csökkent, a kötelező oltással és egyre őrültebb (na meg tarthatatlanabb) korlátozásokkal kapcsolatos kritika pedig nőtt. Az ellenzék tehát lecsapott, mert most ez hoz a házhoz… kár, hogy eddig riogatott!


Világszerte folynak az előkészületek a WHO által javasolt vakcinabizonylat bevezetéséreElsa Mittmannsgruber, a “Wochenblick” főszerkesztőjének egyértelmű kijelentése az AUFrecht című műsorban az AUF1 osztrák csatornán: “Elég a finomkodó beszédből: Közeledik a kötelező védőoltás és MOST kell megállítani”.


Óriási a dugó a magyar-román határon: információink szerint a magyar hatóságok szerda délutántól nem engedik be azokat az ukrán menekülteket, akik Románián keresztül hagyták el a hazájukat, és nem rendelkeznek biometrikus útlevéllel. Az ukrajnából menekülők a tapasztalataink szerint csak tranzitországnak tekintik Romániát – azért menekülnek arra, mert az ukrán-román határon jóval kisebb a sor, mint akár Lengyelország, akár Magyarország irányába.


Az EU és NATO-tag Csehországban élő embereket figyelmeztette a cseh kormány, hogy akár három év börtönt is kaphatnak, ha a közösségi médiában támogatásukról biztosították/biztosítják Oroszországot.


Bár a HeartCry nagyra értékeli, hogy érdeklődtök arról, hogy mit tudtok tenni anyagilag, úgy gondoljuk, hogy jelenleg nem pénzre van a legnagyobb szükség, hanem arra, hogy "könyörgések, imák, közbenjárások és hálaadás legyen minden emberért, a királyokért és minden hatalommal bíróért". Csatlakoznál hozzánk e célból?

Az Ukrajnában zajló konfliktus nyomán szeretnénk bátorítani mindenkit, aki ezt fontosnak tartja, hogy járjon közbe az emberekért, mert az Ukrajnában és Oroszországban élő testvéreinknek és nővéreinknek nagy szükségük van arra, hogy az érdekükben az Egyház imáival ostromolja a mennyet.


Döbbenetes erejű és olykor megrázó könyv arról, amit valójában iparnak és szektának hívhatunk. Maria Keffler kimozgatja kényelmükből a problémára olykor csak legyintő közép-európaiakat. Pontosan ugyanúgy működnek, mint egy szélsőséges szekta. Ez a legfontosabb párhuzam, amelyet most már magyarul is olvasható könyvében Maria Keffler megvon a transzmozgalommal kapcsolatban. Az amerikai pszichológus megannyi fiatallal foglalkozott már, akiket a lobbi megtévesztett, majd ráébredtek tévedésükre, de kliensei között számos család is van, akik elszánt küzdelmet folytatnak félrevezetett gyermekükért az lmbtq-lobbival szemben...


Adódik a kérdés: eddig miért volt ott?


„Magyarország rengeteg humanitárius segélyt irányít az országba, üzemanyagtól kezdve az alapvető cikkekig” – mondta Viktor Mikita.


A Lund Egyetem svéd kutatói szerint a Pfizer COVID-19 vakcinájából származó hírvivő RNS (mRNS) képes bejutni az emberi májsejtekbe, és beépül az emberi DNS-be. A kutatók azt találták, hogy amikor az mRNS vakcina bejut az emberi májsejtekbe, beindítja a sejt DNS-ét, amely a sejtmag belsejében található, hogy fokozza a LINE-1 gén expressziójának termelését az mRNS előállításához. Az mRNS ezután elhagyja a sejtmagot, és belép a sejt citoplazmájába, ahol LINE-1 fehérjévé alakul. A fehérje nyitott leolvasási keret-1-nek vagy ORF-1-nek nevezett szegmense azután visszakerül a sejtmagba, ahol a vakcina mRNS-éhez kapcsolódik, és reverz transzkripciót végezve tüskefehérje-DNS-é válik. „Ebben a tanulmányban bizonyítékot mutatunk be arra vonatkozóan, hogy a BNT162b2 COVID-19 mRNS vakcina in vitro képes bejutni a Huh7 humán májsejtvonalba” – írták a kutatók a Current Issues of Molecular Biology folyóiratban megjelent tanulmányban. "A BNT162b2 mRNS reverz transzkripciója intracellulárisan DNS-vé történik, akár 6 [órával] a BNT162b2 expozíció után." Az egész folyamat hat órán belül gyorsan lezajlott. A vakcina mRNS-e DNS-vé alakul át pedig a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint ez soha sem fog megtörténni. („Az mRNS-oltások által szállított genetikai anyag soha nem kerül be a sejtmagba” – mondta a CDC a „Mítoszok és tények a COVID-19 vakcinákról” című weboldalán. Most az ő állításuk vált mítosszá! – a Szerk.)Kicsit több, mint tizenhárom hónapja iktatták be Joe Bident, és ez idő alatt a hidegháború utáni világrend összeomlott, még ha ez nem is írható kizárólag a jelenlegi elnök számlájára. Amerika vezetése lemondott arról, hogy energetikailag önellátó legyen, és az amerikaiak megosztottabbak mint az elmúlt harminc évben bármikor. Mindezek ellenére az elnök az „Unió állapota” évértékelő beszédében kijelentette, hogy soha nem volt még ilyen optimista Amerikát illetően.


A csütörtökre tervezett légvédelmi gyakorlatot, amelyre a német, az olasz és a román légvédelmi erők vezetőinek jelenlétében került volna sor a Mihail Kogălniceanu bázison, a tragikus baleset miatt törölték.685 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page