VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (15:33)


„Összeesküvés mentette meg” az amerikai demokráciát a Time szerint

„Megmentette” az amerikai elnökválasztást egy balos aktivistákból, tech óriáscégekből, vállalatvezetőkből, választási gurukból és szakszervezetisekből álló „összeesküvés” a Time magazin szerint. A patinás lap nagyszabású riportban számol be büszkén arról, hogy az amerikai baloldali-liberális erők miként avatkoztak be a kampányba és a választás lebonyolításába – a szerintük megfelelő fejlemények biztosítása érdekében.


„Ez csődbe vinné Magyarországot”

Egyelőre beláthatatlan politikai és anyagi következményei lehetnek a holokausztpernek. (Csoda, hogy Orbán V. igyekszik jóban lenni Izraellel és a Rotschildokkal? – a Szilaj Csikó szerk. megjegyzése)


Nem dolgozik és csak segélyből él a dániai migránsok jelentős része

Egyre nagyobb a feszültség Dániában az országba özönlő, döntően muszlim vallású migránsok miatt, akiknek a többsége semmit nem dolgozik, csak felveszi a szociális segélyt – írja helyi hírforrásokra hivatkozva az Erdély.ma dániai tudósítója. – Ha el tudott jönni Helmandból Hundige-ba, akkor lemehet a parkba és szemetet is gyűjthet. (Helmand tartomány, Afganisztán, Hundige- Koppenhága külvárosi, bevándorlók lakta kerülete) – írta Twitter üzenetében Morten Dahlin, a Venstre Dánia párt egyik szóvivője, aki a Greve-i városi tanácsnak is a tagja.


863.BEKIÁLTÁS: Sajtószabadság amerikai módra

Az USA üdvözölte a kormánykritikus televíziók önkényes elnémítását Ukrajnában.


Új izraeli koronavírus-gyógyszer hozhat áttörést a járvány elleni harcban

Egy új, egyelőre EXO-CD24 nevű izraeli gyógyszer 3-5 nap alatt meggyógyított a tel-avivi Ichilov kórházban 30-ból 29 koronavírusos beteget, akiket a Covid-19 mérsékelt vagy súlyosabb formája miatt kezeltek - jelentette a The Times of Israel című angol nyelvű izraeli hírportál pénteken.


Visszautasította az amerikai legfelsőbb bíróság a magyar és német kártérítési kereseteket

Az ítélet szerint nem lehet az USA bíróságait használni arra, hogy visszaszerezzék a második háború előtti kényszerített eladások tárgyait.


Nyílt levél FeGyőrnek: Ugyanolyan bolsevik bűnöző vagy, mint a kommunista nagyapád volt

Fenyegetőzés, nagy mellény és mindezek mögött egy hatalmas üresség. Pontosan ez vagy te, Bandika! Amióta feltűntél a magyar politikában, semmi más nem csinálsz, mint provokálsz, fenyegetőzöl és gyűlöletet keltesz.


Jézus tanítványai nem csak a jobboldaliak

Az apostolok kiválasztásakor Jézus olyanokat hívott meg a csapatába, akik a korabeli társadalom igencsak ellentétes pólusait képviselték. Érdemes belegondolnunk abba a ténybe, hogy bal- és jobboldaliak is meghívást kaptak az elit osztagba.15 megtekintés