top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:38) 2022.07.27.


Dr. Heiko Schöning német orvos, a The World Doctors Alliance és a The World Freedom Alliance mozgalmak alelnöke.


Többször megírtuk már: A német orvosok arányaikban inkább karakánabbul viselkednek, mint magyar pályatársaik. Természetesen honfitársaink sem butábbak a németeknél, de valószínűleg itt erősebb az egzisztenciális szorítás: a félelem attól, hogy az orvost anyagilag teszik tönkre, ha ki meri mondani hangosan az igazságot koronavírus hisztéria témában. Magyarországon egy kézen meg lehet számolni azoknak az orvosoknak a nevét, akik fölvállalják, amit mindenki tud: A hisztéria egy távolról irányított politikai akció eredménye, orvosilag teljesen másképp kellett volna a helyzetet kezelni.


Egy francia író 45 évvel ezelőtt döbbenetes regényt írt arról, hogyan fogja egymillió bevándorló romba dönteni a nyugati civilizációt. A művet már a korában is óriási felháborodás kísérte, holott üzenete ma még aktuálisabb, mint valaha. (2018. 06.08.) A Hetek című hetilapban négy évvel ezelőtt megjelent cikkünket azért tettük most ingyen elérhetővé, mert Orbán Viktor a tusványosi beszédében hivatkozott a Szentek Tábora című könyvre. „Mindenkinek ajánlom, ha meg akarjuk érteni azokat a lelki folyamatokat, amelyek a nyugatiak önmaguk megvédésére képtelensége mögött húzódnak meg magyarázatként” – fogalmazott a miniszterelnök.


Rajta maradt a ’90-es évek szadeszes jelzőaggató, nácifasisztázó vonatán.


A rabbi szerint az a szuverenista, nemzetállami álláspont áll a zsidó értékvilághoz közelebb, amelybe a magyar miniszterelnök tusdnádfürdői beszédének egyes elemei is illeszthetőek.


„Nem vagyok egy Fidesz-szimpatizáns, de keresve se találom, hogy mi lett volna a beszéddel a probléma” – fogalmazott a telefonáló.


Turai János visszautasítja a miniszterelnököt ért vádakat.


A Soros Nyílt Társadalom Alapítvány munkatársa nyíltan azzal henceg, hogy több férfival szexelt egy Pride rendezvényen – majd a járványkezelést hibáztatja, mert elkapta a „majomhimlőt” és a trippert.


Ukrajna kifosztása immár több mint 3 évtizede folyik. Az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején bekövetkezett sajnálatos események óta az ország a politikai Nyugat különböző entitásainak célpontja. Ukrajna gazdasága, tudományos potenciálja, természeti erőforrásai és maguk az emberek a közelmúlt történelmének egyik legrosszabb kizsákmányolási esetének voltak kitéve.


Podcastunk új részében Robert C. Castel segítségével járjuk körbe a BRICS-országokat, Putyin teheráni látogatását, az arab-izraeli NATO-t, valamint a venezuelai orosz jelenlétet.


Maximális kapacitásának egyötödére, óránként 1,28 millió köbméterre csökkent az orosz gázszállítás az Északi Áramlat vezetéken, az Oroszországból Európába irányuló fő gázexportútvonalon.


Biden Irán-politikája egy rémálomba illő szcenárió valószínűségét növeli – állítja Michael Rubin az 1945 oldalán.


Tollas indián fejdíszben próbálja elterelni a pápa a Kanadában épp zajló GREAT RESET terrorról és a pattanásig feszült hangulatról a figyelmet (+VIDEÓ)


Félbeszakadt a brit Konzervatív Párt két kormányfőjelöltje közti kedd esti, élőben közvetített televíziós vita, miután a vitát vezető moderátor eszméletét vesztette. (ugye rögtön beugrik ha tetszik, ha nem , vajon hányszor lehetett „oltva...?!)

Megnyílt Hollandiában az Aldi első, teljesen önkiszolgáló üzlete Aldi Shop & Go néven. Az új, teljesen automatizált boltban érzékelők egész sorát helyezték a boltok polcaira és a mennyezetre is – ezek követik a vásárlók minden egyes mozdulatát. Aki ebben a boltban szeretne vásárolni, annak le kell tölteni egy az Aldi Shop & Go alkalmazás által generált QR-kódot – írja az European Supermarket Magazin.
580 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page