top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:38) 2022.07.27.


Nemzetközi szinten ismert tudósokkal, orvosokkal és aktivistákkal érkezünk Budapestre

Dr. Heiko Schöning német orvos, a The World Doctors Alliance és a The World Freedom Alliance mozgalmak alelnöke.


Német orvosok: NEMet koronahisztériára

Többször megírtuk már: A német orvosok arányaikban inkább karakánabbul viselkednek, mint magyar pályatársaik. Természetesen honfitársaink sem butábbak a németeknél, de valószínűleg itt erősebb az egzisztenciális szorítás: a félelem attól, hogy az orvost anyagilag teszik tönkre, ha ki meri mondani hangosan az igazságot koronavírus hisztéria témában. Magyarországon egy kézen meg lehet számolni azoknak az orvosoknak a nevét, akik fölvállalják, amit mindenki tud: A hisztéria egy távolról irányított politikai akció eredménye, orvosilag teljesen másképp kellett volna a helyzetet kezelni.


A szentek tábora Jean Raspail látomása Európa bukásáról

Egy francia író 45 évvel ezelőtt döbbenetes regényt írt arról, hogyan fogja egymillió bevándorló romba dönteni a nyugati civilizációt. A művet már a korában is óriási felháborodás kísérte, holott üzenete ma még aktuálisabb, mint valaha. (2018. 06.08.) A Hetek című hetilapban négy évvel ezelőtt megjelent cikkünket azért tettük most ingyen elérhetővé, mert Orbán Viktor a tusványosi beszédében hivatkozott a Szentek Tábora című könyvre. „Mindenkinek ajánlom, ha meg akarjuk érteni azokat a lelki folyamatokat, amelyek a nyugatiak önmaguk megvédésére képtelensége mögött húzódnak meg magyarázatként” – fogalmazott a miniszterelnök.


Egy már megcáfolt történelmi hazugsággal búcsúzott el Orbántól Hegedüs Zsuzsa

Rajta maradt a ’90-es évek szadeszes jelzőaggató, nácifasisztázó vonatán.


Megszólalt Köves Slomó Orbán beszédéről: A radikális globalista, határok nélküli világban a zsidó államnak nincs helye

A rabbi szerint az a szuverenista, nemzetállami álláspont áll a zsidó értékvilághoz közelebb, amelybe a magyar miniszterelnök tusdnádfürdői beszédének egyes elemei is illeszthetőek.


Vita a Klubrádióban – a tusványosi Orbán-beszéd kapcsán csapott össze Bolgár György egy amúgy Orbán-ellenes hallgatóval

„Nem vagyok egy Fidesz-szimpatizáns, de keresve se találom, hogy mi lett volna a beszéddel a probléma” – fogalmazott a telefonáló.


A Váci Zsidó Hitközség elnöke: Hazánkban nem kell a zsinagógákat gépfegyverrel védeni, mint Nyugaton

Turai János visszautasítja a miniszterelnököt ért vádakat.


PROVOKÁCIÓ? Egyre zavarosabb a WHO maffia homoszexuális „majomhimlő projektje”

A Soros Nyílt Társadalom Alapítvány munkatársa nyíltan azzal henceg, hogy több férfival szexelt egy Pride rendezvényen – majd a járványkezelést hibáztatja, mert elkapta a „majomhimlőt” és a trippert.


A Nyugat leigázta és kiszipolyozta Ukrajnát: A nyugati politikai hatalom 12 milliárd dollár értékű aranyat vett el Ukrajnától február óta

Ukrajna kifosztása immár több mint 3 évtizede folyik. Az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején bekövetkezett sajnálatos események óta az ország a politikai Nyugat különböző entitásainak célpontja. Ukrajna gazdasága, tudományos potenciálja, természeti erőforrásai és maguk az emberek a közelmúlt történelmének egyik legrosszabb kizsákmányolási esetének voltak kitéve.


Kohncast: Oroszország az USA hátsó udvarában, arab-izraeli NATO a Közel-Keleten?

Podcastunk új részében Robert C. Castel segítségével járjuk körbe a BRICS-országokat, Putyin teheráni látogatását, az arab-izraeli NATO-t, valamint a venezuelai orosz jelenlétet.


Drasztikusan csökkent az orosz gázszállítás, újabb áremelkedés várható

Maximális kapacitásának egyötödére, óránként 1,28 millió köbméterre csökkent az orosz gázszállítás az Északi Áramlat vezetéken, az Oroszországból Európába irányuló fő gázexportútvonalon.


„Izraelnek meg kellene támadnia Iránt, mielőtt túl késő?”

Biden Irán-politikája egy rémálomba illő szcenárió valószínűségét növeli – állítja Michael Rubin az 1945 oldalán.


Jehova, Mammon és Belzebub után most Manituval is pertut inna Ferenc pápa

Tollas indián fejdíszben próbálja elterelni a pápa a Kanadában épp zajló GREAT RESET terrorról és a pattanásig feszült hangulatról a figyelmet (+VIDEÓ)


Puffanás hallatszott, majd félbeszakadt a brit miniszterelnök-jelölti vita

Félbeszakadt a brit Konzervatív Párt két kormányfőjelöltje közti kedd esti, élőben közvetített televíziós vita, miután a vitát vezető moderátor eszméletét vesztette. (ugye rögtön beugrik ha tetszik, ha nem , vajon hányszor lehetett oltva...?!)

Az Aldi megnyitotta az első teljesen automatizált üzletét

Megnyílt Hollandiában az Aldi első, teljesen önkiszolgáló üzlete Aldi Shop & Go néven. Az új, teljesen automatizált boltban érzékelők egész sorát helyezték a boltok polcaira és a mennyezetre is – ezek követik a vásárlók minden egyes mozdulatát. Aki ebben a boltban szeretne vásárolni, annak le kell tölteni egy az Aldi Shop & Go alkalmazás által generált QR-kódot – írja az European Supermarket Magazin.


Egy sikersztori képekben. Mihalik Angelika fészbukjáról580 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page