top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:00) 2023.02.22.
Európa egyes országaiban a MAGZAT jogi státuszát megváltoztatják – hogy kiszolgálják vele a "nyersanyagipart" –, s mindezt a tudomány változásaira való hivatkozással. Az EMBERT egyre gyorsuló ütemben fosztják meg a tudomány nevében jogaitól. E mögött valójában mindennél durvább gazdasági alávetés, az ÚJ RABSZOLGASÁG létrehozása áll. Bizonyos üzleti köröknek az ember nem több mint egy hordó nyersolaj. De van kiút a tervezett rémálomból!


Továbbra is érzékelhetőek a fiatalok körében a koronavírus-járvány hatásai (nu, ez így butaság; legfeljebb a korlátolt kezelésének hatásai): a baráti társaságok hiánya mellett nemzedékük legégetőbb problémájának a bizonytalanságot, céltalanságot és az anyagi nehézségeket tartják – derült ki az Ifjúságkutató Intézet friss elemzéséből.


És ez már látható... Robert F. Kennedy Jr.: "A CIA több mint 20 világjárvány-szimulációt végzett."


Covid-kartell és Nürnbergi per...


Mindeközben – és ezt jól tudják – mi mindent megtettünk, tényleg mindent, hogy békés úton megoldjuk ezt a problémát, türelmesen tárgyaltunk, kerestük a békés kiutat ebből a nehéz konfliktusból. De a hátunk mögött egy egészen más forgatókönyv készült. A nyugati uralkodók ígéretei, biztosítékaik a donbászi békéről, ahogy most látjuk, hamisításnak, kegyetlen hazugságnak bizonyultak. Egyszerűen húzták az időt, szemet hunytak a politikai merényletek, a kijevi rezsim által elkövetett elnyomás, a hívők elleni erőszak fölött, és folyamatosan buzdították az ukrán neonácikat, hogy terrorakciókat hajtsanak végre Donbászban. A nyugati akadémiákon és kiképzőközpontokban közben a nacionalista zászlóaljak tisztjeit képezték ki, és fegyvereket szállítottak Ukrajnának.


Kedden megtartott évértékelő beszédében Vlagyimir Putyin sok más téma mellett a pedofília és az LMBT-jogok ügyében is hangot adott a nyugati országokkal szembeni kritikájának.


Az orosz diplomáciai tárca szerint a nagykövetnek átadott jegyzékben hangsúlyozták, hogy az ukrán fegyveres erők „felpumpálása” fegyverekkel, valamint az orosz katonai és polgári infrastruktúra elleni csapásokra vonatkozó célutasítások átadása egyértelműen bizonyítja azoknak az amerikai állításoknak a

valótlanságát és hazug voltát”, amelyek szerint az Egyesült Államok nem részese a konfliktusnak.

A misszióvezetővel tudatták, hogy az amerikai fegyverek és katonai személyzet legitim célpontot jelentenek az orosz fegyveres erők számára.


Kilépnek az amerikai-orosz nukleáris lefegyverzési egyezményből, az Új START-egyezményből.


Van, aki elképesztőnek tartja, hogy az elnök utazásával Ukrajnát akarja biztosítani határainak biztonságáról, miközben ezt a saját hazájában sem képes megtenni.


Az amerikai elnök épphogy visszatért a kijevi látogatásáról, és egy washingtoni étteremben vacsorázott, amikor egy feminista pacifista aktivistacsoport megtalálta.


"Felajánlottam, hogy lebombázom Belgrádot. Felajánlottam, hogy amerikai pilótákat küldök, hogy bombázzák le az összes Drina-hidat. Felajánlottam, hogy elveszem az olajtartalékaikat. Nagyon konkrét akciókat javasoltam."


„Megfelelő vezetéssel 24 óra alatt véget vethetnénk az ukrajnai konfliktusnak. Én vagyok az elnök, aki békét hoz” — fogalmazott Donald Trump.


Az Egyesült Államoknak nincs joga előadást tartani Kínának, és soha nem engedjük meg, hogy az USA diktáljon vagy nyomást gyakoroljon a Kína-Oroszország kapcsolatokra” – mondta Wang Wenbin, a kínai külügyminisztérium szóvivője.


Mark Galeotti szerint az egy éve tartó orosz-ukrán háborúnak érdekes hatása, hogy Amerika ismét Európára figyel.


Általában ez az ellenkező irányba történik. Mi folyik itt?
Egyben a román fél határozott rosszallását fejezte ki az oroszoknak a folyamatos hibrid támadási és dezinformációs kísérletek miatt, és felszólította a nagykövetet, hasson oda, hogy ezek a támadások megszűnjenek.


Meloni bejelentette: Olaszország újabb légvédelmi rendszereket ad Ukrajnának Új katonai csomagjának részeként Olaszország Spada és Skyguard légvédelmi rendszereket ad Ukrajnának a korábban bejelentett SAMP-T/Mamba légvédelmi rendszerek mellé – jelentette be a Kijevben tartózkodó olasz miniszterelnök.
A Lidové Novinynek nyilatkozó cseh elemző szerint márpedig a B9-ek lesznek az elsők, akik beszállnak Ukrajna újjáépítésébe. (nu, ez is erkölcs a javából: beszállok a nagyok vezényelte pusztításba, hogy nekem is csorogjon valami az újjáépítésből...)


A hírlevélből nem derül ki, hogy pontosan kiket mentene fel a szankciók alól a magyar miniszterelnök, de a február 18-i évértékelő beszédében már tett erre utalást. Akkor többek között arról beszélt: „Fenntartjuk gazdasági kapcsolatainkat Oroszországgal, sőt ezt tanácsoljuk az egész nyugati világnak, mert kapcsolatok nélkül nem lesz sem tűzszünet, sem béketárgyalás. Ezért nem járulunk hozzá, hogy papokat, egyházi vezetőket helyezzenek szankciós listákra; éppen elég baj, hogy ez megtörténhetett művészekkel és sportolókkal”.


Az egyházfő szerint „a romokra épített győzelem soha nem lesz igazi győzelem”.


Tizenkét érsek úgy döntött, hogy elutasítja azt, hogy továbbra is a canterburyi érsek legyen az anglikán egyház feje, miután döntés született arról, hogy már a homoszexuális párokat is megáldják a templomokban.


A módosítást azért tartják Japánban szükségesnek és indokoltnak, mert a jelenlegi törvények nem védik kellőképpen a gyerekeket a nemi erőszaktól és a szexuális bűncselekményektől.


Aztán erre gondolok (ne tévesszen meg senkit a kép, ez nem a melegek többsége):


A Mi Hazánk a Btk. módosításával tiltaná meg a 18 éven aluliak számára a homoszexualitást A büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását kezdeményezte Novák Előd, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője annak érdekében, hogy a jelenlegi 14 helyett ismét 18 év legyen az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat esetében a beleegyezési korhatár.


Ne feledjük, hogy Oroszország ugyanúgy a disztopikus új világrend kiépítésére törekszik, persze a saját módján.


746 megtekintés

Komentar


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page