top of page

Mindennapi szemezgetésünk (15:21) 2022.02.14.Egy érdekes cikk jelent meg a minap a LifeSiteNews hasábjain, amelyben egy fiatal, hazájából az Egyesült Államokban menekült kínai víruskutató nő számol be azokról a tapasztalatairól és történésekről, melyek az utóbbi másfél két esztendőben estek meg vele. A kutató a Kínai Kommunista Párt szerepét igyekszik feltárni a SARS-CoV-2, vagyis a Covid 19 vírus, annak katonai alkalmazása és gazdasági jelentőségének vonatkozásában a saját szemüvegén keresztül, miközben bepillantást nyújt abba az elnyomó és az egyéni identitást is megszüntetni akaró rendszerbe, amely meggyőződése szerint Kínát jellemzi.


Prof. Jacob Giris, a tel-avivi Ichilov kórház koronavírus osztályának vezetője a napokban egy interjúban kifejtette, hogy klinikáján a súlyos COVID19-esetek nagy része a teljesen beoltott betegek közül kerül ki. Giris hangsúlyozta: "A vakcinának tehát nincs jelentősége a betegség súlyosságának szempontjából". Ez azért lényeges információ, mert Izrael a világ egyik legjobban átoltott országának tekinthető.


„Emmanuel Macron francia kormányfő, a Momentum keresztapja betiltotta a francia nép tiltakozását, amelyen a kanadai tüntetőkkel való szolidaritásukat fejezték volna ki, illetve a covid-diktatúra végét követelték volna” – írja az MTI-nek eljuttatott közleményében Dúró Dóra. Végül nyomatékosítja, hogy a Mi Hazánk egyetlen pártként vallja, hogy „az összes járványügyi korlátozást meg kell szüntetni, elég a covid-diktatúrából!”


A kormányzat nem hajlandó érdemi tárgyalásra a demonstrálókkal, és nem kíván engedni a 100%-os oltási előirányzatból sem. A jelenlegi kb. 90 % nem elég!


A Covid-19 vakcinákat igazságügyi orvosszakértői megvizsgálták az Egyesült Királyságban, és egy laboratóriumi jelentés megerősíti, hogy grafén nanoanyagokat tartalmaznak, amelyek áthatolhatnak a szervezet természetes akadályain és károsíthatják a központi idegrendszert, valamint grafén-oxidot, amely károsíthatja a belső szerveket, tönkreteheti a vér egészségét, rákot, és számos egyéb rossz hatás mellett változásokat okoz a génfunkciókban.


A becslések szerint a Horvát Köztársaságban 170 000 olyan ember él, aki rákban szenved. Évente több mint 24 000 új esetet diagnosztizálnak – mondta Beroš. „Jelenleg 350 olyan klinika van, ahol nincs orvos. Csak az én klinikámról az elmúlt héten öten vándoroltak ki Horvátországból! A rosszindulatú megbetegedések uniós és horvátországi adatai azt mutatják, hogy nem várhatjuk meg a világjárvány végét, és a rákellenes nemzeti stratégia alapján határozott harcot kell kezdeni a rák ellen – zárult kedden a pandémiás rákkal foglalkozó konferencia. Európának és Horvátországnak sürgősen reagálnia kell a daganatos betegek növekvő számának csökkentése és a gyógyulási arány növelése érdekében – állapodtak meg a „Ne hagyd, hogy a COVID-19 megállítson rák elleni harcban” szlogennel a TIME TO ACT CROATIA kampány virtuális konferenciájának résztvevői.” A kampány arra szólítja fel a lakosságot, a daganatos betegeket, a törvényhozókat és az egészségügyi szakembereket, hogy a COVID-19 világjárvány ne lassítsa le a rák elleni elszánt küzdelmet – áll a konferencia szervezőinek közleményében. „A rák nem várja meg a járvány elmúlását.”


Megtrollkodták Karácsony Gergely főpolgármestert.A lenti tudományos kísérletben az Olvasók is megszemlélhetik azokat a ritka felvételeket, melyeket a kutató tudós készített az embermilliókba belekényszerített Pfizer vakcináról, illetve ennek emberi vérrel való keveredéséről. És amit látunk, az egyértelműen arra enged következtetni, hogy a szer, aminek beadását kötelezővé akarják tenni, NEM VÉDŐOLTÁS , hanem valami egészen más, ami jelenleg a földi civilizációban, ártatlan embereken, a tudtukon kívül elvégzett legnagyobb biotechnikai kísérlete.


Dr. Tamasi József és Dr. Pócs Alfréd megvizsgálta a Pfizer és Janssen márkájú COVID-19 elleni vakcinákat, és aggodalomra okot adó, furcsa, mikro méretű, lemez szerű objektumokat találtak mindkét oltásban.


Alexius Faber – A film sokkoló jeleneteket tartalmaz!


"A Szentírásra nem lehet szájkosarat tenni."


A tömegpszichózis állítólag az agykontroll egyik módszere, amelyet zsarnoki uralkodók alkalmaznak az emberek felett. Valójában azonban a tömegpszichózis csak egy jobboldali összeesküvés-elmélet. Nyilvánvalóan nem igaz, ahogyan az összes szó 100%-a sem annak, amit a jobboldali emberek mondanak. Mattias Desmet rengeteg kutatást végzett ezzel a jelenséggel kapcsolatban. És most megtaníthatom neked mindazt, amit tudnod kell. AlternativHirek.comKollégáival nagy vihart kavartak, amikor leleplezve a sérelemtudományokban uralkodó állapotokat, kamucikkeket jelentettek meg tudományosként számontartott folyóiratokban. Első cikkpróbálkozásuk címe:A koncepcionális pénisz mint társadalmi konstrukció. Hogy jutott eszükbe ez a téma?
Hol melyik országban merik ezt megtenni a társadalom legnagyobb megbecsülését élvező polgárok ?

Kanadában igen ! Tanuljatok belőle !

835 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page